Proponuję kogoś dodać na Azure. Niestety botów przybywa.
Ja bym zaczął od wywalenia wszystkich pokolei z Polski. Nic nie robią to po co oni są?
Proponuję kogoś dodać na Azure. Niestety botów przybywa.
Ja bym zaczął od wywalenia wszystkich pokolei z Polski. Nic nie robią to po co oni są?
taka zmiana za dużo by wymagała grzebania w kodzie. Dodając takie coś zepsuli by 300 innych rzeczy
slyszalem ze art odszedl
a serwery otwarte czy zamkniete?
ingolf odszedł. O arcie pierwsze słyszę
serwery otwarte botom przyjazne
Isamu gdyby nawet wpłacał 50/100k miesięcznie w isa to i tak jest promil zarobków GF. Każdy mówi że nie wpłaca na IS a wszyscy ładują. Wystarczy spojrzeć na aukcję dziś jak schodzą przedmioty w momencie.
a to nie jest wiadome, że z czasem liczba przedmiotów maleje nieważne czy ktoś kupił.
Ostatnio do mnie dociera, że fakt, że nie robią nic z botami, utrudniają grę graczom ma prowadzić do jednego. Zamknięcia tego projektu. Jakby teraz zamkneli - bunt graczy. Tak powoli gracze poodchodzą i boom bedzie można zamknąć bo nikt nie gra
botów z dnia na dzień coraz więcej, wracać nie ma co
Wiem, trochę się czepiam xd
Jeden post jest odnośnie tego, że zmienili misje a drugi jak to w rzeczywistości wygląda wiec o co ci chodzi?
Od kiedy wprowadzili tą durną aktualizację gdzie zmienili misje dzienne, robiłem codziennie wszystkie misje na 1 postaci (5 misji). Zgadnijcie ile razy poleciał cor... ANI RAZU. To jest żart aby jechać zabić 300 potworów/metków/ulepszyć przedmiot i dostać śmieszne 5.000 yang. Jeszcze 0,03% expa... ujdzie ale ja dostaje 3/4 razy dziennie 5.000 yang i skrzynie z miksturą
ja jestem ciekaw kto jest przełożonym Art ijaka jest świadomość przełożonego na temat sytuacji na polsce.
zerowa bo art pisze, że jest super botów nie ma, gracze są zadowoleni
wow ale rewolucje na forum, moze zamiast trwonić moce przerobowe na forum ogarniecie troche gre? póki co to rzygam wchodzeniem do gry, ale zal mi rozwinietych postaci żal mi czasu i zal mi władowanych pieniędzy.
akruat Ascoran zajmuje się tylko forum a nie grą więc tutaj nie ma żadnej korelacji
Nawet tombole nam zabrali... masakra. Czas kończyć na stałe i znaleźć jakiegoś privka dla zabicia czasu. Pozdro
zabrali tzn?
Czyli nie można robić inwazji dopóki nie naprawią błędu?
można ale dosteniesz tylko skrzynke za ukonczenie
Display MoreWitajcie!
W tym wątku będziemy przekazywać wszelkie informacje związane z problemami powstałymi po aktualizacji 26.0.
Prosimy zauważyć, że poniższe misje obecnie nie aktualizują postępu. Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu, jednak do tego czasu postęp nie będzie rejestrowany.
Po wdrożeniu poprawki postęp będzie naliczany w następujący sposób:
Dzienna: misja zacznie zliczać aktywności wykonane od dnia wprowadzenia poprawki. Przebiegi wykonane między aktualizacją 26.0 a dniem wdrożenia poprawki nie zostaną zaliczone ani dodane wstecznie.
Tygodniowa: misja zacznie zliczać aktywności wykonane od poniedziałku danego tygodnia (np. jeśli przerwa techniczna jest w środę, punktem startowym jest poniedziałek dwa dni wcześniej). Przebiegi wykonane między aktualizacją 26.0 a tym poniedziałkiem nie zostaną zaliczone ani dodane wstecznie. Oznacza to, że „obecnie częściowo ukończone misje tygodniowe” nie będą mogły zostać dokończone.
Miesięczna: misja zacznie zliczać aktywności wykonane od momentu wydania aktualizacji 26.0. Postęp naliczony do czasu aktualizacji 26.0 pozostaje zachowany.
Misje objęte problemem:
- Dzienna: Odpieranie Inwazji
- Tygodniowa: Opór nigdy nie jest daremny
- Miesięczna: Niepokonany, Portal Inwazji Sung Ma
Jaja se robissz? Czemu misja którą wykonałem, POŚWIĘCIŁEM CZAS ma zostać niezaliczona przez wasz błąd
Dobrze widzę, że usuneli możliwośc fabryki corów XD?
