xDD
wezcie sie bardziej pocisnijcie wszyscy zeby nudno nie bylo przez najblizsze kilka h
no tak po 4dniach nie odwiedzania forum to lux lektura i to do przeczytania ze 3 razy żeby przeanalizować kto znów strony zmienił
xDD
wezcie sie bardziej pocisnijcie wszyscy zeby nudno nie bylo przez najblizsze kilka h
no tak po 4dniach nie odwiedzania forum to lux lektura i to do przeczytania ze 3 razy żeby przeanalizować kto znów strony zmienił
pozdro skoczek tybalt matlik nocnyfarmer i inni
juz z toba gadalem na tsie farmazonie jak to geenowi sprzedawales nasior ktorego nie bylo zaprzeczysz? [ciach]
bez odbioru
haha
tak jak twoja żona kupiła meala z eq za 27k (xD)
szkoda że mój starszy nie żyje ale spoko zawsze info w cenie
pokaż jak to przegrałem życie dodając mnie na fb
a na ts byłes zniszczony xd
ok a co do szczurka napisałem ci pw, pogadamy na kamerce
nie no gośc wisi x TYSIĘCY PLN to już nie gra to życie i życiowe skutki dobra siemka sprawa będzie wyjaśniona
mówi to ten gość co co dzień mi pisał na g czy potworek nie podał; jego fb
no 110kg to ma przy 185cm xD ale beka trochę orgrom jesteś największym farmazonem w tej grze
jakbyś nie wracał do gry byś długów nie pooddawał tak jak stachu nie oddaje
jedna liga elo do zoba xd
trzymamy za slowo jak tego nie zrobisz to jestes farmazon
ty jesteś bez tego xD
będą i buty szły wszystko nagram każdy zobaczy oblicze stacha
kurde te bez odbioru wtórne xd ale teraz poważnie
[ciach]
Ok ja uciekam spać. Może tak w tą niedziele kolejny dym?
w następną, bo się chyba rzucę ! dobranoc
znaczy blodka, chodziło mi że 45kg ziomek rozciągnięty i wyćwiczony raczej wygra z ulanym 110kg
tak żeby bez spamu to,
ppozdro dla etolina szczególnie dla Stachu
Zdzichu jak szybki i rozciągnięty to wygra z zdzichem ulanym
a poważnie no red wygrało nie ma co mówić, ale opór był postawiony. Zachęta dla ludzi co skończyli bo szkodfa strojów, naklądek przedłuzać da dyu raz na 3 mieszki czy tam pól roku
nie obudził, a wrócił do gry
strasznie jestem zawiedziony liczyłem na opór, może pokazałem swoją gorszą stronę ale brak was odczuwalny :p
pzdr
to dlaczego was nie ma? myślicie że na nowym s wam lepiej wyjdzie? bez spiny była jakaś rywalizacja to zwiewacie na następny s
Zawsze chętnie pomogę jak ksuje shinsoo nick NI3SKALANY jak tylko jestem na grze
dobra Stachu po wizycie u Ciebie liczę że oddasz też długi z etolina nie tylko z diumar i nie pyszcz tak tu do ludzi
eldo
po kogo stronie jestem?
ja jestem po SWOJEJ stronie xD
a stachu sie przekona niedługo
i co to ma do tego ze stachu wisi na diumar 500w ludziom? xD
demonku heraned list Ci wysłał i go przepraszałeś jakiś typ zadzwonił do Cb z grupy etolina i przepraszałeś agatke więc skończ te mądrości bo byś dostał liścia i by się skończyło a pluć to możesz na swoją rękę którą nazwałeś imieniem swojej Mamy
oddajesz długi czy zwany liść dosięgnie ciebie?
i oczywiście zmiana strony :phatgrin:
ten stachu to przegryw taki potężny, tu wisi 100w tam 1k a tam kolejne 200w i tak bywa xD
nom dobre dymy, dorównało dymowi z stycznia
a jakie stawki?
obstawiam że arixan nie padnie ani razu jak i prawdopodobnie Aata
przewaga red/jinno 3:2 w ilości
wygra/przegra 1x (shinsoo lub remis)
Nic się nie zmieni.
Zmieni się to że obejrzę zadymę i wyrobie sobie własne zdanie Kto miał racje a kto nie :p
Tego jeszcze nie wiesz
No ale wiesz o co chodzi, przed zadymą można się trochę podroczyć a nie 10 stron "zobaczysz że" "ja wam pokażę" "co wy możecie pokazać haha" ubrane w inne słowa ale to tak jak by przewinął 10 stron
- wy to zera my wygramy
-nie to my wygramy jak wszystko wyjdzie
-haha zobaczymy nie macie szans
-to wy nie macie szans zobaczymy
-...
-....
po zadymie to wiadomo ciekawiej