Statystyki logowań się nie zgadzają bo boty nowych kont nie miały jak tworzyć.
odezwał się top1 bociarz
Statystyki logowań się nie zgadzają bo boty nowych kont nie miały jak tworzyć.
odezwał się top1 bociarz
Gram też na PL, ale chce też zacząć na nowym serwerze i zacząłem na POLYPHEMOS
Pozdrawiam!
i jak ci sie podoba na polypuposie? bo nie wiem czy tam tez nie zaczac gry... priorytet dla mnie to duza ilosc dziewczyn na serwrze
na polypuposie i reszcie serwerów jest to samo
a moge sie zapytać eksperta jakie lata wedlug ciebie byly "złotymi czasami" jesli chodzi o ilosc dziewczyn na serwerze?? i co na to mialo wplyw? moze podsuniemy artowi jakis pomysl jaka aktualizacje ma zrobic do metka zeby zaludnic polske dziewcznyami na nowo?
Rozwiń post
Tu się akurat złomiarzu z tobą zgadzam wszedłem poszukać dziewczyn na Polsce po kilku miesiącach niegrania na tym serwie i co? Ciągle te same dziewczyny...jak już pozbyli się botów to powinni odblokowac Polsce zakładanie kont bo obecnie znaleźć dziewczynę do wspólnej gry na tym serwerze to jest absolutny dramat.
A jaki jest sens grania w Metina czy ogólnie życia jak się nie ma dziewczyny? No właśnie żaden.
hej szukasz jeszcze kogos do wspólnej gry???
Display Morety masz dziewczyne
i używasz z nią wiesz co
przestać być bawidamkiem
pamiętasz co mi obiecałeś?? Że chcesz mieć jedną na całe życie i nigdy byś nie zdradził a już za innymi się oglądasz
nie ładnie dzwonku jak ja miałem dziewczynę to ani mi się śniło do jakiejkolwiek innej pisać że jest piękna bo moje myśli były skierowane tylko wokół niej
a żeby pan moderator nie mówił że nie mówię na temat to spytam się o następująca rzecz
mianowicie czemu od lat są te same eventy i aż się wymiotować chce jak widzę znowu karty okey a potem będzie złap króla pewnie itd w kółko to samo
czy są przewidziane jakieś nowości zachęcające do gry ?
przepraszam że się rozpisalem ale dzisiaj jeszcze nawiązując do tych dziewczyn to zrobiłem sobie dzisiaj nową fryzurę całkowicie odmieniona ale wygląd jak milion dolarów to może jakaś dziewczyna zechce ze mną przynajmniej popisać teraz w grze
I pozdrawiam mojego przyjaciela pana dzwonka a w pierwszej kolejności wszystkie dziewczyny
jak to czytacie to zgloscie się do mnie bo mam mały interes do was i nie pożałujecie gdyż mam mini event skierowany do was i możecie nieźle gadżety wygrać od wujka topora
wiele nie trzeba, wystarczy że napiszęcie do mnie na PW a resztę wytłumaczę co i jak
pozdrawiam i całuje piszcie, nie bójcie się i nie pożałujecie
nie uzywam z nią nic !!!! i nie mam dziewczyny !!!!
właśnie dziś mnie koncertowo zlała
napisze ci jak bedziesz na metku panie mietku
a zeby nie bylo ze oftopic to rowniez jestem oburzony tymi samymi eventami ja jestem za tym by bylo wiecej eventow ktore sklonilyby damska czesc populacji do powrotu do metka
czyli zeby sie dalo wiecej ciuchow wygrywac i kostiumow i petów
No nie wiem , kłóciłabym się.... xdd ale dobrze że napisałeś ,,Większość''.
hej widze hoshisko lata mijają a twoja postka w grze piękna jak zawsze
i twój nietuzinkowy charakter również
może miałabyś ochote troszkę wspólnie pograć??
a ty co preferujesz ? Zwyczajny brzydki i nudny chłopak miałby u ciebie jakieś szanse ?
napisaliśmy w tym samym czasie hip hip hurra
już nawet dzwonek znalazł dziewczyne tylko ja nie mam dalej
Nie mam dziewczyny tylko 3/4 dziewczyny znaczy nie że mam 3 lub 4 dziewczyny tylko mam trzy czwarte dziewczyny
mogę zdradzić że poznałem jedna ale brakuje czegoś
pomoze ktos we wstyldiwym problemie?? blagam,
Co zrobić jak dziewczyna nie odpisuje od 6h?
napisałem wczoraj o 23 do dziewczyny wiadomosc i jest juz 9 rano i nie odpisuje co robić ludzie??
a ja jutro idę na randkę
Ja też nie dostałem
dziewczyny pewnie nie będziecie chciały życzeń ode mnie bo jestem brzydki ale życzę wam wszystkiego najlepszego
Ale pewnie jesteś pewny siebie bo jak wiadomo dla dziewczyn chłopak mógłby być najbrzydszy na świecie ale ważne żeby był pewny siebie
Panie Dzwonku raczej nie, ponieważ Ty grasz na Polsce
Ale z chęcią zacząłbym na polupuposie o ile że hcialabys mi dać szanse troszkę pograć z tobą
Drogi Toporze, gram na Polyphemos, a nie na Polypupos (czy to jakies skojarzenie od pupy ? ). Za zaproszenie dziękuję
A ze mną może nie miałabyś ochoty troszkę pograć?
To ty do szkoły chodzisz ? Xd Myślałem że tryhardujesz Metka 24\7
Jakbym nie chodził do szkoły to by tak było
Dziewczyny ja wam przede wszystkim życzę chłopaka o wspaniałym charakterze, to znaczy pewnego siebie i nie bojącego się niczego bo jak wiadomo to jest najważniejsze
Oczywiście przyjacielu TopurPL włączam się do akcji od siebie więcej potem napisze bo na razie w szkole jestem i nie mam jak pisać
ja piszę z dziewczyna jedna byłem z nią na 5 randkach ale nawet się nie całowaliśmy i tylko piszemy a jak pisze o kolejnej randce to zmienia temat
co mam zrobić ?? Pisać z nią czy co ?
mam tą sama sytuacje z wyjątkiem że się całowałem na 2 randce i pisała normalnie, aż potem zwaliłem pisanie sms i juz pisze jakby wywalone na mnie miała
Cholera jasna na każdym kroku jestem odrzucany przez dziewczyny. A wam jak idzie?
ja byłem na randce całowałem się z dziewczyną i już ma mnie w 4 literach ale przynajmniej miałem dziewczynę przez 1 dzień
jest szansa ze znalazlem dziewzcyne
Jak było? Interesują mnie szczegóły!
BYlem pierwszy raz na randce od ponad roku
Mega się stresowałem ale dałem jakoś radę chyba
a ja byłem wczoraj na dwóch randkach od 16:00 do 0:00
Shinvea uwazaj na dzwonka. Każdą dziewczynę tak bajeruje, później zdradza i zostawia. Niestety dużo już było takich, które mu uwierzyły.
Później zakończyły grę bo zostały bez eq i ze złamanym sercem. Podobnie zachowuje się jego kolega topur.
prima aprilis jest 1 kwietnia