Wyszukiwarka w ogóle nie działa w IS. Wszystko trzeba ręcznie szukać po zakładkach, wpiszesz to nie wyskakuje już i nawet jak dasz szukasz to daje randomowe rzeczy
Dziś już myślałem, że Sklepy Premium wycofali.
Wyszukiwarka w ogóle nie działa w IS. Wszystko trzeba ręcznie szukać po zakładkach, wpiszesz to nie wyskakuje już i nawet jak dasz szukasz to daje randomowe rzeczy
Dziś już myślałem, że Sklepy Premium wycofali.
Każde grabie mają zęby w swoją stronę.
Nie będzie biletów na Ruby, bo to jest inny rodzaj serwera. Jedyne gdzie możecie się przenieść to do Rumunów, Czechów albo Węgrów.
Rejestracje na meley znikają w nieznanych okolicznościach.
Ktoś wie co się stało, że jest taki wysyp eq na ninje i to jeszcze powystawiane za pół ceny?
wybuchła bomba, proste
Kupię ubranie zasadzki lub morfa +8 z PŻ i wartością ataku.
Logowanie padło.
Ja mam wystarczającego dropka - zabijam w v3 pająka na hita i mam 200 szybkości ruchu na moim dropie 35lvl
To jest gra MMO tu nie każdy ma takie same szanse w gre wchodzi znajomość gry/ czas / pieniądze/ a nawet czysta losowość. Te wystarczające dropki i słabe można ulepszyć a dla kogoś kto zarabia więcej wonów lub ładuje więcej w IS albo bedzię miał większego farta np. przy ulepszaniu od Cb będzie łatwiej. a Ty Gadasz głupoty bo pewnie ubrałeś ponad wystarczająco jakiegoś dropa 55lvl gdzie od tylu lat co jest powstany polski serwer jest ta sama sytuacja, że ludzie innymi postaciami sobie spoty obstawiają. Nie dajesz rady i teraz lamentujesz. Poza tym sam myślałem o włożeniu wyb. rubina w koło, ale dropa od tego pomysłu wykluczyłem. Jak wprowadzą limit w co wątpie xDD to i tak nie gram na Polandzie, ale uwierz: może nie nikt, ale nie każdy wysoki lvl co zarabia dużo wonów zaraz zrezygnuje z blasków w v3. Prędzej zaczynający grę będa mieli gorzej + ci co mało wonów zarabiają/mało ładują czyli tak, aż do hydry ciężko miałyby dropić na swoich dropkach, więc zmieni to tyle, że ludzie co chcą dropić blaski w v3 będą musieli więcej inwestować w dropa a ja nie jestem pazerny + jestem przeciwny temu + ludzie nie po to lvl'uja i ulepszają swoje MAIN postacie pod pvp, żeby pewnego dnia okazało się, że cel do którego dążyli - załóżmy zrobią eq pod pvp do v3 na pilnowanie spota okazało się, że im blokują tam wejście. Takie coś(limit lvl) miałby sens ale na nowym serwerze i było tak nawet już na jednym - na serwerze Jawa ale nie było dopracowane i ludzie na 70lvl musieli expić w red lesie bo limit nie był do 75lvl. Na starym serwerze Poland nie jest to uczciwe, bo ludzie nie skupiali jakoś się bardzo na rozwoju dropka pod V3 a bardziej nad obstawą. Na Polandzie musisz mieć obstawe i tak jest od zawsze, a jak kogoś to boli to jest to tylko i wyłącznie jego wina, bo takie rzeczy się sprawdza jeśli nie wydaje się to oczywiste.
Przede wszystkim od początku moich wypowiedzi nie czytasz ze zrozumieniem. Ja NIE MAM żadnych problemów ze spotami gdziekolwiek nie idę. Nie PŁACZĘ o v3, bo można równie dobrze iść sobie na DT i drop jest porównywalny. Mój drop nie ma X lat, jest stosunkowo świeżą postacią. To, że ktoś ma inne zdanie o sytuacji nie znaczy, że ma problemy ze spotami i "PŁACZE". Nie będę pisać jak do ściany, bo ty nic nie rozumiesz. Ciągle jedno i to samo 'odbijanie spota', a ja mówię o ludziach, którzy nie próbują odbijać spota tylko zabijają dla zabawy. Płaczesz to ty, bo w każdym poście piszesz o tym, że chcesz mainem bronić dropa, mimo że ja nawet o tym nie wspomniałem ani razu. Typowy gracz z Polanda, dobrze nie przeczyta, a się wypowiada. To nieprawda, że trzeba mieć obstawę. Jak masz silnego dropa to nawet dropem się obronisz, widocznie twój jest za słaby.
