Wtopa roku - pochwalcie sie swoimi wtopami z serwera Metin2 Polska

• Przypadkowo wystawiłam kostium, który miał iść za 60 won za 60kk i się sprzedał, zanim zdałam sobie z tego sprawę XDDDD

Uczciwie zarabiam, by mój buff miał godne życie.

• Przypadkowo wystawiłam kostium, który miał iść za 60 won za 60kk i się sprzedał, zanim zdałam sobie z tego sprawę XDDDD

Hahaha zrobiłem to samo ale ze mnie fajtłapa :)

Ps. Intuicja podpowiada mi ze jesteś przepiękna dziewczyna o nietuzinkowym charakterze. Masz może chłopaka? :)

• W porównaniu do poprzedników, moja wtopa nie jest taka duża ale zabolało, a więc była to wtopa typu "cześć bracie, kupilbys mi kd wojownika +4...".

I pyk 8 won i 299.999 w plecy 🤣 Ograniczylem pomoc i stalem sie ostrozniejszy przez tego typu zagrywki. Ciekawe jest to, ze w tym samym dniu, albo dzien po, wyswietlil mi sie short yotubera "kubon" z pół roku temu o takich oszustwach (tak, wiem dla jednych nie oszustwo , mój błąd ale gościu ewidentnie na tym żeruje) Taka ciekawostka 🤣 Pzdr

• Może KU aura nie jest już tak wielkim źródłem dochodu jak kiedy, ale kurcze, uważajcie na prawy przycisk myszy, bo drugi raz w ciągu miesiąca niechcący przeczytałam aurę swoją postacią do dropu. RIP.

Uczciwie zarabiam, by mój buff miał godne życie.

• Może KU aura nie jest już tak wielkim źródłem dochodu jak kiedy, ale kurcze, uważajcie na prawy przycisk myszy, bo drugi raz w ciągu miesiąca niechcący przeczytałam aurę swoją postacią do dropu. RIP.

Hej :) intuicja podpowiada mi ze jesteś przepiękna dziewczyna o nietuzinkowym charakterze ;) może miałabyś ochotę wspólnie pograć? :)

A co do tematu moja największa wtopa było spalenie fms na plus 9 :)

• Sylwestrowo a mianowicie przypadkowe wyjęcie rubinu znak. perf prawym przyciskiem myszy 31.12.

rozkojarzenie, brak podzielnej uwagi, akurat wtedy miałem odpaloną alchemię, zajęty czymś innym w tle i nieświadome klikanie kamyczków.

A pech chciał, że tylko Rubin nie był przywiązany do duszy.

Wiadomo jak się skończyło :oops:

Kiedyś słowo to rzecz święta teraz słowo to rzecz niepojęta.

• Biłem hydrę na ujemnej randze, pod koniec trzeciej głowy lag, gdy lag się skończył leżałem już na glebie a szarfa obok. Zanim zdążyłem się podnieść wylogowało mnie ze statku. Szarfa była warta +- 550/600w 🤭

Im mniej wiesz tym lepiej śpisz :?::!:

Nick w grze: shepers :evil:

• Sprzedalem branze z lez 2k hp 10 do pz za 999kk bo nie znalem cen, stary serwer diumar jak to czystasz to chce moje pieniadze spowrotem xD

Metin$
    3a8d82808d0bbe33med.jpg

REYMONTA 22

• Zostawiłem postać na autołowach wbił mi koleś na spota zabiłem go na wolnym i zapomniałem wyłączyć tryb wolny i żona zawołała mnie zebym rozpalił grilla i poszedłem wracam a tu ranga okrutny i sztylety zodiaku +9 37% 7b z żywiołem mi wypadły gracz o nicku Aruvi ze mnie wydropił i jakieś dwa itemt warte do 10w jak to się mówi zycie 🤣