ja z czerwonym banem na szczescie nie mam problemu, bo metina zamykam poprzez menedzera. ale odpalenie 2 kont i co 10-15min wyl przez menedzera to jest jakas porazka. a rok temu jak gralem to bylo wszystko ok. probowalem juz wszystkiego i nic nie pomoglo
Posts by Kakua14
-
-
Wiki nie gryzie A wiele może rozjaśnić.
po to jest dzial, zeby sie dopytac. nie wszystko precyzyjnie jest opisane na wiki. jezeli Ci nie pasuje, to nikt Ci nie kaze zagladac na ten dzial. nie gralem od 2012 roku, ale zagladalem tutaj caly czas i na wiki.
do expa niebieski smok lub razador (mają takie same wartości skilli), a jeśli masz budżet to alastor
dzieki
-
jak w temacie
jakiego pecika lvlowac do expa (jakie skille), a pozniej pvp
-
Państwo - Uzbekistan
-
wyłącz wszystkie metki.
tez mi porada. powiedz mi jak postawic sklep w takim razie
-
-
a na support jak napiszesz to dostaniesz wiadomosc, ze widza po logach, ze udalo Ci sie zalogowac i problemu nie ma. wczoraj zalogowalem drugie konto, zeby przerzucic pare rzeczy. wylaczylem. gralem spokojnie na jednym do czasu. przy zmianie ch komunikat "ta gra jest niedostepna dla Ciebie"
Art moze Ty cos zrobisz w tej sprawie
PS. pozniej sie GF dziwi dlaczego ludzie wola grac na privach... tam nie ma takich problemow, a jak sie juz pojawia bledy to je naprawiaja jak najszybciej. na globalu musi to potrwac z 2 lata albo dluzej patrzac na bugi w dt
-
ja tak samo:) jeden buff ma 68lvl, drugi 53 i dwie postacie 46. nie robie nic na sile. mam ochote to expie, albo cos zarabiam. a jak mi sie nie chce to postac stoi i sukna zbieram tylko
PS. jak glowna postac stoi za suknami, to buff na auto lowach robi misje
-
dyscyplina - judo
-
Jest jeszcze spory % masochistów
to chyba o mnie mowa:) bo gram od 0. nie kupuje won, nie inwestuje za duzo w is. jeszcze tydzien temu skupowalem aury do 10kk, zeby sprzedac za 12
-
rzecz - jacht
-
pewnie znowu cb włączyli i blokuje jak popadnie,,, mi zablokowali 1 platforme podczas 2 fali banów, pisalem do smoczycy i zlewajaco ze bota mam , haha, zalosne, potem jak turków pobanoał cb to go wylaczyli i sprawdzali reczne konta, i dostalem unbana,,, ci idioci nawet nie dochodza czy faktycznie ktos ma bota , bo ja dostalem systemowego bana , i mnie olali,,, tyle dobrze ze turcy tez dostali masowo bany i sie za to wzieli
kiedys na evencie rybackim poszla fala banow za fishbota
najlepsze jest to ze boty nie dostaly bana a osoby uczciwie lowiace juz tak
-
wczoraj zrobilem tak: odinstalowalem metina, pozniej client GF. nastepnie usunalem foldery i wszystkie pliki zwiazane z metinem. usunalem nawet plik instalycjny. nastepnie wylaczylem router z pradu. uruchomilem komputer ponownie. wlaczylem router i zainstalowalem od nowa metina. zalogowalem sie wczoraj na glowna postac, buffa i shopka. gralem glowna postacia, na buffie zmienialem co chwile ch, a sklepik stal w m1 i nie bylo problemu
dzisiaj zalogowalem tez 3 konta i na chwile obecna tez nie ma problemu, co mnie bardzo cieszy
-
tak przy okazji chcialem zapytac:) tego jotuna sie soluje, a postacie sa potrzebne tylko zeby wejsc na dunga ?
-
wyl router z pradu na jakies 30sek. mi to pomoglo. moglem grac, ale tylko na jednym koncie
-
jeszcze nie znam sposobu jak to obejsc
ale wiem co zrobic, zeby nie bylo tego "red bana"
jezeli wyskoczy Ci komunikat, zebys uruchomil ponownie, to wylacz metina i GF Client za pomoca menadzera zadan. bedziesz mogl grac dalej.
to jest na 100% wina GF. wczesniej gralem na kilka kont i nie bylo problemu. zrobilem sobie przerwe 2-3 miesiace i juz sa problemy. nie zmienialem internetu, ani komputera
-
Cześć, może ktoś z Was spotkał się z takim problemem i wie jak zaradzić. Jak próbuje w configu dać żeby mieć metina w oknie wyskakuje błąd "Parametr jest niepoprawny". Proszę o pomoc
jak juz wybierzesz okno to musisz ustawic czestotliwosc 60, gamma 3 i bedzie dzialac
-
zawod - zielarz
-
miasto - Częstochowa
-
kolor - wiśniowy
-
góra - Wysoka Kopa
-
sławny człowiek - Irena Jarocka
-
dyscyplina sportowa - Ice stock
przyznam się, ze musialem to wygooglowac
-
roślina - irys
-
Jakie skille posiadasz w wpku, ile defa masz itp.
skille podane sa w 2 zdaniu
deffa mam 272(403 ze zbrojka) ale jak juz wspomnialem w pierwszym poscie musze tarcze wymienic.
Rozumiem że to dropek? Czyli max 35 lvl. ABS wystarczy. Zainwestuj w talik ognia 30 insekty lub dodaj żywioł do broni. Kluczowymi w tym przypadku będą obrażenia jakie będziesz zadawał.
to jest moja glowna postac i zastanawiam sie nad 35/42. troche jednak chce posiedziec na tym lvl. zarobek na eventach + expenie postaci. o talizmanie zapomnialem, a o zywiole pierwszy raz slysze
bede musial poczytac na wikipedi