Posts by PhilipPlein

tutaj masz napisane ze liderki+ będą do odbioru codziennie przez 3 tygodnie, osobiście nie sprawdzałem czy mogę odebrać, ale jeśli jest tak jak mówisz to administracja nie wywiązuje się z tego co sama pisze.

Cześć, wróciłem do gry po dłuższej przerwie i mam pytanie odnośnie skilli u buffa, czy opłaca się rozwijać odbicie, czy jest to umiejętność w ogole nieprzydatna. Drugie pytanie dotyczy statystyk u likana, mam 31 lvl i max INT, posiadam dosyć dobre eq 5b z którym wyciągnę 11k HP i bede mial 20% do PZ, zastanawiam się czy z takim eq poradzę sobie jeśli teraz pójdę full w zręczność, a dopiero później wit. Czy może jakoś inaczej rozdać staty?

Cześć

Chciałbym wrócić do gry na Corundum, planuje grac szamanem heallerm. Posiadam 21won do zainwestowania, jakie itemy powinienem kupić zeby dobić 75. Dodam, że posiadam juz

antyka 44sr,

szatę 34lv +9 1000hp 10 do pz 20 zaklęcie,

kozaki+9 1500hp 10 kryt

Ebo 20 diabły 20 mistyki

Dzięki za pomoc

Mógłby się ktoś z administracji wypowiedzieć czemu przerwa techniczna jest dzisiaj, a nie tak jak ma to miejsce od dłuższego czasu w środę?

Czy to, że dzisiaj jest przerwa oznacza, że w środę jej nie będzie czy znowu wyłączycie serwery?

Kiedyś przerwy trwały 2h teraz są po 3 godziny jak dobrze pójdzie. Może mi to ktoś wyjaśnić?

z tym 10 do pz będzie na pewno dobra, nic więcej jej nie potrzeba, chyba ze 50 wartość, ale na to szkoda zmianek żeby to mieszać. Mnie zastanawia czy to 15 strzały będzie użyteczne.

Cześć, udało mi się wymieszać smierte 1000hp 15 wiatr 15 strzały i zastanawiam się czy opłaca się ja zostawić czy szukać czegoś lepszego? Czy bonus na strzały działa w lesie?

Tak tez myślałem, ale chciałem się upewnić, dzięki za odpowiedź. A takie 10 do pz w bransie ma sens przy niskich hitach (dużo niższe niż body) czy lepiej poszukać czegoś z szyciem?

Cześć, zastanawiam się którą zbroja lepiej się sprawdzi na mentalu do 75lv, mam do wyboru smierte 1500hp 10 do pz i smierte 2000hp 50 wartość. Jeśli ma to jakieś znaczenie to mam branse hp + 10 do pz. Dzięki za odpowiedź

Ja tez wyrażam swoje zdanie i mówię że dla mnie nie ma to sensu, bo ludzie którzy włożyli sporo pracy w swoje postacie po prostu by na tym tracili, a w końcu wysoko rozwinięte postacie czy postacie pvp maja czemuś służyć, a nie tylko stać w m1 i ładnie wyglądać

Nie rozumiem tego czemu miałby taki limit zostać nałożony, przecież każdy z Was może sobie taką postać do obstawy zrobić i tyle. Topka poświęciła na to czas i pieniądze to mają teraz z tego korzyści, a wylewanie tutaj swoich żali, ze nie masz gdzie dropic bo wszystko obstawione nie ma najmniejszego sensu.

Siema

Gram sura BM jako główną postacią, a jako że dzisiaj najlepszy zarobek jest na alchemii postanowiłem zrobić 4 postacie sura WP jako dropy na odłamki. Gdzie z takim EQ najlepiej dropić odłamki na 35lv?

W każdej postaci jako 2 skill wybrałem strach

- FMS 37% KD+4

- YY 1500HP 10 do HP KD+4

- Kozaki 1500HP 10 KRYTYK

- Srebrna 10 do HP

- Srebrny naszyjnik 1000HP 10 PRZESZYKWA 5 KRYTYK

- 5Katna NNO 20 ORKI

- Ebo MIX

- Wyzywka czysta

-Szarfa 17% z feniksem+7

Dzięki za wszystkie odpowiedzi

Mam problem z zalogowaniem postaci, czasem uda mi się zalogować od razu czasem czekam po pól godziny i nic się nie dzieje, a jak już jakimś cudem uda mi się wybrać postać to po załadowaniu się paska cały klient się wyłącza, zainstalowałem grę od nowa i nic nie pomogło ;/ Problem pojawił się po ostatnim restarcie. Czy ktoś jeszcze ma podobny problem i udało się to jakoś rozwiązać?

Domyślam się ze problem leży po ich stronie, ale znowu to ja jako gracz na tym tracę, mam załadowanego isa który od 3 dni mi po prostu przepada, ale ich to nie obchodzi, ważne że zapłaciłem, hajs się zgadza, a to że gra nie działa to już mój problem i mam sobie czekać pewnie do następnego restartu

Moderator Ingolf:
    Posty zostały połączone.

Siema

W polowaniu nr 47 wybrałem do zabicia "silna skalista małpa" na wiki znalazłem, ze są one w trudnym lochu małp, przejechałem cały loch i jedyne co tam znalazłem to "zła silna skalista małpa". Wybiłem parę spotów z nadzieja, ze w końcu zrespi się małpa której szukam, ale nic z tego.

Podpowie ktoś gdzie tego szukać?

To już nie chodzi o czas, który można poświecić na zarobek, ale o isa za którego płacimy, a czas po prostu przepada. Co mi po tym, ze dadzą blaski czy cokolwiek innego, tam sobie isa nie wydropie.