a na SMOKU wartosc sie wybiera?
Posts by dadzio191011
-
-
Staty wit Int Zreka wymaxowane buff 105 lv
Reasumujac
def-237
PZ-8300
ATAK-491
ROZEBRANY CALY BUFF
Takie statystyki przy INTELIGENCJA 90 PZ-90 ZRECZNOSC 90 SILA 16 SZAMAN SMOK LV 105 I WYBRALEM WARTOSC TAK?
/Połączono posty. Proszę pamiętać, że doubleposting jest zakazany.
Patriae
-
WARTOSC? TAK? jeest to kozacko
buff ma 105 lv
//Połączono posty.
Patriae
-
def-237
PZ-8300
ATAK-491
ROZEBRANY CALY BUFF
-
Juz sprawdzam
-
defa dostałeś xDD
taa??? skad wiesz:D
-
Zapytanie odnośnie biologa 92.Mianowicie oddalem klejnoty te pierwsze mialem do wybrania nagrode i mowie odbiore pozniej i wcisnąłem ESC przychodze mowie dobra odbieram wartosc ataku klikam na Sure a tutaj oddaje Mi juz te 2 klejnoty czyli albo nie dostalem nagrody albo losowo Mi przyznano cos a nie wiem teraz co i jest problem. Mial moze ktos kiedys podobnie? jak sprawdzic co dostalem za nagrode? Sa zwoje do cofania tego biloga juz? I co wybieraca na Szamanie Smok ?
-
Ooo nie wiedziałem heh he... I na jaki czas jest?
-
Co daje Leonidas? Czas leci jak się siedzi?
-
Będzie jakiś HH ? W najbliższym czasie?
-
No i pięknie.Wiec gramy...
-
Art wypowiedz się jak to dalej będzie?
-
To co jest było dobrze i co znów zmienili.
-
Czyli co sklepiku nadal się nie opłaca stawiać?
-
Poproszę o Bernie albo Manu do Itemshoopu. Ascoran będzie jakoś w najbliższym czasie? ? Pozdrawiam
-
to prawda ze teraz tarczę nno 10luda np taki sokół co był coś wart teraz jest dużo mniej warty bo są te szaty aury i tam można nno wbić z byle jakiej tarczy???
-
Ze tak zapytam event rybacki w tym roku jeszcze będzie?
-
Ok. Wszystko wiem temat close jak coś. Wsadzam znakomita wyborna leg
-
Z tego co sie orientuje to Wiks nie laduje isa za wypłatę tylko zarabia na eventach
Król szydery
-
A od mitycznej bez skazy?
-
Witam serdecznie na początku przepraszam jeśli taki temat miał już miejsce ale nutruje mnie pytanie dotyczące alchemi mianowicie co lepiej włożyć do kola chodzi bardziej o pvp niewykluczajac gry pvm. Włożyć legendarną znakomita/wyborna czy może jednak cale koło perf mitycznej matowej. Pytanie kieruje do osób które widziały słyszały porównanie tych obu alchemi. Moim zdaniem lepiej włożyć Leg znakomita/wyborna większy dmg z rubina więcej Pz z granatu większa odp na Um w diamencie tym argumentuje to ze lepiej leg wyborna znakomita. Co wy o tym sadzicie z góry dziękuję za wypowiedzi. Pozdrawiam
-
eeee na diumarze w red lesie ciężko o metka w godzinach 15-22.
-
skonczcie narzekania i płacze. Nikt was do niczego nie zmusza nie chcesz nie graj na PL i oszczędź sobie,nam tego wysłuchiwania. Global równa się PLN tyle w temacie. Nie chcesz nie laduj IS nie pakuj im pieniędzy w kieszeń proste. A większość co tutaj narzeka to laduje po tysiącach w IS sami hipokryci. Wolna Polska, wolny kraj nie chcesz nie graj i skoncz [ciach] Januszu jeden z drugim. Pozdrawiam.
Moderator Ascoran:
Usunąłem pseudocenzurę. -
na niech zamykają te dziadostwoooo
-
heeellloooo. Dziś o 21 jest ten event co jest napisane? Czy tez fejk? Mianowicie ten co z jednego metka leci drop jak z 3 metkow.