A kim grasz obecnie i na czym zarabiasz ?
Posts by CzornyBoy
-
-
Gracjan tu poleciales po całości co zmienia wszystko skoro na meley trzeba od .... Postaci to już odpada bo gram na laptopie sporadycznie a kosztował 5k parę lat temu hehe mam problem z 4 kontami a co dopiero 16 a nie zamierzam kupować kompa za sporą kasę xD a o tym że tyle kont na meley trzeba to nikt taktycznie nie wspomniał
-
Okey dzięki za rady pozostanę na razie przy woju do 95 lvl do wyjścia z groty a potem na zaklęty las zobaczę co i jak tam

-
No mam do dyspozycji na MSC 300 zł na is obecnie na koncie z wojem mam dopalacze z is na 40+ dni wonów na obecną chwilę mam 120 + na shopie w itemach około 40+w na tym samym koncie mam ninje 57lvl jak bym sprzedał eq z woja to miałbym około 200w łącznie + mogę na 2 koncie kupić z 7-8 kuponów SM i je popchnąć tylko pytanie czy starczy by ubrać jakoś ninje pod grotę bo do V2 na ogień mam obecnie eq chodzi tutaj o alchemię na ninje bo bez niej to chyba nie warto grać ninja prawda? Nie grałem nigdy nią wyżej niż 50 lvl dlatego nie wiem jak droga ta postać może być żeby na 90+ zarabiać nią
-
Dlaczego ninja?
-
Witam, Czy warto inwestować w 2 postać ? Bo gram bodym 90 lvl i mam surę 90 lvl gołą czy w warto w surę inwestować czy może lepiej zostawić woja i zacząć inwestować w szamana od 0 czy lepiej zostawić woja a inwestować w surę i szamana czy szamana olać i grać surą/woj ?
-
-
-
-
Gracjan jak wykręciłes tyle DMG? Masz full alchemię? Ja na 81 lvl w metka w Red lesie na krytyku za 9200 bez alchemi na razie na grocie po ok 7,5k na krycie
-
Czyli nie mam konieczności robienia ninjy na już żeby później polatać te bosy razador meley
-
Witam, mam pytanie jak radzi sobie body na mapach 90+ i na razador/meley ma wgl podjazd taki body?
-
-
Dzięki wszystkim za odpowiedzi.
-
Jeżeli chodzi o rękawice to tak drop lepszy na mapach 95 niż Red las w sumie od 2 dni surą latam po tych mapach na metinach i lepiej dropi pd które można sprzedać i pelerynki. Czyli ninja bez dużego wkładu wonów to nie jest przyjemny ?
-
A jak tą misję robić u kogo się bierze na te cory? Kochamrajstopy mówisz by ninje robić od 0 i expic nią
-
Witam, z racji tej że udało się dobic 90 lvl surą WP i po wydaniu 20+ w na dobicie ostrza na P to mam pytanie czy bic lvl wyżej czy pozostać na 90 i dropic na mapach 95 z metinow i pomału zarabiać na lepsze eq i alchemię bo latam bez na razie dziwne trochę ale da się xD. No i też mam dropka body 46 lvl aura G7 bez alchemi mam jakieś 35+ w w zapasie a eq woja to jakieś 10-15w i pytanie czy olać woja i inwestować w surę bo nie wiem czy potem uzbieram te kilkaset wonów na wymianę eq na lepsze powyżej 100lvl czy może też zainwestować w tego woja nie wiem jak będzie se radził później na mapach 95+ czy może wszystko sprzedać tu i tu i wpakować w ninje od 0 ?
-
Rozważałem opcje hydry za 50 w ale co jak nie wejdzie żaden kamyk a egzo wejdzie parę szt a chce zrobić szamankę i zrobić skille na G chociaż
-
Super dzięki za screeny bardzo pomogłeś. Wezmę na pół bo planuje szamankę zrobić i grać na 2 konta
-
A czy ktoś mi powie jak zrobić by 2 metki były odpalone ale w małych oknach ? Bo jak mam 2 duże to na 1 po chwili laguje i robi się czarny ekran
-
To wybiorę jednak egzo hehe
-
Witam, mam pytanko co wyjdzie lepiej zainwestowac 50w na egzo i ku by zrobić skille na P czy lepiej te 50w na szkaty hydry ? Co wyjdzie najlepiej ? Z góry dziękuję za rady.
-
No ale jakoś słabo farmi bo od 24 do 29 zestawów kart na nocke z czasem w nocy padnie i nie dropi to wtedy w granicach 24 zestawów mam z tego idą <ciach> karty i większość brązowych szkat.
Mam też pytanie odnośnie tego czy zainwestować 40 won na skile (zwój egzo i ku) u szamana czy lepiej to zainwestować na szkaty hydry no i jaki szaman lepszy smok czy healer i czy szamana zrobić na oddzielnym koncie czy np tu gdzie mam wp 80+
-
A czy te szkaty okey lepiej sellac czy otwierać bo na Kirin chodzą srebrne po 19kk słabo w uj a złote po 68kk
porażka trochę tak patrząc -
Ja bije w nie od 2,6k do 3k i teraz wydropil mi 29 tali
A mam tylko 55% diabły a drop to 350