Narazie exp sobie tego nessie typ 5 a z czasem kup alastora z 800+ dni i wtedy go exp. nie ma sensu od pocztku expić tego typu 6
Chciałem podexpić sobie postkę w v3, WELL ŻADNEGO POTWORA TAM NIE MA
Wszelkie "wycieczki" do osób jak i zespołu będą przeze mnie usuwane lub skracane
Proszę o zachowanie szacunku do drugiej osoby. Jeśli natomiast nie zastosujecie się do mojej prośby będę wyciągał konsekwencje.
P.S.
Nie mam nic przeciwko aby rozmowy się toczyły lecz bez wyzwisk proszę i personalnych wycieczek do graczy jak i zespołu.
Jak rozumiesz te swoje "wycieczki", bo wydaje mi się, że napisanie zdania [ciach] nie jest złośliwością ale faktem.
Bo narazie to widzę, że jak ktoś ci zada nie wygodne pytanie typu "dlaczego mamy szanować kogoś kto nas nie szanuje" to odrazu usuwasz wiadomość zamiast odpowiedzieć? Czyli z tego co rozumiem to szacunek ma być tylko w strone Arta itd a w drugą strone nie? Czyli w skrócie cenzura?
A do osób biorących udział w OX niedzielnym, serio dali takie nagrody jak zapowiadali czy po staremu?
Ale przecież oni problemu nie widzą
jak problemu nie widać, to problemu nie ma ![]()
Nioch nioch, OX nie dla championow
czempiony to dalej 120 levele
ale bym se takie cęgi wygrał xD
W końcu jakieś dobre nagrody za event
Jak dawać staty podstawowe dla szamana smok aby nim grać a nie był tylko buffem.
Wiadomo int na maxa, a reszta?
Ja latam na matowej mitycznej i bez problemu daje rade do 4 mapy na yoharze. Z yohary tyle dobrze, że małym kosztem dasz rade wyciągnąć 8-10w w tydzień.
3x klucz i zawsze coś z inwazji wleci.
Wiec moim zdaniem jest sens expić do czempiona bo to zawsze dodatkowy hajs tak naprawdę za nic
Display MoreWitam wszystkich serdecznie w ten poniedziałkowy wieczór.
Jestem stosunkowo nowym graczem (powracającym po kilku latach przerwy), gram na serwerze PL od około 2 tygodni. Piszę z zapytaniem do administracji, tudzież graczy jak mam wykonać misję pt. "Tajemnicza książka 5" w której trzeba zabić co najmniej kilku Best. Kapitanów w m2. Przy tak zatrważającej liczbie botów owa misja wydaje się nie do ukończenia. Poniżej załączam materiał źródłowy problemu. Dodam, że w tym miejscu po stronie czerwonych jest resp Best. Kapitana i wyprzedzając odpowiedzi ludzi którzy być może nie widzą lub nie są świadomi problemu: tak wygląda całe m2, nie tylko ten spot, NA WSZYSTKICH KANAŁACH. Z racji na szacunek do czasu ewentualnych oglądających materiał źródłowy nie robiłem godzinnego wideo z widokiem na to samo.
Droga administracjo, proszę o wyjaśnienie dotyczące ukończenia misji lub w przypadku jego braku, skipnięcie jej wraz z zainkasowaniem nagrody ze względu na brak możliwości jej ukończenia przez nieudolność wydawców gry w walce z botami.
Pozdrawiam.
Pisałem w tej sprawie ticket na supporta jakoś z miesiąc temu, dostałem odpwiedź, BARDZO NAM PRZYKRO, DOKŁADAMY WSZELKICH STARAŃ ABY NAPRAWIĆ SYTUACJE NA SERWERZE. Więc odpowiadając nie zrobisz XD.
Boty czasem wywala - wszystkie na wszystkich ch, jest szansa, że wyczujesz ten moment i wtedy zronbisz tą misje.
Pierwsze co bym zrobił to wymienić alchęmię z legendarnej na mityczną, da ci to duży skok obrażeń. Pierwsze mapa na yoharze to ogień więc w to eq napewno ci się przyda. Na yoharze bedzie ci potrzebna rękawiczka, bez niej będzie ciężko, więc na nią bym kasę powoli zbierał. Taka aby było 4x 30 woli to z 170-200w potrzeba
akurat goblin pomimo, ze jest super nudny to ma przynajmniej spoko nagrody
znalazłem filmik z nowym bugiem na polsce. Ktoś jest wstanie wytłumaczyć jak to działa?
jedyne co się stanie temu botowi to dostanie darmową możliwość zmiany nazwy i bota nie bedzie
oki dzięki