Za to fajny był drop róż i czekoladek. Panowie układali z nich fajne wzorki dla swoich wybranek.
O, albo układanie napisów z yang dla członków team z ich nickami w grze.
Wspaniałe czasy.
I ludzi było więcej.
Za to fajny był drop róż i czekoladek. Panowie układali z nich fajne wzorki dla swoich wybranek.
O, albo układanie napisów z yang dla członków team z ich nickami w grze.
Wspaniałe czasy.
I ludzi było więcej.
Nie jesteś jedynym spośród 7,2 miliarda ludzi, którym dzisiaj się to śniadanie wraca
Nyarr wiem, że ma boleć ale prędzej palcem pogrożę niż coś takiego zrobię. Wyjątek obejmuje kuchnię. Mój TŻ nie raz oberwał za nieautoryzowane wejście do mojego królestwa i podjadaniu. Ostatnio wyjadł mi obiad przygotowany na następne dwa dni
Dołożę wszelkich starań aby nie bolało za bardzo
o czym ty myslisz
ty zwyrolu
O wysmaganiu was pejczem, a co!
Prosicie się o porządne lanie!
Ściągać te gatki, wypiąć się...
Hi hi.
Ja się opowiadam z perspektywy forum i zielonej strony mocy!
Nieźle się musiałam nad gościem pogimnastykować.
Jednak wspominam to miło.
Potem na "oranżadkę".
Prawdziwym trollem to był Kiecollek (jak moderowałam).
Blokada za blokadą.
To tak z dzienniczka wspomnień.
Mój drogi kolego, po pierwsze jestem kobietą, po drugie pytanie kiedy skończyłam grać.
Ponadto są uniwersalne zasady i na nie zwracam Ci uwagę.
czyli w regulaminie napisza ze musisz na serio w realu zabic kogos i co bys to zrobil/a?
co do regulaminu to i tak konsekwenty nie jest bo grajac akceptujesz t regulamin i zakaz jest czitowania oszust itp itd i co oszukiwali na yanach przez buga i co wszystkich nie zbanowali bo niby szanse daja albo czemu tyle aukcji jest na znanym portalu i team nic z tym nie robi w sensie nie wysla pisma z regulaminem gry do administracji portalu zeby blokowali aukcje oswiec mnie....
Człowieku! Nikt w regulaminie nie wpisze, że możesz kogoś zabić. Takie zapisy jak OWU jest konsultowane z prawnikami i nie może być sprzeczne z fundamentalnymi zasadami wyżej podanych przeze mnie aktów (innymi też). Czy wyście już totalnie poszaleli dając takie przykłady wyssane z palca? Zapewne współwłaściciele firmy z rozkoszą pójdą siedzieć za takie zapisy. Bądźmy odrobinę poważni.
Od walki z botami/bugami/czitami, ich zgłaszaniem do firmy jest Team. W jaki sposób firma próbuje temu zaradzić nie wnikam. Nie gram, nie teamuję, ale wygłaszanie takich głupot prosi się o sprostowanie.
Lepiej spożytkujesz czas jeśli zasiądziesz do materiałów i przerobisz wiele aktów normatywnych i dopiero zaczniesz na forum "mędrkować". Wtedy można przenieść dyskusję na wyższy poziom.
Nawet możesz firmie GF wytoczyć proces sądowy. Życzę powodzenia.
to inaczej moze ci wyjasnie to np. regulamin w grze lub na forum by byl powiedzmy z 100 stron i wszystko na stowe bys nie czytal i gdzies zapis ukryty zakladajac konto na forum lub w grze zgadasz sie wykonoac powierzone ci zadanie lub sluchac moderatora itp itd i i moderator by ci kazal kogos w realu zabic i co bys to zrobil watpie !!!! [...]
Skróciłam cytat, ponieważ odniosę się tylko do fragmentu. Otrzymując umowę z banku choćby miała 100 stron czytasz i analizujesz wszystko.
Nie ma znaczenia czy jest to umowa bankowa, czy zasady forum. Zakładając konto zaakceptowałeś wszystkie postanowienia OWU i Regulaminu Forum. Jeśli dysponujesz czasem i doskonale orientujesz się w przepisach prawnych zarówno polskich jak i niemieckich masz prawo dochodzić tych praw sądownie.
Osobiście przypomina mi to Pana, który mimo panującego w instytucji formularza postanowił złożyć odręcznie zapisane pismo. Proceduralnie został wezwany do złożenia wyjaśnień (czyt. deklaracji na właściwym druku). Zamiast tego przychodził z częstotliwością co dwa-trzy dni i minimum godzinę truł urzędnikom i nawijał na uszy makaron. Nic tym nie zyskał. Poszedł o krok dalej, sprawa znalazła swój finał w Sądzie Administracyjnym. Paradoksalnie wspomniana instytucja Panu racji nie przyznała, ponieważ druk deklaracji obowiązuje na terytorium całej RP rozporządzeniem ministerialnym. Deklaracja dwie strony, wypełnienie z pomocą urzędnika 3 minuty. Brawa dla w/w Pana!
Co się tyczy prywatnej korespondencji: jak sama nazwa wskazuje jest ona prywatna. By móc ją udostępnić musisz posiadać zgodę osoby z którą ją prowadzisz (najlepiej pisemną). Te same zasady tyczą się otrzymywanej korespondencji. Jeśli kierowana jest do Ciebie to absolutnie nikt nie ma prawa jej otworzyć, nawet Twój/Twoja mąż/żona. Wyjątek stanowi wydane przez Ciebie pozwolenie. Są to elementarne zasady. Można rzec pierwotne, większość z nas je respektuje podświadomie.
Są też zapisy:
Być za dobrze też nie może, istnieją też czynniki ograniczające powyższe w szczególnych przypadkach.
Tak, na wszystko jest ustawa. Masz wymienione powyżej.
Uwzględniając powyższą wypowiedź, dodać należy, że w życie weszło RODO!
Nie zgłębiłam tej lektury liczącej 88 stron, ale niezwłocznie nadrobię braki. Może was też to zainteresuje.
Dzisiaj pewna Pani do mnie dzwoniła z ofertą prezentacji sprzętu AGD. Pytając skąd mają numer, napomknęłam właśnie o RODO. Efekt? Pani nawet nie próbowała dalej namawiać - podziękowała za rozmowę i się rozłączyła.
Ciekawostka taka i mały straszak ;P
Cześć Koledze [ciach] xD
Ojciec Chrzestny- wszystkie 3 części, ale szczególnie 1 z młodym Alem Pacino i jakże charakterystycznym Marlonem Brando
Co to za błąd i jaki wpływ miał na grę?
Awans z tMOD na MOD otrzymał Maverick.
Gratulujemy i życzymy samych sukcesów!
Z Teamu odeszła Super Moderatorka Forum Kasheptu.
Dziękujemy za wspólnie spędzony czas, a także pracę włożoną w rozwój forum.
Powodzenia ;).
Awans z tMOD na MOD otrzymał Haborym.
Z Teamu odszedł Super Moderator Forum Creator80.
Z całego serca dziękujemy za poświęcony czas, a także ogromny nakład pracy w rozwój forum.
Awans z tMOD na MOD otrzymał Chire.
Z radością pragniemy powitać z powrotem Barbiana w naszym gronie.
Tym razem już od nas nie uciekniesz ;).