expić ludzi w v3 na np.55lv. 1won/1h
Posts by Misiaczek
-
-
szkło nie działa od ponad miesiąca xd
ono od tej yohary chyba nie działa co nie?
-
Jak dla mnie tych programistów czy kij wie kogo tam powinni [ciach]na zbity pysk w tym GF zadnej akutalizacji niczego nie potrafia dodać bez błędów zawsze jest problem a pozniej przerwy techniczne ktore maja na celu ''poprawki'' które i tak nie działaja pozdro 500 GF
Moim zdaniem przed każdą większą aktualizacją powinni otworzyć bete dla wszystkich bo wtedy łatwiej błędy wyłapać.
Moderator Ascoran:
Usunąłem pseudocenzurę z cytatu. -
Działa, można grać
-
Już chyba włączyli
-
O co chodzi z tą aktualizacją. Zamiast Graj mam Zainstaluj. Pisze tylko info że potrzebne jest 6 GB miejsca. Wybieram plik gdzie ma zainstalować i nic się nie dzieje
Musisz poczekać.
a pakiety premium tik tak tik tak
Cieżcie się że wlączyli o 6. bo jakby o 10 włączyli skończyliby jeszcze później.
-
Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem.
Jeżeli przypiszesz jakieś konto do maila to wystarczy się zalogować na tego maila i masz napisane jakie konta są przypisane.
Jeżeli chcesz sprawdzić czy na danym mailu masz jakieś konto to poszukaj w mailach tam powinno być potwierdzenie założenia konta
-
-
-
-
aż tyle :O
Ta cena idzie coraz bardziej w góre, na początku chyba 490 SM i mogławypaść ze skrzynki za 19SM. Potem 890 Sm a teraz tyle. niedługo po 2k sm będzie. Będą zwiększać cene dopóki ludzie będą kupować.
-
Grymuar
-
-
-
a jest różnica czy będę ulepszać szarfą 11% a 24%? czy wszędzie szansa na ulepszenie jest podobna
-
Jak to jest. Czy jak mam szarfe 18% i żeby polepszyć jej % to muszę użyć też szarfy 18% czy dowolnej np.11% ? I czy jak nie uda się ulepszanie to ta 18% zostaje czy ulega zniszczeniu a jej % się pogarsza?
-
Wróciłem,
Ja szybko
1. Nadal czekam na odpowiedź :
2. Czy czasy s52 to były dobre czasy?
3. Lepsze niż teraz czy gorsze?
4. Ten s.52 to był Samos? Dobrze pamiętam?
5. Obchodzisz halloween?
6. Czujesz już tą jesień?
-
Neferet mówi : "chce rozruszac lekko ten dzial "
A więc trzeba trochę pomóc TakSamoJakTy do roboty Insomnia też nam pomóż Vanilla, Johnny English - wy też pomóżcie.
Teraz moja kolej
Witam ponownie
1. Tęskniłaś?
2. Jeżeli mógłabyś iść na kolację z dowolną osobą żyjącą na świecie, kto by to był?
3. Jeżeli reinkarnacja jest prawdą uważasz, że kim byłaś w poprzednim w cieleniu?
4. Masz ulubioną książkę?
5. Jesteś bardziej introwertyczką czy ekstrawertyczką ?
6. Lubisz podróżować?
7. Jakie jest twoje wymarzone miejsce które chciałabyś odwiedzić ?
8. Co to jest wolność?
9. Znasz jakiś przepis na szczęście?
10. Boisz się czegoś?
11. Myślisz, że wojna klimatyczna to coś co się wydarzy czy nie?
12. Notatnik i długopis czy laptop?
13. E-book czy książka?
14. Jak byś opisała siebie w 3 słowach?
15. Jesteś "jesieniarą"?
16. Wiesz czym się one charakteryzują ja nie xD )
17. Mamy już 04.10 - czujesz jesień już ?
Ja też odpowiem na to wyżej pytanie (ja czuję ale uważam, że mogłoby być bardziej pomarańczowo już bo narazie jeszcze zielono.) - możesz się odnieść do tego co powiedziałem ?
Tyle Do następnej wizyty. (Już niebawem )
P.S.
Frescco też możesz nawiedzić
-
Mi się wydaje, żeby ulepszyć szarfę o x% trzeba użyć szarfy o x%
-
Hm, a nie ulepszałeś przypadkiem nowych itemów? Bo tam idą pkt gaya na ulepszanie
A duża ilość tych pkt idzie na to ulepszanie?
-
-
Jak postka lata na autolowach a wokół są boty to można dostać rykoszetem bana i konta raczej nie da się odzyskać patrząc na to jak działa administracja z prostymi problemami ciężko się dogadać a co dopiero udowodnić ze się jest nie winnym to jak walka z wiatrakami
Nagrywać jak się expi autołowami właczonymi
-
-
Nie wiem czy to nie będzie spam tu. Ale ogólnie gratulacje bo odwaliłeś trochę roboty i ułatwisz kilku os. życie i poszeszysz ich wiedzę
-
Komuś wyskakuje ten syf?
mam to na losowych kontach także iks de a z drugiego kompa można się zalogować....
ja mam "chroń swoje gry za pomocą uwietrzytelnienia dwuskładkowego"