kupie cyjanitowy miecz+9
Posts by Darkmonox
-
-
Z tego co udało mi się ustalić, to fix na ten błąd jest przygotowywany. Na chwilę obecną mogę też powiedzieć, że nie będzie to banowane.
Fix na generały czy na inne moby też będzie to działać ?
-
na 1 na pewno Ci nikt tego nie sprawdzi i tym bardziej nie poda. Dawno temu konto mogłeś sprzedać, a teraz chciałbyś odzyskać do niego w jakiś sposób dostęp.
-
a to co chcesz wszystko za free za srebrnej tacy?
Ale to zaproponowałeś takie rozwiązanie chłopu co ma 13 lvl championa, który zapewne nie ogarnął jeszcze takiego etapu że postawi sobie postać w instnacji/rozpadlinie czy czort wie gdzie jeszcze. Jak już masz ogarniętą postać to naturalne jest, że starasz się ją wykorzystywać w jak największym stopniu. Ja to nie chcę nic na srebrnej tacy, wiem, że żeby ruszyć dalej trzeba po prostu albo władować kupę złotówek albo masę godzin w grze. Innej drogi nie ma.
-
na yoharze styknie ze spedzisz te 20-30min przy kompie all kupisz z rynku przyklad nietoper 30d 100w kostiumy i nakladki powiedzmy 35w kupony sm zeby autolowy i rekawica na miesiac to tez jakos 20w alchemia dziennie 7w+/- a przychody z 24h autolowow dziennie masz ponad 20w wiec odejmujac koszta wlasne w 30dni nie tylko odrobisz to co wydales ale zarobisz 2 tyle i to spokojnie nie siedzac cale dni przy kompie jest tez opcja sprzedawania zlomu ale tutaj juz problem z przepuskami bo 3-4x dziennie wychodzisz z 3,5 strony broni (1 slotowych) wiec nie pierdziel ze nic sie nie da zrobic
No no fajnie. Tylko zanim ogarnie taki poziom (a być może już ma) to też kupę kasy w postać trzeba wpakować.
-
-
Weź odpal sobie kalkulator dmg na wiki fr to sprawdzisz co ile Ci da. Nie zagalopowywałbym się że rubin da 30% dmg i 9% na bosy da 10% dmg. :)) Nie ma tak kolorowo w tej grze.
-
Wywalić badziewia ze skrzyń ktore każdy ma w nosie. Jakieś zaranki , liderki wszystko dać do normalnej oferty za stałą kasę do IS-a. W skrzynce, żeby była losowość zostawić z 5 przedmiotów po równej szansie na każde i wtedy rzeczywiście byłaby skrzynia mamuta. Jakby gracz na każdym kroku nie był na straconej pozycji to może by wiecej osób kupowało. Chociaż oni wychodzą z założenia, że jak trafisz sobie takiego mannego to przecież będziesz go mieć pół roku zanim wyjeździsz więc musi on kosztować dużoooooo. A może przy odrobinie szczęścia nie trafisz
a w magiczny sposób SM-y znikną z konta.
-
wartość ataku z szarfy ma bardzo duże znaczenie
im więcej tym lepiej. Średnie też podbijają. Wartość ataku na poli z broni i szarfy to podstawa bo większość wartości nie działa
-
Mając milion średnich i małą wartość ataku ciężko będzie wykręcić fajny wynik. Duża wartość ataku ładnie współgra ze średnimi. Dlatego fajnie jest jednak podbijać wartość ataku oraz średnie w miarę równo, tak by żadna z tych wartości nie kulała. Wiadomo im większa wartość ataku na postaci tym potem te dodatkowe 50 tki w eq mniej dadzą. Znowu jak masz dużo średnich a małą wartość ataku, to te 50 tki w eq fajnie nadgonią wartość. Nie wiem kim grasz, Ale ogolnie glewia 30 to złom, (tani co prawda). Szukaj czegoś 40%+ .
-
Co tam gadacie, ja tam wbiłem w czepiec 5x max
:PP - ale 6-7 za pierona na ponad 100 zmianek i raz najniższa wartość ataku weszła
A tak to same mixy.
-
Kościanka 200 ataku da mi wiecej niz kamien mocy zywiolow?
nie, ale nie piszesz, jak bijesz, kim bijesz
-
plansza yutnori 10% moby, kościanka 200 ataku, ale nie łaczysz z pierścieniem / minidalem, przebite szycie im więcej tym lepiej, szata aury 250 z naszyjnkiem z łez 5% szycia + 2 kryta 1 bosy,
-
Hej.