Na tym polega gra aby rywalizować o spoty/bossy. Jak masz ciężko w v3 idziesz do v2 albo v1 lub szukasz spota na deskach czy innych mapach. Zawsze trafisz na kogoś kto będzie ci chciał wbić na spota niezależnie od tego jaką masz główną postać ubraną. Kwestia tego czy zabijesz takiego dropa na skilla aby zniechęcić go do ksucia. Wprowadzenie limitu lv na daną mapę jest bezsensu. Po miesiącu czy 2 większość tych championów będzie miało70/75lv na alchemii z eq i nadal będziesz płakał, że ktoś ci wbija na spota.
Właśnie dlatego chce żeby wprowadzili taką zmianę i żebyś w końcu ubrał tego swojego 75 dropa z alchemią i przyszedł mi ksuć i zobaczymy kto będzie płakał.
Blaski jest eventem dla low lvli? Od kiedy? To, że dropisz ich bardzo dużo 35-61lvlem w jakimś v1/v2/v3/loch małp nie oznacza, że tak jest. Pozatym od zawsze było obstawianie spotów wyższymi lvlami. Wiesz co wprowadzenie limitu lvl zmieni? Zmieni to, to że 95% ludzi któzi posiadają dropki na v3 i chcą dalej/chcieliby dropić w v3 będzie musiałoby wydawać w **** wonów na eq/alchemie na jakiegoś smiesznego dropa i wtedy zamiast zabić takiego dropa załóżmy 95lvl wojem z trytonem te 95% dropków będzie miała ksute dalej tylko, że przez tego mocnego dropa. W skrócie - chcesz wprowadzić limit, który spowoduje, że nowy gracz 1-105lvl będzie miał ksute bo bo nie będzie miał wonów, żeby dobrze ubrać dropa. A monopol dalej dla topek z yohary no gratuluje mózgu.
Zrób ktoś ankiete, za wywaleniem tych blasków z eventów bo nie wytrzymam. Będzie spokój.
Pozatym setek i tak jest już za dużo, co psuje tą gierke.
Ale skoro wszyscy macie takie słabe dropki, to nie rozumiem czemu nagle ktos miałby tyle wonów wydawać na postać skoro wszyscy mieliby takie same szanse xD Rachunek jest prosty. Albo robisz dobrą postać z niskim lvlem, albo szukasz sobie spota gdzie indziej. I uwierz, że lvl 55 ma szanse z lvlem 95 z trytonem. Kwestia 'mózgu' o którym mówisz.
Bez sensu ankieta bo rozwiązanie jest już od dawna dostępne. Jak chcesz bić na spokojnie w v3 to idź sobie na nowy serwer. To wy zadecydowaliście gdzie i z kim gracie. Nie trzeba być geniuszem, żeby stwierdzić, że na Polandzie są i będą tacy ludzie. Ile tam serwerów jest połączonych? Ile czasu ma najstarszy? Nawet gracz z 5 iq po takim czasie może osiągnąć wszystko grając 1h dziennie - wymęczy ale wbije... Więc dlaczego taki ma mieć teraz gorzej i ma być zmuszanym do rozwijania dropka. Do tego jest mnóstwo innych lokalizacji gdzie możesz dropić blaski. Pozatym jak tak bardzo chcesz grać na Polandzie to co jakiś czas startują serwery tymczasowe gdzie masz szanse ubrać swoją postać szybciej/zdobyć nagrody itp. a potem przenieść. W dodatku na nich mało osób gra więc widać jak bardzo jest potrzebna zmiana o której mowa. Może niekoniecznie wymagania do przeniesienia na tymczasowych serwerach są wporządku to i tak jestem Na NIE chociaż sam mam dowalonego dropa 35lvl, to uważam, że LVL powinien gwarantować Ci postrzeganie przez ludzi o tobie jako o kimś kto sobie na to zapracował(grał). Zabieranie komuś możliwości wchodzenia do danej lokalizacji wcześniej dla niego dostępnej uważam za nieuczciwe. BLASKI są uważane za jeden z lepszych eventów dlaczego ma być dostępny tylko dla bardzo dobrze ubranych postaci z low lvl? Gra się nie kończy na V2/V3 - rozwijaj postać to też będziesz mógł tak robić. Jeśli ktoś gra i zabija graczy dla zabawy tymbardziej jakiegoś 15-35lvl'a gdy expi przez postać z championem, który nie posiada do tego powodu uważam, że powinien być sprawdzany przez GM'a i banowany(lub nie) pod jakimś powodem nwm? załóżmy "działanie na niekorzyść gry metin2"? ale na to raczej znikome szanse.
