Posts by Gumerez
-
-
-
Generalnie nie mam problemu z przełączeniem się na internet mobilny z telefonu.
Natomiast nie chciałbym zbyt dużo kombinować z różnymi źródłami żeby nie wywołać czerwonego bannera - z deszczu pod rynnę.
-
Hej.
Od około dwóch dni mam problem z zalogowaniem się do gry i dotyczy to wszystkich CH - wyrzuca mi błąd podczas łączenia z serwerem.
Czy problem jest globalny oraz został wcześniej gdziekolwiek zgłoszony?
Nie posiadam internetu Orange ani Vectra - mam stałe (stabilne) domowe łącze internetowe i wcześniej problem praktycznie w ogóle poza sporadycznymi przypadkami nie występował.
-
Hej, jako że nikt się nie udzielił, wyciągnę swą pomocną dłoń
megawrzuta.pl/t1q2pf4s
Jakbyś miał jakieś spostrzeżenia, bądź chęć zmiany daj znać, postaram się jakoś to zmodernizować.Twój grzyb spełnia wszystkie moje oczekiwania. Mega dziękuję za pomoc!
Dodatkowo chciałbym Ciebie pochwalić xZusia za zdolności graficzne oraz polecić wszystkim innym, którzy będą w podobnej potrzebie.
Temat można zamknąć - został wyczerpująco rozwiązany.
-
Już prawdopodobnie to nie działa i gracz OFF nie dostaje wiadomości.
Przed chwilą sprawdziłem.
Działa dokładnie tak jak napisałem wyżej - nic się w tej kwestii nie zmieniło, a postać w dalszym ciągu otrzymuje komunikat oraz wiadomości po ustawieniu statusu OFF.
-
A ja mam pytanie z innej beczki. Widzę kolesia na autołowach, który biega na spocie obok mojej postaci, ale jak pisze do niego na pw to pisze, że gracz nie jest zalogowany. O co chodzi ?
Prawdopodobnie ma ustawiony status OFF.
Tobie wyrzuca komunikat że nie jest zalogowany, ale on widzi każdą Twoją wiadomość.
-
Hej.
Tak jak w temacie - poszukuję loga do gildii z motywem ładnego (wyraźnego) grzyba muchomora.
Kiedyś znalazłem takowe gdzieś tutaj w archiwum, jednak na obecną chwilę nie jestem w stanie tego w żaden sposób odkopać.
Czy dałoby radę aby ktoś dla mnie wykonał ww. logo albo podrzucił istniejące już pomysły?
Z góry dzięki!
-
-
nie. Ingolf ?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Sukcesów i wytrwałości w realizacji wszelkich planów...
Z pozdrowieniami, zdrowych i radosnych świąt! -
Ale 00:00 to już następny dzień jest. 23:59 24.12, ale 00:00 to już 25.12. Rozumiesz o co się rozchodzi?
Doskonale Cię rozumiem - od najbliższej północy rozgrywanie posiadanych talii nie będzie już możliwe, one po prostu przepadną.
-
@everyone we noticed that there was an error in the Okey announcement on the boards.
We'd like to inform you that the ingame banner/timer is the correct one and that the card sets must be played before 25 december 2023 la 00:00 (CET).
Any unplayed cards by that date will be lost.
Happy holidays and may the Dragon God bless you with Golden Okey chests!
Wszystkie zestawy kart muszą zostać rozegrane do jutra tzn. 25 grudnia do godz. 00:00 - niewykorzystane zestawy zostaną utracone.
-
Czy te skrzynki płatków śniegu znikną po zakończeniu eventu, czy muszę je otworzyć przed zakończeniem ?
Nie, te skrzynki są Twoje - one w żaden sposób nie znikają, nie mają ograniczenia czasowego, zatem nie ma znaczenia kiedy je otworzysz.