Ciężka choroba, chyba nieuleczalna
Posts by Nerose
-
-
sa broblemy z logowaniem, na forum jest info juz
Dzięki za info
-
Albercik, chcesz kupić łuk zodiaku?
Nie, mam już fajny
-
Jesteś zbyt agresywny na mnie xd
Ooo jakie wymagania
-
@GamePriv gdzie jesteś
Mam sprawę do ciebie a nie mogę Cię znaleźć, nawet ranking mi nie pomógł -
skąd wy te pytania bierzecie ? gdyby dostali informacje że będzie promocja na kamienie czy cokolwiek innego to byście to mieli od razu na głównej
Oni nie trzymają informacji o promocjach w ukryciu żeby wam je tu podać gdy o nie zapytacie.@Ascoran wysyła co jakiś czas listę rzeczy o jakie proszą gracze do "GF". Także proszę się nie wypowiadać, jak nie ma się pojęcia
-
Jak tam UNDERGROUND słyszałem że liczny ?
Polski język trudny język
Gildia ma się dobrze A ty nadal wyzywasz kobiety na ts, za to że Ci zdjęć nie chcą pokazać, bo w realu na eq z metina brakuje chętnych ? -
@Ascoran czy wiadomo coś o promocji na kamienie kowala?
-
Takie męczące?Albercik chyba nie śnisz o eventach
A jak myślisz
-
Strasznie chyba nie zasnę.
Ja miewam mokre sny
-
@Art bardzo ciekawi mnie zmiana, dotycząca biletów na Jawę. Czy boty nie mają z kim grać i złożyły zażalenie?
-
Ja jestem z Wetara xd
I czemu psujesz renome
-
Zależy ile xD
Ooo jest naczelna konfitura
-
Ja dzisiaj biłem metka na 95lvl postacią 120lvl i nie poleciał mi drop, chyba faktycznie coś musieli osłabić
Tak jest jak się wbija 120lvl bez eq i potem lata po metkach 95 bo nic innego się nie zbija
Mienczak -
Ok, można wyjętymi z koła handlować?
tak, jedyny + tej aktualizacji
-
Buahhahaha, czekamy jeszcze na koło cor draconis
Kto by się spodziewał
-
Śmiech na sali.
Alchemia w obecnej formie była dobrze przemyślana. A co GF robi? Zmienia to ze względów zarobkowych i to w tak beznadziejny system. Teraz wystarczy że zrobisz wyborny kamień i mieszasz do woli. Po jakimś czasie (o ile komuś się będzie jeszcze chciało w to grać), będzie tyle tej alchemii, że każdy będzie biegał na mitycznej. Każdy będzie zbijał co będzie chciał bez jakiegoś problemu z takim odpałem. Gra sobie upadnie i ja będę szczęśliwy -
Oddam w dobre ręce ninje115, likanan104, smoka97
-
@ArtPo co coś takiego przeprowadzacie? Bo nie bardzo rozumiem że wyciągacie alchemię od razu pierwszego dnia. Nie lepiej zrobić jakiś przedmiot do wyciągnięcia alchemii ze 100% szansą? Przecież jeżeli pierwszego dnia ją wyciągniecie to i tak trzeba ją włożyć z powrotem bo jakoś trzeba zarobić na tą nową, a że daliście nam tylko 2 dni wcześniej informacje przed taką zmianą to nikt nie jest przygotowany na zmianę całego koła.
Po to abyś kupił alchemię w IS jeszcze tego samego dnia i ulepszał
-
90% graczy wyraziło sprzeciw alchemii mitycznej To co robi GF? Czeka parę miesięcy, po czym wprowadza ją z jakimś śmiesznym przedmiotem, do jej mieszania
Chyba pora się pożegnać -
Się gra się ma. Najbardziej nie lubię tych co tłumaczą swoje słabości innych zaradnością. Bo oni robią, a ja nie. To może i Ty zacznij, a też się powiedzie? Polecam spróbować, poprawa widoczna w samym nastawieniu od razu.
Dobrze że ty swoje słabości nadrabiasz na pomarańczowym ryneczku bo by było kiepsko (PS: trochę drogo ten likan na wybornej )
-
Nigdy
W aukcji błyskawicznej, może dostanieszJak nw to się nie wypowiadaj
-
@Ascoran no i jak kiedy ta promocja na kamienie kowala ?? Oczywiście mówimy o tych w pakiecie 10sztuk za 399sm
-
Co jest z tym smokiem?Z tego co wiem to smoki są @2nd Demona tak że pretensje to do niego
-
tak wyglada u mnie tabela doladowan.
100f to dla mnie kilka H pracy
ale dla przecietnego pracownika opcja nr 2 to godzina pracy
a w PL za 1h pracy ile sm mozecie doladowac?
Nowy przelicznik standardu życia SM na H