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, ale to nie działa tak, że tylko ludzie, którzy 'nie są w stanie się wybronić' dali odpowiedź na TAK. Mam bardzo dobre dropy, moje główne postacie robią hydre z buta i nie mam problemów z niczym w tej grze. Blaski to jeden z najlepszych eventów i generalnie blaski mogę dropić gdzie chcę, ale jest to event dla low lvli, to nie wiem po co mają w tym uczestniczyć 30 championy, skoro mają te poziomy to chyba stać ich na ubranie dropa w miare przyzwoicie na tyle, żeby sobie porywalizować na niskim lvlu. Sam na dropach mam eq pvp. Nie zamierzam zmieniać serwera tylko dlatego, że dałem TAK w tej ankiecie. Z resztą mój zapał do tej gry jest na ten moment bardzo niski przez to co się dzieje na serwerze. To, że 'na Polandzie są tacy ludzie' też nie tłumaczy sytuacji. Nie wiem co tak się bronicie przed porządnym ubraniem dropa.
Jeśli chodzi o twoje ostatnie zdanie, to w innych grach istnieje cos takiego jak power abusing i jest to karane. U nas jest to uważane najwidoczniej za zdrową rywalizację, gdy ktoś nad tobą stoi jak leżysz i się macha xD
Na nie. W tej grze chodzi o rywalizację. Najlepsze postacie mają najlepsze spoty. Jak nie jesteś w stanie rywalizować z najlepszymi, to dlaczego oczekujesz, że będziesz miał najlepsze spoty. Idź na dzikie psy czy coś. Poćwicz, wróć silniejszy. Curlacz myślałem, że nic nie przebije głupszej propozycji niż od incognitoUNBAN, ale jednak idziecie łeb w łeb.
Co ty chłopie gadasz, co to za rywalizacja? Chcę zobaczyć jak rywalizujesz z topką serwerową 30 poziomami championa, którzy zabijają dla zabawy, nawet nie po to, żeby odbić spota i sobie dropić. To podchodzi pod power abusing. Jak tacy wszyscy jesteście najlepsi to zainwestujcie w dropy i się lejemy. Do zobaczenia w v3
Aż dziwne, że jeszcze to nie zostało wprowadzone. Co do za rywalizacja 55 lvl vs 30 lvl champion, który przychodzi tam zabijać dla zabawy?
A ktoś wie czemu nie mogę ustawić statusu AFK/Stosuje Autołowy/Sklep jest używany? Ciągle mam komunikat "Spróbuj ponownie później".
Mogło być tak że domowy i komórkowy masz od tego samego dostawcy np orange i dlatego nie zadziałało.
Zupełnie inne sieci. Ja bym nie szukał w tym logiki, bo prawda jest taka, że GF nie potrafi powiedzieć czemu się tak dzieje.
Jeżeli masz czerwony komunikat to jest wina internetu czyli jak koledzy wyżej pisali odpal internet z telefonu i na bank zadziała. Jeśli masz komunikat że błędne hasło to jak wyżej ci pisali wykorzystałeś limit logowań moim zdaniem jest to 15 adresów email w krótkim czasie wtedy pozostaje tylko siąść na innym komputerze.
Tak 'na bank', że mi nie zadziałało. Prędzej go samo z siebie puści.
"Uruchomiłeś zbyt dużą ilość klientów w krótkim czasie" - moim zdaniem to nie ma nic wspólnego z tym problemem. To jest tylko pseudo argument na supporcie, bo tak naprawdę oni nie potrafią pomóc w takim przypadku i każą odczekać dobę. Ludzie mają po 1k kont na cory i nie mają takiego komunikatu.
