Posts by Neverem
-
-
-
-
Heja, Hej Helloł !
Także ten... Jedziemy! (Tak, to jest mini-przesłuchanie)
0. Samopoczucie? (tu i teraz)
1. Sernik, czy piernik?
2. Jakie jest Twoje hobby?
3. Pieszo, czy samochodem?
4. Ulubione słowo/kolor?
5. Prostota i linearność, czy może drobny nieład artystyczny?
6. Czy lubisz biegać?
7. Czy miewasz/miewałeś kiedykolwiek ''kosmate'' myśli związane z jakimikolwiek śmiesznymi wydarzeniami z przeszłości? Np. stoisz w kolejce w sklepie, przypomina Ci się coś śmiesznego, że aż ''parskasz'' ze śmiechu?
(na ostatnie pytanie nie musisz odpowiadać)
Do następnego, mam nadzieję, że będę mógł tutaj kiedyś wrócić i przeprowadzić kolejne ''przesłuchanie"
Pozdrawiam!
-
nie chcesz mieć dziewczyny ?
Fatum (los) rządzi ludźmi.
Sądzę, że czas to zweryfikuje. A gdybym tak wstąpił do zakonu?
-
Czyli jak zrozumiałem tez cię żadna nie chce bo tych wrażliwych zawsze dziewczyny zlewają
Ależ ja jestem nietykalny ...
-
Szkoda:) Chciałbym mieć taką dziewczynę
Nie jestem gej:D
Absolutnie.
Bądź dobrej myśli, wkrótce znajdziesz odpowiednią duszę.
A ty ile miałeś dziewczyn
PanDzwonekPL
Sądzę, że czas na miłość przyjdzie w odpowiednim momencie.
ty pewnie miałeś dziewczyn dużo
TopurPL
Myślę, że nie sztuką jest mieć dużo... Tobie zaś życzę wytrwałości w poszukiwaniach, by zakończyły się z zadowalającym dla Ciebie skutkiem
-
Hej bardzo dziękuję za słowa otuchy:) A mogę wiedzieć czy jesteś chłopakiem czy dziewczyna?:)
Dziękuję za miłe wspomnienie.
I'm good boy. -
Też bym chciał taka osobę:( codziennie bym jej mówił jaka jest dla mnie ważna że ja kocham...chialbym mieć dziewczynę nie wiem nawet największe przegrywy umieją znaleźć dziewczynę tylko nie ja a przegrywem to nie jestem to nie wiem czemu mnie żadna nie chce
Witajcie, PanDzwonekPL, TopurPL !
Bądźmy pozytywnie nastawieni, wyzbądźmy się wszelkich kosmatych myśli i pamiętajmy, że cokolwiek by się nie wydarzyło - musi być dobrze.
Proponuję kosteczkę słodkiej, bądź gorzkiej czekolady dla osłody, z biologicznego punktu widzenia poprawia samopoczucie i wzmaga abstrakcyjne myślenie.
Na zakończenie proponuję mały cytat z literatury pięknej (nawiązując do słodkości):
Quote,,Nie istnieje sytuacja tak beznadziejna, by węglowodany nie mogły jej poprawić''
Autor: Olivia Goldsmith, Młode żony
Podobno pieniądze szczęścia nie dają.
Ale gdy się ma pieniądze, to można kupić czekoladę...
A gdy ma się czekoladę - wtedy do szczęścia jest blisko...
Życzę sukcesów i wytrwałości w realizacji planów. Pozdrawiam
-
Idealnie wpisująca się nutka w dzisiejsze czasy:
-
-
-
-
-
-
-
Cześć, Django!
Mi ostatnio pomogła opcja "napraw", znajduje się ona obok przycisku "Graj", po rozwinięciu strzałki. Klient musiał się spatchować na nowo
-
Hej, jakiś czas temu (może rok) ustawiłem sobie 5 postaci na autołowach w m2, a dokładniej to ninje które stały w 1 miejscu i strzelały do mobów. Po kilku godzinach dostałem bana na wszystkie postacie. Wtedy mi nie zależało, bo oprócz tych ninji nic nie miałem, ale teraz coś tam mam, i wolałbym sie upewnić. Ten ban to był błąd osoby która mnie zbanowała, czy rzeczywiście takie masowe ustawianie auto łowów jest zabronione?
Witaj, major61!
W Twojej sytuacji zalecałbym odwołać się do informacji, jaką otrzymałeś w chwili blokady kont w grze, na których grałeś.
Osobiście nie sądziłbym, że mogłoby dojść wówczas do jakiejkolwiek pomyłki ze strony Administracji, a nawet jeśliby do takiej sytuacji doszło - konta zapewne zostały by zwolnione z blokady, a Ty nadal miałbyś do nich dostęp.
Konta w grze nigdy nie są blokowane przypadkowo, każda blokada jest indywidualnie weryfikowana przez Członków Administracji.
Pragnę tutaj nadmienić, iż w sytuacjach szczególnie uzasadnionych przysługuje prawo do odwołania od blokady konta, celem rozpatrzenia takiej skargi/zażalenia/odwołania od nałożonej blokady, należy złożyć zgłoszenie za pośrednictwem systemu Support, gdzie Administracja dokona szczegółowej weryfikacji zgłaszanego problemu.
Życzę Ci powodzenia oraz szybkiego rozwiania Twoich wątpliwości.
Pozdrawiam!
-
witaj, ECT!
Ewentualnie, przy dalszych kłopotach dotyczących usuwania Twojej postaci, dokonaj próby wygenerowania kolejnego kodu kasowania.
Nadmienię tylko, że w przypadku generowania kodu jest ograniczenie czasowe, które należy przeczekać, przed kolejną próbą otrzymania nowego kodu (hasła kasowania postaci).
w przypadku występowania dalszych kłopotów (nieskuteczne próby kasowania postaci, mimo prawidłowego wprowadzania kodu), zaleca się kontakt z Administracją, za pośrednictwem systemu Support, celem dokładnej weryfikacji zgłaszanego problemu/błędu.
Pozdrawiam!
-
-
Witaj, kris123!
Jeżeli chodzi o zakup SM, za pośrednictwem innego rodzaju płatności, tak jak w Twoim przypadku, może dojść do mniej lub bardziej znacznego opóźnienia dostarczenia dóbr wirtualnych, w tym przypadku Smoczych Monet, co jest zawarte w informacji tuż przed kupnem SM, lub bezpośrednio w wiadomości potwierdzającej dokonanie zakupu.
Na opóźnienia w dostawie SM może wpływać wiele czynników, np. przeciążenie sieci, gdy np. wiele osób dokonuje danego zakupu jednocześnie.
W przypadku utrzymywania się dalszych opóźnień, lub problemów zalecam skontaktować się z Administracją Gry, za pośrednictwem Systemu Support, tylko tam Administracja będzie w stanie dokładniej przyjrzeć się problemowi oraz zweryfikować ewentualne błędy.
Pozdrawiam !
-
kiedy bedzie odpalone 200%pd i100%dropu na tymczasowym serwie ?
Witaj, Gadomiak!
Odpowiadając na Twoje zapytanie, odnośnie Bonusów Doświadczenia oraz Dropu Przedmiotów, będą one włączone prawdopodobnie wraz z wejściem w życie tymczasowych serwerów, tj. od 4.12.2020 o godz 10 CET.
Pozdrawiam!
-
-
Klient został naprawiony.
Z poważaniem, Neverem
-
Witajcie !
W poniższym linku znajduje się oficjalne stanowisko Członka Zespołu, odnoszące się co do istoty sprawy:
Z poważaniem, Neverem