Posts by PhilipPlein

to można by taka przerwę odłożyć w czasie i poczekać aż będzie informacja na temat, a nie tak jak teraz bezsensu rozciągać ją w czasie. Może dostaną informacje na wieczór i do tego czasu serwery będą offline ;/

Według ogłoszenia na forum dzisiejsza przerwa miala trwać od godziny 14 do 14.30, pozniej zostala przesunięta na 14.45. Jest godzina 16.30, a serwery cały czas są off-line. Jutro bedzie kolejny reset i czy Wy nadal uważacie, że te rekompensaty sie nie należą?

Czyli 6.5h przerwy, która była zapowiedziana zaledwie 3 godziny przed jej rozpoczęciem, nie wierzę w to, że nasz team dowiedział sie o wprowadzeniu tej aktualizacji na ostatnią chwilę i nie mógł nas poinformować z większym wyprzedzeniem.

zostala zapowiedziana szybciej, ale tylko 3 godziny szybciej więc prawie jakby nie zapowiedzieli jej wcale. Przerwa trwa już prawie 3 godziny i końca nie widać

Cześć

Zacząłem na rubinum jakiś tydzień temu od zera, handlując udało mi się zarobić prawie 12 won. Posiadam mentala 42lv oraz:

- ebo +9

- branse jadeitowa 1500hp

- perłowy naszyjnik +6 1500hp

- bambusowe buty+6 1500hp

Teraz chciałbym to wszystko zainwestować i zrobić druga postać, zastanawiam się miedzy sura wp, a wojem body. Planuje ta postacią zrobić krótki postój na 35 albo 55lv ( nie wiem, który lv będzie lepszy jeśli chodzi o bicie metkow i alchemii oraz drop eventowy). Mam kilka pytań:

- którą postać Wy byście wybrali i dlaczego?

- w jakie itemy zainwestować?

- co myślicie o kupnie jakiejś szarfy 14-16% z wkładem

- czy jest sens zatrzymywać się na którymś lv czy lepiej lecieć od razu wyżej, a później zrobić dropa

- czy może odradzicie mi zmianę postaci i lepiej rozwijać mentala, aczkolwiek ten mały dmg jest dla mnie trochę męczący, a nie wiem jak to wygląda na wyższym lv

Dzięki za wszystkie odpowiedzi :thumbsup: