Nie no dawaj do red bedziesz szefem xD
Do red wpadnę to na pewno, ale tylko na czas zadym
Siły muszą się rozłożyć w miarę równo xd
Nie no dawaj do red bedziesz szefem xD
Do red wpadnę to na pewno, ale tylko na czas zadym
Siły muszą się rozłożyć w miarę równo xd
dawaj robimy diumarową gildie hehe
Cały diumar pewnie w niebieskich będzie, bo najwygodniej, także nie powojujemy ![]()
blue?
Nope ![]()
Z okazji DNIA KORONOVIRUSA pasuje jakąś zadymę pod DT jutro zrobić.
Schizo ArixanBogiem kayohardcore i reszta mixów z IRE zapraszamy pod dt
Mile widziani ludzie z DIUMARA !
20:30 wstępnie co wy na to ?
Ja bardzo chętnie przyjdę ![]()
Czekając na koniec fuzji, zapraszam do obejrzenia ostatniej potyczki o wróżkę na diumarach ![]()
Liczę na zacne dymy ![]()
Zapraszam do oglądania ![]()
Krótka potyczka ![]()
//połączyłam posty Aszti
Zapraszam do obejrzenia Potyczki o wróżkę ![]()
Jeśli masz czas i chęci to zapraszam do oglądania ![]()
W sumie to nie wiemy co masz na myśli pisząc "fajna zabawka na 61lvlu", bo jeśli chodzi o niskie lvle to myślę, że mógłbyś super się bawić na matowej mitycznej, ale jeżeli chcesz się bić z lvlami 115+ to raczej bez znakomitej/wybornej mitycznej im za dużo nie uderzysz ![]()
1kw to może kosztować sam diament wybory mityczny 2xum
Na wyborną mityczną bym się na Twoim miejscu nie nastawiał. bo nikt jej nie wystawia - no chyba, że zaczniesz sam robić , ale to również jest bardzo kosztowne.
Ktoś chętny na zadymke pod DT na Ch2 w tą sobotę około 20/21?
Powinienem być ![]()
Uhh, Janusz Tracz metina się odezwał. Uciekam stąd, bo mi ojcowiznę jeszcze zabierzesz mając te 700w, których nigdy nie zobaczę
Nie znasz się to się nie wypowiadaj, proste.
Konto odbanowane, czyli blokada niesluszna, teraz czekam az szczekacze (co na forum od botow wyzywali i pisali eseje o sprawiedliwosci dziejowej ktora nastala i pobanowala 30% graczy) dzielnie napisza ze sie mylili i na klate wezma swoja niewiedze.
Jesli chodzi o GF, pomylke naprawili i jesli sie to niebedzie powtarzac czesto to mozna to przelknac (mam nadzieje ze przynajmniej czesc prawdziwych botow zablokowali)
U mnie również Unban, także dołączam się ![]()
Oho 1x unban = niesprawiedliwa fala banów.
Już jest nas 2, także podwójnie niesprawiedliwa fala banów ^^. Tak dla Twojej wiadomości, blokady dostaliśmy na sklepy gdzie obrót wonów w tygodniu poprzedzającym wyniósł ponad 700w, ale zapewne Ty takiej kwoty nigdy nie zobaczysz także nie masz się co martwić o niesprawiedliwego bana ![]()
Moim zdaniem szanse na połączenie Jawy z innymi serwerami są nikłe. Z tego samego powodu co były bilety tylko w jedną stronę. Jawa jest serwerem innym niż stare serwery. Posiadacie tam takie ilości odpału i z tego co kiedyś widziałem ulepszaczy, że na starym zwykłym serwerze jest to niemalże niemożliwe. Dlatego wydaje mi się, że pozostaje Ci życie w nadziei lub czekanie na fuzję ewentualnie z Rubinum
Moim zdaniem serwer Jawa powinien mieć już włączone bilety podróżnika, chociażby z narzuconymi kolejnymi warunkami do spełnienia, np. 105lvl+
Jeśli chodzi o odpał to jedynie setki z blasków i tyle, więcej nic na tym serwerze ciekawego nie było ( z tego co pamiętam :D) Chociaż patrząc na poziom serwera to ten odpał nie będzie miał żadnego znaczenia ![]()
Kiedy będą bilety podróżnika z jawy? Spore grono graczy ich potrzebuje ![]()
Idealnie do siebie pasujecie
Nie lubię wchodzić w dyskusję z kimś kto dostaje więcej niż 60k, po czym pisze "eq pożyczyłem koledze" ...
Witam
Nie polecam żadnego kontaktu z osobą, która gra postacią o nicku: Lyaanna (Wawa941).

Czy są wśród Was (METINOWE ŚWIRY) osoby chętne na zadymę pod dt? Dzisiaj ok 20;00-21:00
Akurat problem z długim odpalaniem klienta leży po twojej stronie. Pisze to bo już testowałem. Znajomy ma stary komputer i stary system = dlugie odpalanie. Ja mam wszystko świeże i odpala mi się po 3 sekundach.
To tylko moje zdanie, mogę się mylić. Bez nerwów.
Mylisz się
Nie chce mi się wierzyć, że trwa to tylko 3 sekundy ![]()
Razador przebudzenia ![]()
Wstawiam obiecaną zadymkę - lepiej później niż wcale
Jakość rodem z 2007roku ![]()
Kręcenie kołem Rytuału krwi, zapraszam ![]()
//połączyłam posty Aszti
Serwer Jawa niech sobie zostanie tam gdzie jest, ja nie wyczekuje tej zmiany. Po co mi ludzie z tego serwera na Diumarze czy Etolinie co przyniosą ze sobą pierdyliard szkat blasku i trio które im się nie sprzedały na Jawie a tam jest mocno podkręcony drop i jest o wiele łatwiej... Gdy ktoś zaczyna na starszym serwerze to nie ma wcale eventów dziennych i jest trudniej o spot i większa ryzwalizacja o metki. No chyba że chcecie bilet i wejście tylko z pustym kontem to nie mam nic przeciwko
Wybacz, ale praktycznie w ogóle nie zrozumiałem o co Ci chodzi ;D Chcemy bilety, ale tylko z wyjściem z serwera na którym gra 12osób ![]()
Witam serdecznie, widzę, że atmosfera na forum trochę się zagotowała przez wprowadzenie nowych "udogodnień", dlatego chciałby zapytać o zmianę na którą wyczekuje duża ilość graczy, a mianowicie chodzi o bilety podróżnika na serwer JAWA (w dwie strony oczywiście).
Art Czy mogą zostać wprowadzone do oferty ItemShop bilety podróżnika dla serwera: JAWA?
Dzis dezaktywacja dropu kart czy jutro wie ktos ?
Drop kart będzie do godz. 14:00, a możliwość rozgrywania do dnia jutrzejszego godz. 9:00 Z tego co patrzyłem na naszym forum jest złe info.
@Art kiedy jakieś informacje? Pytania zadane ponad 10dni temu, a odpowiedzi dalej nie ma
@Art Za niedługo będzie prawie 2 miesiące od kiedy zobowiązałeś się "przycisnąć" o konkrety, więc?
#1 Dlaczego w ItemShopie nie ma już informacji o zakupionych przedmiotach, tj. o wydatkach?
#2 Dlaczego kościanek nie można już łączyć z medalem bohatera/nazarem itp ? Rozumiem, że jest to działanie nieplanowane, ponieważ nie było żadnej wzmianki podczas wprowadzania ostatniej aktualizacji.