Rozmowy konTROLLowane Polska

• mam kod do usuniecia autoryzacji bo to zrobiłem niby ale nie wpuszcza mnie na server.. , dane podalem co chcieli .. a nie chca mi zdjac. kaza aplikacje instalowac ktorych nie chce . 2 konto normalnie z maila i hasła wbija sie na polyphemos .... dlatego szukam pomocy Gm ktory sam mi zaproponował zdjecie tej podwojnej autoryzacji ..

Instaluj, a potem sam ściągnij i po klopocie

Płaczki serwera Polska (tzw banda Maciukabry/wyrzutki gildyjne): CzarneAnioły, TeamPL(NoobPL), BractwoPLS03 (Buractwo), Szwadron/SiewcyChaosu(Bigosu) , Shire, WrongOfSide, Ziomale, ENAMENT, Titanium, ZAPLATANIv11, BDSM:

Qiserax, Rapoman77,Zavaba(zakała raczej)

Kalwarion,Narcos4Yu,

BufWijnika, UtraconyNick, ElAmigaMan, Seymian, Lenofi, Wendeska

CityUnivers, MijiaDziunia, Dinkley, Milene97, Rolniqs, YuaMai

(Sra)AgentoS007,Sisixxd

• nie wpuszcza mnie na serwer wymaga 2 skladnika ...

To je ściągnij, masz od tego osobny dział na supporcie

Płaczki serwera Polska (tzw banda Maciukabry/wyrzutki gildyjne): CzarneAnioły, TeamPL(NoobPL), BractwoPLS03 (Buractwo), Szwadron/SiewcyChaosu(Bigosu) , Shire, WrongOfSide, Ziomale, ENAMENT, Titanium, ZAPLATANIv11, BDSM:

Kalwarion,Narcos4Yu,

(Sra)AgentoS007,Sisixxd

• Ktory to dział ? aktualizacja systemu zgubiony telefon >?/

Obojętne który z tych dwóch

Kalwarion,Narcos4Yu,

(Sra)AgentoS007,Sisixxd

• Forumowicze,
    w tym temacie możecie pisać o sprawach związanych z serwerem, nawiązujących do danego serwera lub luźnych, ale w granicach rozsądku. Być może ktoś chce się podzielić uwagami na temat serwera Drakon.

Pamiętajcie, że tutaj również obowiązuje Regulamin Forum, jak też i Regulamin działu Dyskusje. Wszelkie dialogi prowadzić należy w granicach dobrego smaku. Panuje tutaj luźniejsza forma dyskusji, ale typowy spam dla spamu będziemy mordować. biggrin.png

Moderator Forum będzie oceniał przydatność wypowiedzi.

Zapraszamy,
    Zespół Metin2.pl ;)

• Ile ludzi gra tutaj, a ile na tureckiej wersji serwera? Chwalcie się :D

Stary wyga z S11

Gram 4fun, gdy mam czas.

• No jak ktoś może załadować kilkanaście kafli na. Msc na Wschodnim to co to za różnica ale jak ktoś dysponuje tysiakiem na msc to wiadomo że Turcja bo więcej zadziała

• No jak ktoś może załadować kilkanaście kafli na. Msc na Wschodnim to co to za różnica ale jak ktoś dysponuje tysiakiem na msc to wiadomo że Turcja bo więcej zadziała

Tysiak miesięcznie na metina xD a na kolację pasztetowa na wczorajszym chlebie

• Panowie GMowie wezcie cos zrobcie z tymi spambotami w m1… Rozumiem ze te biegajace sa problemem, ale na spambota latwo ustawic auto-bana

Kiedy na Polsce sa licytacje terenow gildyjnych?

Moderator Moira:
    Połączyłam posty

Edited once, last by Moira ().

• Hej, oferuje pomoc w rozpoczęciu gry nowym graczom :) expie za free I daje Eq objaśniam wszystko od A do Z.

Jeżeli jesteś chętna to napisz tu lub w prywatnej wiadomości :)

• Hej, oferuje pomoc w rozpoczęciu gry nowym graczom :) expie za free I daje Eq objaśniam wszystko od A do Z.

Jeżeli jesteś chętna to napisz tu lub w prywatnej wiadomości :)

tutaj już nie ma nowych graczy, starzy prawie wszyscy uciekli na Tureckie serwery xd raczej nikła szansa że poznasz tutaj jakąś powabną dziewoje, chcąca zacząć przygodę z gra na zamkniętym serwerze...nie mniej jednak powodzenia :tak:

• tutaj już nie ma nowych graczy, starzy prawie wszyscy uciekli na Tureckie serwery xd raczej nikła szansa że poznasz tutaj jakąś powabną dziewoje, chcąca zacząć przygodę z gra na zamkniętym serwerze...nie mniej jednak powodzenia :tak:

Nie rozumiem to teraz wszyscy poszli grać w tureckiego metka tak? Czemu tak zrobili?

• Bo ludziom się nie chce. Ci co uciekają chcą po tygodniu gry mieć skile na P i bić hydre solo, a na tureckim to dużo łatwiej osiągnąć.

• Bo ludziom się nie chce. Ci co uciekają chcą po tygodniu gry mieć skile na P i bić hydre solo, a na tureckim to dużo łatwiej osiągnąć.

Hahaha ah to dzisiejsze pokolenie młodzieży :) kiedyś to ludzie w 7 na BO nawalali a teraz za ciężko kiwnąć palcem :D

Ja od kilku lat codziennie szukam dziew i jakoś się nie zniechęcam :) ciekawe jakby ktoś z dzisiejszego pokolenia był na moim miejscu pewnie 2 dni szukania Dziew i by sobie dali spokój a ja wiem że o marzenia się walczy

• Hahaha ah to dzisiejsze pokolenie młodzieży :) kiedyś to ludzie w 7 na BO nawalali a teraz za ciężko kiwnąć palcem :D

Ja od kilku lat codziennie szukam dziew i jakoś się nie zniechęcam :) ciekawe jakby ktoś z dzisiejszego pokolenia był na moim miejscu pewnie 2 dni szukania Dziew i by sobie dali spokój a ja wiem że o marzenia się walczy

odezwał się ten co klika na forum zamiast listy pisać jak jego pradziad, dzisiejsza młodzież

:thumbsup: HANDEL ZE MNĄ POLECA :thumbsup:
    1. Naksen <3
    2. Shast <3
    3. Sherrie <3
    4. DRINKERSLIVE <3
    5. Antymagik <3
    6. p0grom/Smarki <3
    7. xFajnieJest <3

• Z perspektywy posiadacza jednej doroslej i drugiej trzyletniej powiem ze bardzo ogranicza to budzet na smocze monety. Dobrze sie zastanowcie. 🤗🤣