On gra w gildii mixy DMG czyli wiadomo jacy ludzie tam grają xd
wiadomo najlepsza paczka na PL
On gra w gildii mixy DMG czyli wiadomo jacy ludzie tam grają xd
wiadomo najlepsza paczka na PL
słyszałem, że Yasuni ma większe branie u szamanek jak cala Mafias50 dlatego go tak nie lubią xd
blodka mix XD
tak
Nexylia
Co tak blisko koła stoisz? Za często miasto chyba klikasz
arixan co zabija same bufy i rozprochy
boli na sam widok xd
No to obcy skoro pvp się nie liczy to czemu yasuni jako 1 mnie wyzywał ja pojedynek (myśląc że mam słaba posta ) a jak tajemnicze źródełko mu wyszeptało moja główną postać to nagle zmienił śpiewkę i już nie chciał pvp? Xd
No mowie to jest dla mnie zwykły tchórz i nie jest godny noszenia miana jinnojczyka dla takich ludzi jak on tylko CHUNJO
o kurka yasu won do chunjo akysz
Hahahah do żółtych przejsc nigdy tam grają sami oszuści krętacze złodzieje i cziterzyb
A co do yasuniego to go wyzywalem na pvp i na początku chciał się zgodzić a potem dowiedział się że mam pro postać i go zmiote z powierzchni ziemi i przestał odpisywać żeby uniknąć blamażu xD
więc raczej to on jest tchórzem xD
Pvp nie liczy się w tych czasach Bo każdy grał by helerem xD
JINNO PRZEPRASZA ZA GILDIE MIXY DMG Z YASUNIM NA CZELE, PROSIMY NIE UTOZSAMIAC NASZEGO KROLESTWA Z TA GILDIA
Składka na bilet do chunjo m2 i będziecie mogli dokopać mixom z yasu na czele
Człowieku nie graj mniej nerwów.
Aby mnie ten mix Yasuni denerwuje tak to gierka spoko xD
Ja nadal nie gram xD
Mam nadzieję że skończycie do końca roku xD
Może weźcie sobie urlop na żądanie czy coś, bo te obrady wychodzą wam jak w Sejmie 🤣
Może na chunjo będą się ustawiać xD
TAK
Nexylia
to miłej zabawy
a co powiecie na zadymkę na bitwie relikwiarzy? Nie mozna uzywać potów ani setek. Mozna tam wchodzić od czwartku do niedzieli
Ale rowne składy czy ile fabryka dala i na masę z shinsoo? 😅
Nie
Nexylia 😍🤩
nagle wszyscy w zbrojach zodiaku latają xd
Tak
Nexylia
Tak
Nexylia
to ty grasz jeszcze? xd
póki Nexylia gra to ja też xD
z kim tym razem w pt bylem? XD
I cieszę się bardzo, że nie jestem w SP. Za itemy które posredniczyl name dziękowałem czy nie? Ustalcie jedna wersje bo wydaje mi się ze bylem bardzo wdzięczny
Jak coś przyjmuje przeprosiny za te ciagle próby oczerniania mnie xd
A w temacie Konradka już nic nie powiesz? Nie, bo nigdy nie powiedziales, tylko sie splakales jak dziewczynka, że Konradek zły i niedobry i ty nie bedziesz z nim walczył ramie w ramie, a teraz na każdym dymie kumple w jednym pt - BEKA XD
Przeciez pisałem z Toba na fb i twierdzaca odpowiedź dostałem, ze nie zrekrutujecie go. Pozniej mialem próbę włamania na konto i moja nieobecność i ss od znajomych ze jest w waszej gildii wiec o czym mam z Toba dyskutować. Na woju mnie praktycznie nie ma. Wiec szukaj dziury w całym, a raczej wez się za latanie tej jednej wielkiej dziury jaka jest ten szaman miłego wieczora zegnam xd
Jak obcy miał zalatwianego zodiaka i qiliny za pół darmo przez Lelego to nawet dzięki nie powiedział
wiec utkaj chociaż ty, bo myslalem ze jestes tam najbardziej rozgarniety, a okazuje sie, że poziom waszej hipokryzji sięga zenitu
tak samo w sprawie Konradka. Żaden z was nawet raz nie pofatygował się na TS w tej sprawie, a farmazon taki siejecie, że tylko w waszym wąskim [ciach!] gronie mogą w to uwierzyć.[ciach!]
Moderator Dua:
połączyłem posty usunąłem cytat oraz skasowałem niepotrzebne epitety. Następnym razem posypią się nagrody
dziękował i to nie raz. Po przekazaniu jednego czy to drugiego itemu dziękowałem name za pomoc i to było głównie na grze. Jeśli sam uwaza inaczej to niech się wypowie