Display MoreZamkniecie rejestracji to nie rozwiązanie, ale prawdopodobnie dla GF jedyna słuszna opcja. Jak sie zatrudnia samych nieudaczników ktorzy dobrego cheat blockera nie potrafią zbudować, ktory by cheaty blokował, lub wykrywal takich oto delikwentów na botach według schematu w kodzie, to najlepiej tą rejestracje było by zamknąć.
Innych rozwiązań do rozważenia jest kilka, np.
- Płatna rejestracja nowego konta lub staly abonament ( nie wiem jak sytuacja z botami wyglada na Ruby, moze ktos sie wypowie?)
- Blokowanie HWID i IP jednocześnie ( tylko to trzeba chcieć taki skrypt napisać)
-zatrudnienie wreszcie jakiegos dobrego technika ktory stawial owe privy i załatanie tych durnych dziur w kodzie, ktore od 15 lat pozwalają używać botów, ktore na privach nie maja szansy bytu. Tam jakos mniejsze zespoły przy duzo wiekszej liczbie online radza sobie znakomicie.
Ostatnio odwiedzilem kilka privów i przez ostatnie 2-3 dni nikogo na bocie/haxach nie uświadczyłem. Wiec da się.
Raczej na nic z powyższych nie mamy co liczyć, rejestracja po prostu zostanie zamknięta bo po co się wysilać, od dawien dawna niemiecka korporacja olewa pieknie Metina, chyba za malo z nas zarabia.
[ciach]
Gram na Ruby od 5-6 miesięcy i nie widziałem ani jednego Bota albo może się ukrywają ale raczej wątpie
kolejny event startuje jutro czytaj 9 marca xD więc ile tych botów nie będzie 24h bo przez ten czas nic nie dropi
Obecny event nie jest dla botów bo tam nic nie dropi takiego by się boty nachapały chyba że ktoś w IS ostro przywali:D