Posts by kuszpit1
-
-
czy ten event ma tak wygladac ?
ubilem z 50 metinow na swoj poziom wydropilem 6 zwyklych jajek a mam rekawice z ISA rekawice z metinow rekawice z rytualu krwi gram na ruby tam tez jest extra drop dla krolestwa chyba
na jakies 4 godz mocnego biegania po roznych mapach na dongan spotkalem tylko 1metin wielkanocny to sa jakies zarty nie ma zadnych botow graczy tez nie bylo duzo zbijalem rozne bossy metki wszystko wolne a wielkanocne to gdzie ?! -
ewent wielkanocny rusza juz jutro
nie bedzie tomboli wielkanocnej ? -
czy macie w planach roszerzenie dodatkowych nagrod za misje w metin+ na serwerach typu RUBY ?
czy bedzie wiadomo kto zgarnia te nagrody co 30 dni bo mi to wyglada na jakis scam...
bylem czlonkiem przez miesiac i zrezygnowalem bo majac poziom legendarny ten tylko z 2 bufami taniej mi kupic autolowy i rekawice z isa
chcialbym zeby sie wypowiedzial ktos z ekipy czy beda jakies zmiany z korzyscia dla nas graczy bo jestesmy pokrzywdzeni ograniczona wersja tego "pakietu" -
zgloszenie wyslane ale pewnie ktos byl szybszy na smierc zapomnialem o tym konkursie musze przyznac ze mialem z 2 slowami nie male problemy xd

-
napewno znikaja raz nie przypisalem i juz ich nie bylo ale jak to jest sam jestem ciekawy
-
dodajcie troche rzeczy do wiki chcialem poczytac o kdkach do butow co i jak i nic
troszke wiecej informacji o aktualizacji by sie przydalo ...
-
co sie dzieje z ta gra od 2-3 dni non stop wywala mi klienty ilez mozna dzis juz mi 4x wywalilo
-
-
-
<ciach> jaki scam 11500 dusz wywalilem
1 kolo do 4000 tys dusz 9 rekawiczeK
kolo od 4000 do konca TYLKO 4 rekawiczki
TO MA BYC <ciach> LEPSZE KOŁO .... ? -
w tym evencie sa rankingi ale nie widze zadnej informacji czy sa jakies nagrody za poszczegolne miejsca ktos cos wie ?
-
i jak sprawdziliscie poczte wygral ktos z polski te itemaski ?
-
ktos liczyl ile dusz potrzeba tak mniej wiecej zeby rekawiczka byla na rok czasu ?
-
w niemczech placi sie w euro zobacz wartosc tej waluty srednie zarobki i zastanow sie co piszesz widzisz moge tez podobne wymowki przytoczyci porownac serwery polska/niemcy zaden argument
a wracajac do tego metin+ CZY GAMEFORGE ZAMIERZA WPROWADZIC KOMPLETNY METIN+ Z MISJAMI CZY NIE ? -
to ze dodali troche smow to nic nie znaczy za te sama cene oni maja chyba 5 lub 6x wiecej i im to starczy zeby sie pobawic miec na odpaly a u nas co ?
tyle dostalem sm zza 200 zl psc na hh 30% i myslisz ze na co to moze starczyc kolem zakrecic czy moze 1 item zmixowac jezeli bedziesz miec fart cos wejdzie25.10.2025 - 12:22 4095 a moze ty mi powiesz na co te SMy wydac bo ja sam niewiem laduje 200 czasem 400 co miesiac i na dongan padam uwazam ze te 200 to jest od groma kasy jak na gre niewiem ile inni wydaja
-
-
Witam kupilem ten metin+ wydałem 500 sm i co to niby ma mi dac bo tam nic nie ma na szafirze byly jakies dodatkowe misje z nagrodami widzialem na yt a na RUBY nic nie ma

w tych bonusach dalem rekawice złodzieja drop nic nie wzrosł na tej ikonie m2 pisze set by gf czy ja cos robie nie tak
ktos droadzi jak z tego korzystac 
-
Nagroda:
Gdy ukończycie wszystkie misje, otrzymacie swój codzienny prezent, zawierający 1 z następujących przedmiotów:- Zwój Błogosławieństwa
- Przepustka
- Kamyk (5/20/100 szt.)
- Odżywka
- Pakiet Kamieni Duszy
- A JA OTRZYMALEM JAKAS SKRZYNKE MIKSTUR Z 5X WODA BO TAK MA BYC CZY TO WASZ BLAD NIEWIEM CZY PISAC NA SUPPORT
-
o sie dzieje z ta gra po aktualizacji zuzycie procka mi szaleje przed tym gralem na 3 klientach i mialem zuzycie okolo 27% teraz 3 klienty to 100% i wywala metina 1 konto pobiera okolo 30% teraz ja sie pytam jak grac czy zostanie to naprawione ?
-
chyba nie lowilem od 14 do kolo 17 godz na wnetrznosciach + wedka+4 i nawet 1 karasia nie widzialem byly tylko 2 klucze mimo zlapania ryby kluczy nie dostalem wiec nie jest tak kolorowo z rybek 5 malzy bylo w tym czasie wiec widzisz ze drop mizerny jak na tyle godz lowienia
-
witam postanowilem dzis kupic rybie wnetrznosci na 7 dni specjalnie na ten event bo ogolnie nie lowie bez nowej wedki szkoda na to czasu i teraz co ja mam zrobic pisac do suportu o zwrot sm czy zwrocicie event przed koncem tego itemu ktory wykupilem zebym mogl go wykorzystac w pelni ?
-
dziekuje za odpowiedzi a juz myslalem ze bede musial od nowa sciagac metka
-
witam dzis otworzylem 2 konta porobilem sklepy potem weszlem na librusa aby spisac bratu zagadnienia na klasowke no i odpalam 3 patchera zeby glowna postac odpalic i pojawia sie blad do tej pory gralem normalnie

-
kurde strasznie duzo botow na tasmani czy GM moze sie troszke przeleciec i pobanowac to towarzystwo wolne metiny m1,m2 to masakra ulepy na sklepach po 200-1000 szt niektorych bo boty uzbieraly dorobic sie na niczym nieda dlatego poszedlem podropic na m3 wezowe pole troszke sie uzbiera ale malo wolno i ilez mozna postanowilem dla odmiany pojsc na ezoty riby podropic ide ide na kazdym ch kogo ja widze no przeciez bot musi byc mieczem nawet nie machnie lata se stwory padaja wszystkie do siebie sciaga no litosci probuje zawolac jakiegos GMa brak kiedys wiem ze puszczaliscie jakies programy do wylapywania tego juz nie ma ?