Instalowanie Metina od nowa też nic nie da, bo to jest jakiś błąd u nich, a nie u ciebie. W moim przypadku pomagało "zapomnienie sieci", zresetowanie routera i kompa, połączenie się z netem od nowa. Czasem trzeba kilka razy to powtórzyć. Za to ostatnio jak kupiłem sobie nowy komputer, nie pomagało dosłownie nic, a internet był ten sam. Puściło po około 8 godzinach. Support rozkładał ręce.
Co jest z tą platformą w ostatnich dniach? Bana dostałem na logowanie, a przez noc spałem xD Widziałem kilka postów, że u ludzi to samo było, próbowali się zalogować z rana i ban. Nie piszcie, że ktoś mi się włamał na konta, bo postacie nadal biegają na autołowach, nie wylogowało ich nawet Art interweniuj.
Prawie zawsze mi pomaga zresetowanie routera, klikniecie w wifi 'zapomnij' i wpisanie od nowa hasla. Raz tylko musialem pisac na support, odpisali mi po angielsku, ze grzebalem cos w IP. xD Jak sie domyslacie pewnie, nic takiego nie mialo miejsca. Napisali tez, ze nic nie da sie z tym zrobic. Jedynie poradzili to, co wyzej.
3.3 Umowę o członkostwo można wypowiedzieć w każdej chwili bez zachowania okresu zakończenia
obowiązywania umowy o członkostwo. Wypowiedzenia można dokonać za pośrednictwem poczty
elektronicznej lub na piśmie. Jeżeli zarządzanie kontem użytkownika przewiduje funkcję
wypowiedzenie, wypowiedzenie może nastąpić za jej pośrednictwem. O ile na podstawie wybranej
przez użytkownika metody płatności nie wykluczono automatycznego wydłużenia okresu
obowiązywania umowy o członkostwo, okres ten zostaje wydłużony automatycznie po upływie okresu
obowiązywania o pierwotnie uzgodniony okres, jeżeli umowa o członkostwo nie została
wypowiedziana przez jedną ze stron umowy przed upływem jej okresu obowiązywania. Użytkownik
zostanie pouczony przed zawarciem umowy o członkostwo na temat możliwości automatycznego
wydłużenia okresu obowiązywania umowy lub niemożności jego wydłużenia.
5 Zwrot pieniędzy oraz środków płatniczych w przypadku odstąpienia od umowy
5.1 Z wyjątkiem przypadku skutecznego wykonania prawa do odstąpienia od umowy uwzględnia się zwrot
dokonanej zapłaty za niewykorzystaną jeszcze walutę premium lub pozostały okres obowiązywania
umowy o członkostwo wyłącznie na mocy nr 8.5 ogólnych warunków użytkowania.
5.2 W przypadku skutecznego wykonania prawa do odstąpienia od umowy Gameforge stosuje zazwyczaj
ten sam środek płatniczy, który stosował użytkownik dokonując płatności. Jeżeli nie jest to możliwe,
zwrot następuje za pośrednictwem przelewu bankowego na rachunek bankowy podany przez osobę
upoważnioną.
dodatkowo polecam link, moze komus cos pomoze:
A próbowaliście po otrzymaniu linka przelogować się na grze i wpisać 000000 (6x 0 )
Hasło zostało Wam zresetowane, nie trzeba wchodzić na linka.
Nie zostalo, probowalem.
A tak w ogóle to kto ulepsza szarfe 24%? Chyba to sie juz nie oplaca xD
U mnie tak sie dzieje równo o 00:00.
Ja robiłem tak, że jak otwierało mi stronę do resetu z linku to kopiowałem ten link i otwierałem w innej przeglądarce. W IE zawsze mi działało.
Mi też, do czasu.
Nie masz 20 lvla gildii albo nie masz punktów rangi.
byś dobił ten 100 lvl to byś dopiero zobaczył jak się bije razadora na lagach ale widocznie do stania w m1 boty nie przeszkadzają ! Nie ubliżając graczom Poly - Polska server jak każdy inny, ilu graczy polyphemosa by się zderzyło ze ścianą bijąc bosy które mają 1/4 hp więcej xd więc nie wiem czy taki syf server
Zgadzam się, zauważyłem, że ludzie często gardzą tymi, co grają na PLu (a odwrotnie to nie działa), zapominają chyba, że tu jest po prostu trudniej xd Nie mówiąc już o ludziach, którzy grają na serwerach tureckich, kozaczą się, bo SMy maja za grosze.