typ 4 3 skille berek odp ninja odp woj
Cw 50w
typ 4 3 skille berek odp ninja odp woj
Cw 50w
Typ 4 berek odp ninja odp woj 21,5%hp
Cw50w
250w
baashido 14lvl typ 2 4,0%PŻ 1048dni 3 skille 15w+ klatka
Sprawdzałem na innym komputerze oraz resetowałem router przez co zmieniło się IP. Najdziwniejsze jest to, że problem występuje tylko na części kont jakie codziennie loguje.
Osławiony błąd wyskoczył mi dziś po raz pierwszy w mojej metinowej karierze. Jak długo trzeba maksymalnie czekać żeby ten błąd zniknął? Nie mogę się zalogować już od około 6h.
nie 95% tylko 100%. Problem występuje od wczorajszej aktualizacji patchera.
Moment, czy ja dobrze zrozumialem ze teraz po zmianach mozna wejsc na smoka tylko 1x dziennie ? Bo w zmianach pisalo cos o 6 razach w ciagu dnia Oo
Raz dziennie za free a nastepne wejścia do kupienia za TM lub w kole losu xd
Po co trzymać pkt levelowe na dopalacz jak kufry z dopalaczmi w m1 na ziemi leżą.
To jest norma, cheatblocker nie wyszukuje hacków czy botów tylko nieprawidłości przy odpalaniu metków przez platforme i blokuje wszystkie konta na platformie. W grudniu rozdawał permy za dodanie nowego czystego konta do dużo wcześniej założonej platformy.
Start nowego serwera i event wielkanocny to podkręcili cheat blokera na dużą czułość, chociaż poszli po rozum do głowy i nie permy tylko na 4 dni rozdają. Od każdego takie bana nie to że powinno przysługiwać odwołanie z szybką realizacja ale powinini systemowo sprawdzać ręcznie te przypadki. Ja dostałem perma na jedno z konto które miało już bana za powiązanie na 7 lub 14 dni z 5lat temu i służyło już tylko do tomboli. Reszta kont na platformie po 4 dni. Xd
to był mój ostatni ox w "karierze".
Po 801 dniach pety dają max wartość hp
Ingolf Ci raczej nic nie zwróci poza tym, nikt nie odpowie Ci na luźne teoretyzowanie na forum. Jeśli sądzisz, że na Twojej postaci wystąpił jakiś błąd techniczny, to wyślij zgłoszenie.
Haha, błąd, który wszedł razem z Yoharą to luźne teoretyzowanie. To podejście to petenta...
Mixowałem peta 91 lvl przy 809 dniach 4 typ dał 23.7 pż następnie zmixowałem jak miał 94 lvl 1213 dni też wszedł 4 typ i dał 21.5 pż. Wniosek 800+ dni i 1200+ dają takie same przyrosty.
Tu jest inny problem niż na DT. Postać ledwo się pojawi i już ją wywala.
Cooper
Kawałek klejnotu
Złoty łup królewski
Dziedzictwo Balmunga
Zmiany w grze - dyskusja.
2 jajka