Alastor 104lv typ5
Berek 16% szycie 13% łowca 11%
Żyje ponad 440dni czas życia na jednej odżywce 45d.
16%Hp 10.3% def 18.5% pe
CW: 200w
Kt: 320w
Klatkę zapewnia kupujący.
Alastor 104lv typ5
Żyje ponad 440dni czas życia na jednej odżywce 45d.
16%Hp 10.3% def 18.5% pe
CW: 200w
Kt: 320w
Klatkę zapewnia kupujący.
DLACZEGO PROBLEMEM JEST ZAMKNIECIE SERWERA? Art
Statystyki graczy mają dobre A, że same boty no cóż.
proste środki są dla nich za trudne
A jak to wygląda biorąc pod uwagę brak wolnego spota na V3?
Wygląda to tak że jak nie masz czym obronić postaci dropiącej to ich nie podotykasz.
Czas jest potrzebny do wszystkiego, ale widzę że masz jakiś ogromny kompleks związany z farmami corów, boli Cię że ludzie mają łanie porobione postacie i eq bez ładowania w IS, że wszystko co osiągnęli jest wypracowane w grze a nie załatwione przelewem ? Tak samo można rozpatrywać inne kwestie, co ludzie którzy władowali kasę w IS i kończą grę, robią później z wonami za eq i postać, pewnie nie sprzedają eq tylko wywalają w DT na glebę, aby znikło
A postać jest kasowana
Zagłębiając się dalej i rozpatrując wszelkie aspekty wniosek jest jeden - należy skasować Metina bo wszystko do okoła jest nielegalne i złe.
Każdy może mieć swoje zdanie i można wprowadzać spekulacje na każdy temat ja tam nikomu do portfela nie zaglądam
Skończcie już z tym wyciem o te fabryki corów bo nudni jesteście. Największym szkodnikiem metina są boty i ludzie, którzy kupują od nich wony. Większość dungów jest robiona w eq kupionym za wybocone wony. Idąc tym tropem to dungi też są do zlikwidowania. xd
Niestety ale jesteś <ciach> skoro boty generują wony to i takie fabryki je generują A rozumiem że masz statystyki co później z tymi winami robią. Żeby robić jakikolwiek dung trzeba cokolwiek mieć żeby robić fabrykę wystarczy czas.
witam Na sprzedanie Alastor 104lv typ5
Nabite ma 443d
Na jednej odżywce żyje 45dni.
Hp 16% def 10,3% pe 18.5
Cw: 150w
Kt: 777w
jak zlikwidują cory z codziennych misji to ilość graczy tak drastycznie spadnie że zamkną metina na polsce
Najlepsza maszynka do robienia wonów nie wymaga niczego. Już dawno powinni to usunąć.
a ile wkladasz w dropa do m2?
Niewiele I niewiele taki drop generuje.
ludzie od nas z gildii mają dropy porobione i latają po m2, sprzedają księgi, kdki na przetopy/gaya, ulepki
Zysk jest wymierny do wkładu. Kokosów z tego nie mają.
liczy się dmg im więcej tym lepiej i szybciej więc staje się bardziej efektywny jak dropilemsam to przez 4h na 49lv miałem nieco ponad 1k.
Czarujac mozesz wbic 7 i 8 lvl. Albo pierwszy. A otwierajac jajko mozesz trafic max 6. Otworzylem bardzo duzo roznych jajek i trafil mi sie tylko 1 pajak typ 6, reszta max 4.
Miał ktoś kiedyś buga, że mimo zainstalowanego metina client GF nagle go nie widzi i chce zainstalowac od nowa? Jak klikne zainstaluj to i tak nic się nie dzieje.
Zakończ procesy w menedżeże I powinno działać.
Radze uważać na gracza o nicku na pl PaniI3urzy chce wymieniać polyphemos za polska
właśnie okradł na grosze xD mam ss rozmowy
Dawaj wrzucaj przy leniwie nudnej niedzieli zawsze coś ciekawego
popatrz sobie na rozpiski evetnow jeżeli masz możliwość zobacz sobie rynek jak wygląda cenowo będziesz miał punkt odniesienia.
