Z zatrutym było chyba jakieś 40sr więc obstawiam że podobnie
Posts by BonVivant
-
-
Kiedy ostatnio 2idziales bota na PL? Kiedys staly w m2 jak porabane... a teraz ani widu ano slychu
Nie tak dawno w 50lvl robił sobie dt na bocie, wcześniej jeszcze widziałem ninje na bengalu w v2, a dziś taki smaczek
-
po nowym serwerze Lynx.
Widać, bo tam nikt nie gra
-
Przecież jest w kole XD
Próbuj szczęścia a jak nie to ładuj więcej Sm ~"pozdrawiamy zespół metin2"
-
czerwiec/lipiec - na letnie eventy
ewentualnie najszybciej w jakimś kole jako jedna z głównych nagród
-
-
Chmura po aktualizacji straciła magiczny atak więc nie bije "tyle co kiedyś"
Zasadzka + dopalacz, wirujący sztylet 2xDMG, krycie się (boost do zasadzki)
Zasadzka+ dopalacz, szybki atak, krycie się(boost do obydwóch skili)
Dlatego szedłbym w stronę hitów + i poźniej skille jako uzupełnienie
-
Idąc w hity inwestuj w średnie obrażenia/szycie/% obrażeń do PŻ (wiadomo w luda też szarfa sr+luda/koziki +35sr +ludzi)
Co do statystyk siła+zręka/zręka+siła nie wiem co okaże się efektywniejsze, ale obstawiam że siła
Taki zboostowany ninja 55 myślę że może sobie poradzić z czempionami bijąc 2,5/3k hit
-
Aby umieszczać posty w dziale Market musisz posiadać 7 dni stażu oraz min. 100 pkt aktywności na forum.
-
-
Nie ma restartu tudzież aktualizacji po której by nie wywalało i nie bugowało
-
Kostiumy -> Inne
-
Kondzio dawej strima xd
-
Witam.
Zobaczyłem dziś taką broń dla Likana. Według wiki-metin2 broń ta posiada 3sloty na Kamienie Dusz.
Natomiast po dodaniu jednego Kamienia Duszy ukazuje się jeszcze jedno puste miejsce sygnalizując że do owej borni może włożyć tylko dwa kamienie duszy.
Tak samo wygląda sytuacja z dwoma kamieniami, nie pokazuje kolejnego (trzeciego) slotu na Kamień Duszy.
Tak tak wiem "Dziękujemy za zgłoszenie. Problem jest znany i został już zgłoszony do działu technicznego"
Próba dodania KD Penetracji do Dzida Feniksa, kolor czerwony sygnalizujący niemożność dodania Kamienia Duszy do owej broni.
Moderator SauBaar:
Połączyłem posty. -
Odpowiedź jest prosta i niektórym znana, mianowicie:
"Dziękujemy za skorzystanie z Systemu Support Metin2.pl
Sprawa została zgłoszona do Działu Technicznego.
Czekamy na analizę i weryfikację problemu."
-
Dobr EQ na Woaja to:
- Max na Diabły, minimum 80%
- Do tego Wszędzie gdzie się da max (obrażenia dodane do PZ) czyli branza i zbroja.
- i z 60 na błyski,
- Do tego krytyk z 35-45% i przeszywka to samo.
- i z 4k-5k Pz w Itemach
- talizman na błyski +1 - nie ważne bony
I dasz rade bez problemu.
Takie EQ bedzie kosztować z 100 won (tylko pisz do ludzi na sklepy, bo tak to wydasz owiele wiecej u handlarzy).
XD
Kask z blokiem 20diabły za 15kk, (ulepki do +7 są tanie)
Kryształowa bransoleta +6 10błyski za 10kk (tu polecam szukać bransolety z łez+6 (dodatkowy kryt))
Stalka +6 15błyski kd bloku/unik strzał+4 za 40kk
Buty drewniane +9 PŻ+ cokolwiek (10strzały/3,5omdlenie/3,5kryt) z 5w
Naszyjnik miedziany +9 PŻ+cokolwiek(strzały10/omdlenie/3,5 kryt 3,5) z 6w
Ebo kolce 20diabły +10stzały wystarczy
Tarcza tu szukaj nno diabły albo nno blok ciosów
Kostium góra dól 30%błyski
Nakładka 20diabły
-
Ninja 75lv 88% na błyski 69% diabły i spokojnie dawała rade
-
A to może na błtyku jest inaczej ale na polsce pobiera tk jak napisałem wcześniej. a swoją drogą czy wie ktoś czy ten podtek dotyczy też wonów np. wystwijąc coś za 100 wonów na szpuli dostaje sią tylko 99?
Nie wiem mi jak się kończy szpula na shpopie offine to zabiera 3%.
Podatek dotyczy tylko yang
-
Może dlatego że serwer Polska jest zamknięty? XD
Chyba że na inny chcieliście to rzeczywiście lipton
-
-
Drop: Karta królewska
-
Do lochu defa +blok tarcza i kd, %do PŻ, omdlenie i zwierzaki żeby w miarę wybijać
-
Świątynia deski/DT
-
Witam.
Kiedy w końcu w grze pojawi się:
1. Możliwość łączenia Atak/Obrona/Zycie/Inteligencja Boga Smoków.
2. Sprzedaż przedmiotów takich jak: Medal Smoka, Księga Lidera, Czarny Koń, Pierścień Hydry u Handlarki Różności.
3. Naprawiony "Focus" w Auto Łowach, po włączeniu postać nie biega w określonym polu lecz goni za potworami po całej mapie.
Pozwolę sobie na przypomnienie że podobny post pojawił się w 2019r i w odpowiedzi otrzymaliśmy znane chyba wszystkim "kopiuj wklej" czyli że problem jest znany i został zgłoszony do Działu Technicznego, lecz do tej pory jakoś cisza o tym
-
Miecze/sztylety/2-ręka(szpony)