Posts by SzejkIT

W sumie to nie wiemy co masz na myśli pisząc "fajna zabawka na 61lvlu", bo jeśli chodzi o niskie lvle to myślę, że mógłbyś super się bawić na matowej mitycznej, ale jeżeli chcesz się bić z lvlami 115+ to raczej bez znakomitej/wybornej mitycznej im za dużo nie uderzysz :)

1kw to może kosztować sam diament wybory mityczny 2xum :D Na wyborną mityczną bym się na Twoim miejscu nie nastawiał. bo nikt jej nie wystawia - no chyba, że zaczniesz sam robić , ale to również jest bardzo kosztowne.

Konto odbanowane, czyli blokada niesluszna, teraz czekam az szczekacze (co na forum od botow wyzywali i pisali eseje o sprawiedliwosci dziejowej ktora nastala i pobanowala 30% graczy) dzielnie napisza ze sie mylili i na klate wezma swoja niewiedze.

Jesli chodzi o GF, pomylke naprawili i jesli sie to niebedzie powtarzac czesto to mozna to przelknac (mam nadzieje ze przynajmniej czesc prawdziwych botow zablokowali)

U mnie również Unban, także dołączam się :)

Oho 1x unban = niesprawiedliwa fala banów.

Już jest nas 2, także podwójnie niesprawiedliwa fala banów ^^. Tak dla Twojej wiadomości, blokady dostaliśmy na sklepy gdzie obrót wonów w tygodniu poprzedzającym wyniósł ponad 700w, ale zapewne Ty takiej kwoty nigdy nie zobaczysz także nie masz się co martwić o niesprawiedliwego bana :)

Moim zdaniem szanse na połączenie Jawy z innymi serwerami są nikłe. Z tego samego powodu co były bilety tylko w jedną stronę. Jawa jest serwerem innym niż stare serwery. Posiadacie tam takie ilości odpału i z tego co kiedyś widziałem ulepszaczy, że na starym zwykłym serwerze jest to niemalże niemożliwe. Dlatego wydaje mi się, że pozostaje Ci życie w nadziei lub czekanie na fuzję ewentualnie z Rubinum

Moim zdaniem serwer Jawa powinien mieć już włączone bilety podróżnika, chociażby z narzuconymi kolejnymi warunkami do spełnienia, np. 105lvl+ :) Jeśli chodzi o odpał to jedynie setki z blasków i tyle, więcej nic na tym serwerze ciekawego nie było ( z tego co pamiętam :D) Chociaż patrząc na poziom serwera to ten odpał nie będzie miał żadnego znaczenia :)

Akurat problem z długim odpalaniem klienta leży po twojej stronie. Pisze to bo już testowałem. Znajomy ma stary komputer i stary system = dlugie odpalanie. Ja mam wszystko świeże i odpala mi się po 3 sekundach.

To tylko moje zdanie, mogę się mylić. Bez nerwów.

Mylisz się :) Nie chce mi się wierzyć, że trwa to tylko 3 sekundy :D

Razador przebudzenia :)

Wstawiam obiecaną zadymkę - lepiej później niż wcale :D Jakość rodem z 2007roku :P

Kręcenie kołem Rytuału krwi, zapraszam :)

//połączyłam posty Aszti

Serwer Jawa niech sobie zostanie tam gdzie jest, ja nie wyczekuje tej zmiany. Po co mi ludzie z tego serwera na Diumarze czy Etolinie co przyniosą ze sobą pierdyliard szkat blasku i trio które im się nie sprzedały na Jawie a tam jest mocno podkręcony drop i jest o wiele łatwiej... Gdy ktoś zaczyna na starszym serwerze to nie ma wcale eventów dziennych i jest trudniej o spot i większa ryzwalizacja o metki. No chyba że chcecie bilet i wejście tylko z pustym kontem to nie mam nic przeciwko

Wybacz, ale praktycznie w ogóle nie zrozumiałem o co Ci chodzi ;D Chcemy bilety, ale tylko z wyjściem z serwera na którym gra 12osób :)

Witam serdecznie, widzę, że atmosfera na forum trochę się zagotowała przez wprowadzenie nowych "udogodnień", dlatego chciałby zapytać o zmianę na którą wyczekuje duża ilość graczy, a mianowicie chodzi o bilety podróżnika na serwer JAWA (w dwie strony oczywiście).

Art Czy mogą zostać wprowadzone do oferty ItemShop bilety podróżnika dla serwera: JAWA?

@Art kiedy jakieś informacje? Pytania zadane ponad 10dni temu, a odpowiedzi dalej nie ma ^^

@Art Za niedługo będzie prawie 2 miesiące od kiedy zobowiązałeś się "przycisnąć" o konkrety, więc?
    #1 Dlaczego w ItemShopie nie ma już informacji o zakupionych przedmiotach, tj. o wydatkach?
    #2 Dlaczego kościanek nie można już łączyć z medalem bohatera/nazarem itp ? Rozumiem, że jest to działanie nieplanowane, ponieważ nie było żadnej wzmianki podczas wprowadzania ostatniej aktualizacji.