No i co jak ktoś ma gorszy wzrok i dzięki temu się nie nabierze to będzie źle? Zresztą to nawet nie jest kwestia wzroku tylko chwili nieuwagi. Ogólnie rozumiem być obojętnym wobec tej sugestii, ale żeby być przeciwko to widzę dwa powody: albo ktoś sam takie sklepiki stawia albo tak po prostu z czystej złośliwości pragnie żeby ludzie się nacinali (to wtedy kłania się psycholog). I na wypadek jakbyś przeoczył to chodzi o to, żeby był inny kolor tylko kiedy liczba wonów jest większa niż 0, jak dla mnie nie ma opcji czegoś takiego nie zauważyć, a nawet jeśli to już pretensje tylko do siebie.
Nie napisałem nic co świadczy abym był przeciw, jeżeli to komuś ułatwi cokolwiek spoko. I tak jest mi to obojętne naiwni tracą, samemu zdarzyło mi się kupić coś z własnej głupoty kiedyś Ale takie zdarzenia uczą tego by jednak dokładniej zwracać uwagę co się kupuje.
ale gdyny wony świeciły się na niebiesko lub czerwono to pewnie szansa że kupisz spadłaby o 90%
No niekoniecznie. Ale cóż zgłaszać można finalnie dla ludzi kłania się okulista.
do pierwszej polowy - mozna ustawiac powiadomienia, priorytety i inne takie takie wzgledem stron metka
powinno wspolpracowac ale pamietaj o jakiej firmie mowimy
Firma jak firma nastawiona jest na zysk. Koniec końcu to ludzie którzy dysponują informacjami powinni dbać o to gdzie i jak je zamieszczają.
dlatego najlepiej jest byc na fb, dc, forum itd
Nie każdy ma tyle czasu zresztą czy to nie powinno współpracować i być na każdym tym kanale dostępu ta sama wiadomość..
z alchemią to jest 1 pomysł jeszcze jak uratować wam rynek ale musicie zrobić tak jak mówię i to szybko wykupić całą alchemie z rynku i np po wystawiać wszystko poza rubinem po 120kk rubiny po 4 won wystawiać i GM by był potrzebny do banowania botów od razu by miał szkło handlu i każdy kto wystawi bardzo nisko alchemie czyli za 50% ceny rynkowej dostaje bana na mordę od razu ugadać się z jakimś GM na taką akcje .
wiadomo ze bot wystawi wszystko jak najtaniej byle by sprzedać i wystawić kolejną ofertę na allegro i apell do graczy wystosować nie emerald i inne eventy i pierdoły.
TYLKO wiadomość UWAGA UWAGA ADMINISTRACJA SERWERA POLSKA ROZPOCZYNA WALKĘ Z BOTAMI JAK CHECIE NAM POMUC NIE KUPUJCIE ALCHEMI OD GRACZY KTÓRZY SPRZEDAJĄ JĄ PO DZIWNEJ CENIE NP 50% CENY RYNKOWEJ kupuj przedmioty od uczciwych graczy potępiamy fabryki won i alchemii
A Ty nie współpracujesz z Pisem
Art kolejne oszustwa (ludzie są oszukiwani) mają miejsce przy sprzedaży petów !! Pytam się dlaczego w opisie klatki transportowej nie ma tak kluczowej informacji jak TYP peta ?!?! To taki aneks do tematu apropo oszustw bo często na wołaj widzę jak ktoś sprzedaje alastora typ5/6 a za nim litania pt "oszust" itp itd
Tutaj się zgodzę z Tobą, że fajnie jakby dodali ten czynnik do widoku ogólnego.
jeżeli ktoś nie odróżnia 8 od 0 to może podziękować takiej osobie która wystawia i może warto udać się do okulisty w takim razie.
Jakoś nie zauważyłam większe. Kilka razy klikając w tą skrzynkę raz miałam 7 dni. A to już przesada. Podobnie z rękawicą, losujesz i masz tylko 7 dniowe. I jeszcze na bezczelnego ze strony GF-u brak smoczych znaków.
Widocznie słabo z tego korzystasz za okolice 500 sm wyszło mi 44dni sklepu Premium.
Czy sklepik premium mozna miec tylko z tego losowego pudelka? Kupilem 5 i wszystkie ktore otworzylem byly na 6h, troche to przesada za tyle SM
Są także do zdobycia z skrzyń silnego Alastora na okres 7 dni, co od IS jest to loteria ale spokojnie wypadają I te większe nominały.
z takim ekwipunkiem byle co byle 15 ogień to będzie miły exp Ale jak masz sporo czasu to spoko
ja miesiec temu na rynku widzialem po 3,5kk XD i aure po 11 więc
Zapewne niedługo ten widok trwał