Posts by Darkmonox

a to co chcesz wszystko za free za srebrnej tacy?

Ale to zaproponowałeś takie rozwiązanie chłopu co ma 13 lvl championa, który zapewne nie ogarnął jeszcze takiego etapu że postawi sobie postać w instnacji/rozpadlinie czy czort wie gdzie jeszcze. Jak już masz ogarniętą postać to naturalne jest, że starasz się ją wykorzystywać w jak największym stopniu. Ja to nie chcę nic na srebrnej tacy, wiem, że żeby ruszyć dalej trzeba po prostu albo władować kupę złotówek albo masę godzin w grze. Innej drogi nie ma.

na yoharze styknie ze spedzisz te 20-30min przy kompie all kupisz z rynku przyklad nietoper 30d 100w kostiumy i nakladki powiedzmy 35w kupony sm zeby autolowy i rekawica na miesiac to tez jakos 20w alchemia dziennie 7w+/- a przychody z 24h autolowow dziennie masz ponad 20w wiec odejmujac koszta wlasne w 30dni nie tylko odrobisz to co wydales ale zarobisz 2 tyle i to spokojnie nie siedzac cale dni przy kompie jest tez opcja sprzedawania zlomu ale tutaj juz problem z przepuskami bo 3-4x dziennie wychodzisz z 3,5 strony broni (1 slotowych) wiec nie pierdziel ze nic sie nie da zrobic

No no fajnie. Tylko zanim ogarnie taki poziom (a być może już ma) to też kupę kasy w postać trzeba wpakować. :)

Weź odpal sobie kalkulator dmg na wiki fr to sprawdzisz co ile Ci da. Nie zagalopowywałbym się że rubin da 30% dmg i 9% na bosy da 10% dmg. :)) Nie ma tak kolorowo w tej grze.

Wywalić badziewia ze skrzyń ktore każdy ma w nosie. Jakieś zaranki , liderki wszystko dać do normalnej oferty za stałą kasę do IS-a. W skrzynce, żeby była losowość zostawić z 5 przedmiotów po równej szansie na każde i wtedy rzeczywiście byłaby skrzynia mamuta. Jakby gracz na każdym kroku nie był na straconej pozycji to może by wiecej osób kupowało. Chociaż oni wychodzą z założenia, że jak trafisz sobie takiego mannego to przecież będziesz go mieć pół roku zanim wyjeździsz więc musi on kosztować dużoooooo. A może przy odrobinie szczęścia nie trafisz :) a w magiczny sposób SM-y znikną z konta.

wartość ataku z szarfy ma bardzo duże znaczenie :) im więcej tym lepiej. Średnie też podbijają. Wartość ataku na poli z broni i szarfy to podstawa bo większość wartości nie działa :)

Mając milion średnich i małą wartość ataku ciężko będzie wykręcić fajny wynik. Duża wartość ataku ładnie współgra ze średnimi. Dlatego fajnie jest jednak podbijać wartość ataku oraz średnie w miarę równo, tak by żadna z tych wartości nie kulała. Wiadomo im większa wartość ataku na postaci tym potem te dodatkowe 50 tki w eq mniej dadzą. Znowu jak masz dużo średnich a małą wartość ataku, to te 50 tki w eq fajnie nadgonią wartość. Nie wiem kim grasz, Ale ogolnie glewia 30 to złom, (tani co prawda). Szukaj czegoś 40%+ .

plansza yutnori 10% moby, kościanka 200 ataku, ale nie łaczysz z pierścieniem / minidalem, przebite szycie im więcej tym lepiej, szata aury 250 z naszyjnkiem z łez 5% szycia + 2 kryta 1 bosy,

Hej.

Czy ktoś ogarnął jakiś system tak żeby szpula kaszmiru zapisywała zawsze ostatnią zmianę ? Czasem mam tak, że nagle wywali ceny przedmiotów nie tych ostatnich wystawionych, tylko wcześniejszych lub żadnych. Jakiś sposób ?

Na moje oko tak koło 15% w średnich różnicy. A ile to się przełoży na finalny dmg to już nie wiem. Stracisz szybkość ataku którą na rozproszeniu ciężko nadrobić, więc trzeba albo lizak/nazar/ albo zieloną potkę 15. Jak trafisz w wężówce 10 kryta to zawsze też jakieś 10% dmg. I już robi się koło ~~25%

Na surze z wierzcha max chyba nie przekracza 170. Więc nie ma co sztucznie przewyższać tego bo i tak nic nie daje.

Na którymś wiki było napisane, że berek na poli działa w 33% . Więc pewnie da 2% dmg (a jak to się przełoży na finalna sumę którą postać otrzyma zależy od ogólnego dmg i wszystkich przeliczników.) Tak jak ktoś napisał powyżej 10 umek jest bardziej przydatne niż te 2%.

Buff jako druga postać na dungu jak najbardziej. Bo do zrobienia dunga trzeba 2 postaci. Więc lepiej zabrać swojego bufa który sporo pomoże. Same buffy będą wystarczającą pomocą.

Cześć, ile na um+ogień trzeba mieć by ustać na razadorze na matowej alchemii? I po ile trzeba bić żeby go rozwalić? Myślę żeby szukać i tak kogoś do bicia razem i podzielenia się łupem ale dobrze wiedzieć jak bardzo by trzeba mieć dobre eq żeby solować go

10k na krycie trzeba go bić. Przejdź 2-3 razy to zobaczysz mniej więcej ile potrzebujesz na ogień. Matowa alchemia to 9% na ogień + 30% z kostiumów + ogarniesz jakąś maskę dmg+9 15 ogień i już masz 54%. Dzielić z kims dropu nie ma sensu bo... nie ma co tam dzielić po odjęciu kosztu przepustek.

Hej jak to jest że u mnie na ninji na 1 lvlu była lipa w lataniu bo na dongan miałem właśnie rękawce mocy +4 lub 5 już nie pamiętam i wsadziłem kamole mocy po 30 każdy z innej parafii tak żeby mieć z samej rękawicy staty po te 30. Precyzja na p, alchemia matowa mityczna perf, biolog skończony i na dongan miałem debufa speeda. Kombinowałem z dokładaniem eq na nowe mapy ulepszonym do ok +5 z przetopami żeby podbić te staty sung ma, mam zbroję wężową +6, dodałem kostiumy i lipa. Na twierdzy 2 grupki mimo talika 20lód 25mrok. O komfortowej grze nawet nie było co gadać. Odpuściłem te mapy, rękawice sprzedałem bo już miałem dosyć.

Staty nie powodują tego, że postać jest nagle lepsza i więcej bije. Brak spełnionych statystyk powoduje zmniejsze hp/wartości ataku/speda o połowę. Więc jak nie spełnisz wita to z 40k hp robi się 20. W metka jak bijesz normalnie 40k to będziesz bić 20k. Statystyki to jedno a eq to drugie. Nawet na 30 lvl championa z statystykami powyżej 100, jak masz kijowe eq to nawet na twierdzy nie pobijesz.