Czy ktoś ogarnął jakiś system tak żeby szpula kaszmiru zapisywała zawsze ostatnią zmianę ? Czasem mam tak, że nagle wywali ceny przedmiotów nie tych ostatnich wystawionych, tylko wcześniejszych lub żadnych. Jakiś sposób ?
-
Kupię GLEWIĘ ZODIAKU+9 40%+
Mile widziane 10% krytyka, lub 10% szycia, lub wyższe średnie.
Poproszę o wiadomość prywatną co tam macie i za ile. Nie piszcie ile dam. Bo to Wasz przedmiot.
-
Na moje oko tak koło 15% w średnich różnicy. A ile to się przełoży na finalny dmg to już nie wiem. Stracisz szybkość ataku którą na rozproszeniu ciężko nadrobić, więc trzeba albo lizak/nazar/ albo zieloną potkę 15. Jak trafisz w wężówce 10 kryta to zawsze też jakieś 10% dmg. I już robi się koło ~~25%
-
-
Ten bon działa na skil magiczne, a sura WP ma tylko fizyczne. Dla BM-a git
-
No jak ci brakuje dmg to wiesz... Podbijaj dmg.
Truta sr 45 bedzie miec podobny dmg, chyba że do niej też wbijesz naście % żywiołu.
Pas +9, więcej ataku w zbroi, ogniki podbic do +8/9, wymiana peta na alastora, Szarfa napewno da się załatwić lepszą.
Masz 100 kryta w tym zestawie w którym bijesz? Blisko 200 szybkości ataku?
Możesz dodać kostiumy z szyciem wartością ataku, kryształ energii. Niski ranking?
Rubin granat też napewno by ułatwił sprawę jak yangi ogarniesz.
Na surze z wierzcha max chyba nie przekracza 170. Więc nie ma co sztucznie przewyższać tego bo i tak nic nie daje.
-
Na którymś wiki było napisane, że berek na poli działa w 33% . Więc pewnie da 2% dmg (a jak to się przełoży na finalna sumę którą postać otrzyma zależy od ogólnego dmg i wszystkich przeliczników.) Tak jak ktoś napisał powyżej 10 umek jest bardziej przydatne niż te 2%.
-
-
Kupię Książęcy Kask DMG +9 na 100 lvl
Oferty z bonami oraz ceną na PW.
-
Buff jako druga postać na dungu jak najbardziej. Bo do zrobienia dunga trzeba 2 postaci. Więc lepiej zabrać swojego bufa który sporo pomoże. Same buffy będą wystarczającą pomocą.
-
Cześć, ile na um+ogień trzeba mieć by ustać na razadorze na matowej alchemii? I po ile trzeba bić żeby go rozwalić? Myślę żeby szukać i tak kogoś do bicia razem i podzielenia się łupem ale dobrze wiedzieć jak bardzo by trzeba mieć dobre eq żeby solować go
10k na krycie trzeba go bić. Przejdź 2-3 razy to zobaczysz mniej więcej ile potrzebujesz na ogień. Matowa alchemia to 9% na ogień + 30% z kostiumów + ogarniesz jakąś maskę dmg+9 15 ogień i już masz 54%. Dzielić z kims dropu nie ma sensu bo... nie ma co tam dzielić po odjęciu kosztu przepustek.
-
Hej jak to jest że u mnie na ninji na 1 lvlu była lipa w lataniu bo na dongan miałem właśnie rękawce mocy +4 lub 5 już nie pamiętam i wsadziłem kamole mocy po 30 każdy z innej parafii tak żeby mieć z samej rękawicy staty po te 30. Precyzja na p, alchemia matowa mityczna perf, biolog skończony i na dongan miałem debufa speeda. Kombinowałem z dokładaniem eq na nowe mapy ulepszonym do ok +5 z przetopami żeby podbić te staty sung ma, mam zbroję wężową +6, dodałem kostiumy i lipa. Na twierdzy 2 grupki mimo talika 20lód 25mrok. O komfortowej grze nawet nie było co gadać. Odpuściłem te mapy, rękawice sprzedałem bo już miałem dosyć.
Staty nie powodują tego, że postać jest nagle lepsza i więcej bije. Brak spełnionych statystyk powoduje zmniejsze hp/wartości ataku/speda o połowę. Więc jak nie spełnisz wita to z 40k hp robi się 20. W metka jak bijesz normalnie 40k to będziesz bić 20k. Statystyki to jedno a eq to drugie. Nawet na 30 lvl championa z statystykami powyżej 100, jak masz kijowe eq to nawet na twierdzy nie pobijesz.