Z racji tego, że poszłam "na pierwszy ogień" - z czystym sumieniem mogę polecić jeśli ktoś chciałby avek, sygnaturę czy logo gildii
Przemiły kontakt, szybka realizacja - ode mnie wielki plus
Mam się czuć zazdrosny?
Z racji tego, że poszłam "na pierwszy ogień" - z czystym sumieniem mogę polecić jeśli ktoś chciałby avek, sygnaturę czy logo gildii
Przemiły kontakt, szybka realizacja - ode mnie wielki plus
Mam się czuć zazdrosny?
Nie
Charlotta :3
Nie
afsMT2 Spisz?
Tak
afsMT2 wódka top
Nie
afsMT2 co Ty zły
dziewczyny pewnie nie będziecie chciały życzeń ode mnie bo jestem brzydki ale życzę wam wszystkiego najlepszego
Nie ważne od kogo, ważne żeby były szczere. Topur powodzenia, życzy Ci sąsiad z Boboli 10.
Spróbuj, skoro tak błache niepowodzenia wprawiają cię w depresyjny, autodestrukcyjny nastrój <<trollu>>
Dokładnie xD dziś czeka mnie mała zmiana i trochę się boję rezultatu xD będę płakać Ci w rękaw, mogę?
shellerovsky powiem Ci , że jednak dwójka nie była tak fajna jak jedynka xD ale i tak LUBIĘ TO Xd
Czekam na 3 z Toxinem na 99% no i Spidermana z Venomem.
Serio ? Wszystko co Marvelowskie mam obejrzane po kilka razy 😁 To dobrze, że mamy jeszcze o czym rozmawiać 😅❤
Venom 2 kozak
Oooo z Szelkiem w duecie
Ta xd
Ale bym pośpiewał takich przyśpiewek weselnych na tsie
DonKryndor czy jak mu tam było?
Ta
Tak
Nexylia 🤏
Misie moje suodkie Charlotta, Nexylia, Nerea , shellerovsky , 0bcy , Archangel , NowyZielony , Reverse , Misiaczek. Misiasek , XCeftX dobrego dnia dla Was
Dz
Nie
Nerea bu
Jak to co ? Jeszcze mnie macie przygarnąć
Już szykuje kiece na wieczór
Co
Co
Wolę chmurkę
Chociaż mi to shellerovsky obiecał niezapomniane walentynki 🤩
Co
Ta
Puurpurowy Wieluń
Tooo może ja przyjmę całą waszą czwórkę pod swe skrzydła?
Polecam