Posts by Misiaczek.

Ostatnio do mnie dociera, że fakt, że nie robią nic z botami, utrudniają grę graczom ma prowadzić do jednego. Zamknięcia tego projektu. Jakby teraz zamkneli - bunt graczy. Tak powoli gracze poodchodzą i boom bedzie można zamknąć bo nikt nie gra

Od kiedy wprowadzili tą durną aktualizację gdzie zmienili misje dzienne, robiłem codziennie wszystkie misje na 1 postaci (5 misji). Zgadnijcie ile razy poleciał cor... ANI RAZU. To jest żart aby jechać zabić 300 potworów/metków/ulepszyć przedmiot i dostać śmieszne 5.000 yang. Jeszcze 0,03% expa... ujdzie ale ja dostaje 3/4 razy dziennie 5.000 yang i skrzynie z miksturą

ja jestem ciekaw kto jest przełożonym Art ijaka jest świadomość przełożonego na temat sytuacji na polsce.

zerowa bo art pisze, że jest super botów nie ma, gracze są zadowoleni

wow ale rewolucje na forum, moze zamiast trwonić moce przerobowe na forum ogarniecie troche gre? póki co to rzygam wchodzeniem do gry, ale zal mi rozwinietych postaci żal mi czasu i zal mi władowanych pieniędzy.

akruat Ascoran zajmuje się tylko forum a nie grą więc tutaj nie ma żadnej korelacji

Nawet tombole nam zabrali... masakra. Czas kończyć na stałe i znaleźć jakiegoś privka dla zabicia czasu. Pozdro

zabrali tzn?

Jaja se robissz? Czemu misja którą wykonałem, POŚWIĘCIŁEM CZAS ma zostać niezaliczona przez wasz błąd

Wszelkie "wycieczki" do osób jak i zespołu będą przeze mnie usuwane lub skracane :) Proszę o zachowanie szacunku do drugiej osoby. Jeśli natomiast nie zastosujecie się do mojej prośby będę wyciągał konsekwencje.

P.S.
    Nie mam nic przeciwko aby rozmowy się toczyły lecz bez wyzwisk proszę i personalnych wycieczek do graczy jak i zespołu.

Jak rozumiesz te swoje "wycieczki", bo wydaje mi się, że napisanie zdania [ciach] nie jest złośliwością ale faktem.

Bo narazie to widzę, że jak ktoś ci zada nie wygodne pytanie typu "dlaczego mamy szanować kogoś kto nas nie szanuje" to odrazu usuwasz wiadomość zamiast odpowiedzieć? Czyli z tego co rozumiem to szacunek ma być tylko w strone Arta itd a w drugą strone nie? Czyli w skrócie cenzura?

A do osób biorących udział w OX niedzielnym, serio dali takie nagrody jak zapowiadali czy po staremu?

Ja latam na matowej mitycznej i bez problemu daje rade do 4 mapy na yoharze. Z yohary tyle dobrze, że małym kosztem dasz rade wyciągnąć 8-10w w tydzień.

3x klucz i zawsze coś z inwazji wleci.

Wiec moim zdaniem jest sens expić do czempiona bo to zawsze dodatkowy hajs tak naprawdę za nic

Pisałem w tej sprawie ticket na supporta jakoś z miesiąc temu, dostałem odpwiedź, BARDZO NAM PRZYKRO, DOKŁADAMY WSZELKICH STARAŃ ABY NAPRAWIĆ SYTUACJE NA SERWERZE. Więc odpowiadając nie zrobisz XD.

Boty czasem wywala - wszystkie na wszystkich ch, jest szansa, że wyczujesz ten moment i wtedy zronbisz tą misje.

Pierwsze co bym zrobił to wymienić alchęmię z legendarnej na mityczną, da ci to duży skok obrażeń. Pierwsze mapa na yoharze to ogień więc w to eq napewno ci się przyda. Na yoharze bedzie ci potrzebna rękawiczka, bez niej będzie ciężko, więc na nią bym kasę powoli zbierał. Taka aby było 4x 30 woli to z 170-200w potrzeba