Czy znowu Metin Padł czy tylko mi boty łącza przeżarły ??
Posts by seventy11
-
-
tak niby od 4:30 do 9 mieli przerwę techniczna
Nie uruchamia mi się biblioteka w aplikacje gameforge... Ktoś też tak ma?
-
Oby zamknięcie serwera cos przyniosło . Jestem osobą pozytywnie spoglądającą na świat ale tak jak teraz jest to masakra jakaś . w m2 bijąc metka muszę dzielić się łupem z botem ,którego nawet nie widzę .
-
ART ?? naprawdę to co piszą o tobie to Olewasz ?? Powoli stajesz się jak PiS i PO w jednym . Każdy cię opluwa .
-
Art co z inihilacją botów
-
czasem nie zesrajcie się jeśli chodzi o te boty, wbijcie lvl i po problemie, na tych mapach gdzie boty biegają i tak nic nie dropi, jedynie śmieszne KU.
Z kim ty się na łby POzamieniałeś . Każda mapa jest ważna w ten czy inny sposób .
-
Żeby tylko ale nawet wylogowac się nie da
-
Ludzie wyczekują tego Eventu, a prawda jest taka, że zrobią to samo co w poprzednich latach.
A choćby i było by jak poprzednie lata to co źle . Tylko uważam że powinno być wcześniej jakieś info . I to trochę głupio by event wielkanocny był po Wielkanocy .Za to jakiś tam sramadan był o czasie .
-
-
-
Tak się nad tym zastanawiałam i coś czuje że co 2 tygodnie dotyczy miesięcy gdzie masz 4 weekendy. Czyli w miesiącu co jest 5 weekendów przepada i prawdopodobnie będzie za tydzień event rybacki w niedziele.
Ascoran mylę się?
Twoja interpretacja jest chyba prawidłowa tylko dla czego to nie zostało opisane !!!! Wczoraj jak opentany latałem po metkach i przeklinałem los złośliwy co mi nie daje dropić właściwych itemków .
-
Może mi ktoś wyjaśnić dla czego dziś niema dropu fioletowych szkat i czy w takim razie jutro też nie będzie rybackich puzzli ?? Art ??
-
-
Mam tytanke +4 nno/nns, wbijam 6 i 7, warto wbijac ja na wiekszy +++ czy strata siana ?
Prawie wszystkie itmki muszą być na +8 minimum .
-
Na pewno dużo dałaby blokada wchodzenia postaci które maja służyć do obrony dropka, to ze ktoś przełoży eq lepsze to tylko bd więcej dropił ale na pewno każdemu się uda wtedy coś dropic. A teraz wyglada to tak ze dzień przed blaskami już gildia stoi np blokując 4-6komnat i nawet przejeżdżając już Ciebie zabijają. Rozumiem ze to ma być niby to „pvp” itp ale żadnego sensu w tym nie widzę zabijając dropki ale wiadomo kto co lubi
Chyba o to chodzi by choć trochę wyrównać szanse . Jak mnie pacnie kolo na tym samym lvl no bywa ale jak mam z sie z gildia naparzać jak ja niezrzeszony . Choć w chujnio mamy 25 lvl ktory leje 120 lv
-
Wole swoją postacią "zabawką" do pvp klepać inne "zabawki" i walczyć o spoty, niż bić się z championami
dokładnie tak
-
No tak, DT ograniczają, szkoda, że nie robią ograniczenia wejścia do v2/v3, powinna być maksymalnie możliwość wejścia do 75lvl
I max 79 bo jak ci wjadą 15 czempiony to ci się odechce grać
-
oj tak znany klasyk z autopsji
Już jak widać prawda w oczy kole metka nima i h wie kiedy bedzie ale cenzura działa hahaha tylko na nasze problemy sa jakoś ślamazarnie nieczuli .
-
-
Złomiorz całą prawdę ci wyłuszczył 7. małpa tylko na yangi a pająk na przyszyfkę . I zbieraj kase na alchemie mitycZna
-
-
-
Moja młodość
-
Zdaje się że mamy powtórkę z rozrywki znowu nie można zalogować się .
-
Wg pseudo działającej (brak czasu działania serwerów) strony G-Status że niby online,
a jest brak zalogowania się. Po restarcie PC, otwarciu ponownym metina i długim czekaniu wyskakuje błąd i skontaktuj się z supportem.
Supppppeeeerrrr gierka
Chyba wszyscy mamy to samo .