SzejkIT ArixanBogiem Vealey trzaskacie sie czy nie
Zawsze i wszędzie Jeżeli ktoś jest chętny na jakieś dymy to wystarczy podać datę, miejsce i będę na pewno !
SzejkIT ArixanBogiem Vealey trzaskacie sie czy nie
Zawsze i wszędzie Jeżeli ktoś jest chętny na jakieś dymy to wystarczy podać datę, miejsce i będę na pewno !
Dzięki za przybycie, było fajnie Coś niecoś nagrałem, ale raczej nie będzie sensu tego dodawać, bo siły wroga były znacznie przeważające Może drugim razem będą wyrównane szanse
Czesc. Dzis mam prace do 24 xD ale moze wieksza rzesza zainteresowanych pvp jest niz przypuszczam.
Broń +15 to będzie fajne liczby kręcić pozdrawiam
Gz broni Jak wypali to innym razem może zrobimy drugą zadymkę
Cześć ! Jutro zadymka ok 21:00 w jinno (m1).
P.S.
Nie chcesz przyjść to nie pisz, że pvp wymarło etc. Też już nie mam kostiumów, ale w momencie gdy padnę moja duma nie ucierpi - mam nadzieję
Pozdro
Cześć, zapraszam do oglądania i komentowania.
Cześć. Jeżeli kogoś interesuje czym po części zajmowałem się w 2019/2020 to zapraszam do obejrzenia poniższego video.
Cześć, zapraszam do oglądania części 1 z wytwarzania płaszczy. Możliwe, że jeszcze dzisiaj wrzucę drugą część z ulepszania.
Leci druga część, tym razem ulepszanie Zachęcam do komentowania. Pozdro
Cześć, zapraszam do oglądania/komentowania
ja to ide na inne serwer ,wezme cie na plecy i wio
Serwer również nie jest problemem, także można lecieć xD
Żeś pojechał po całości xd ale ładnie napisałeś i pamiętaj żebyś się nie ,,zmieniał'' żeby ci czasem korba od Alastora nie odbiła
No i oczywiście polecam kolegę z całego serca
Ps. Dawaj do mnie skład Ci ogarne
Dzięki za polecajkę Korba to mi odbije, jeśli nikt się nie znajdzie na dungeony
Cześć, szukam osoby do wspólnego zbijania Alastora, ew. Świątyni Węża. Królestwo nie ma znaczenia, ważne żeby to była osoba bardzo dobrze ogarniająca grę oraz posiadająca odpowiednie kwalifikacje ekwipunkowe Zainteresowanych proszę o kontakt na pw. Pozdrawiam i liczę, że ktoś się zgłosi
dodałem do odpowiedniego działu.
Frescco.
tylko uważaj na kafelki Szejku może być stromo
Spokojnie, często chodzę po górach, także obuwie mam dość dobre do ciężkich warunków
Ja bardzo chętnie wezmę udział w tej potyczce, pomimo iż póki co średnio z eq pvp
Zapraszam do oglądania/komentowania
Witam, zapraszam na króciutki tym razem filmik
Zapraszam do oglądania
Zapraszam do krótkiego filmiku z klikania rubinów
Display MorePrawda jest taka, że większość metinowa nie chce mieć do czynienia z "TOPKĄ", bo jest toksyczna,a nie jest zbyt interesowna.
Przychodzisz sobie nawet bez EQ się dobrze pobawić na "zadymce" to zaraz jeden z drugim cię wyzywa od najgorszych, lecą "ssy" na forum lub filmik nagra jaki to nie jesteś słaby i ile w ciebie nie weszło, bo dla nich to ma większe znaczenie niż czy będą mieli co jeść, lepiej załadować kupę pln żeby mieć zbroje 50abs w tydzień po powrocie do gry XD
Wiadomo, można się tym nie przejmować, czy nie czytać, nawet zablokować ale to nic nie zmieni.
Dlatego osobiście zamiast "cieszyć się pvp" wolę sobie wejść raz na jakiś czas, zbić meleyke, ze 3 hydry, czy tam odłamki zrobić na razadorze i postawić postać w m1 na afk, żeby sobie sukno zbierała
Toksyczna TOPKA pozdrawia xD
Jak masz outfit na Szejkita i Ci tyle bije to przeważnie łapiesz po 14-15 k z ognistej bez kd likana
Chyba nie muszę tutaj nic dodawać xD #ZurielloKlasówka2k20
Jak z poziomem? Warte wydania sm?
Poziom taki jak na Polsce xd części się nie da zabić, a część pada na skilla (czyt. Zuriello) xD
Osobiście polecam Tara Romanesce
kiedy jakis dym w jinno?? bo jak redki przychodza na ch1 to nawet zalogowac sie nie idzie by pobic ciut ,moze jakies inne ch 3,4,5???
Zapraszam na serwery Rumuńskie Zero wywalania, logowanie 4sek i nie trzeba każdego prosić o zabawę
LOL kolejna afera w polskim teamie ! Najpierw źle tłumaczą jemiołę a teraz takie czary wychodzą. To tak jakby dali HH 35% a na drugi dzień 50. Kolejna afera GFu. Napluli graczom w twarz kolejny raz. Art weź się wypowiedz może? Który już raz poświęciłeś polskiego gracza dla dobra firmy?
Tutaj to nie wina Arta, tylko GF Na niemieckim forum dodali informację o 10:24, także no comment.
Ktoś chętny na jakieś dymy dzisiaj?
Zapraszam
Siema, tutaj przysyłam produkcję z mojej perspektywy Łącznie poszło około 80setek, także myślę że to dobry wynik
P.S.
Może jutro jakaś powtórka?