wszystkiego dobrego w 2026, oby rekompensaty były bardziej obfite niż w roku ubiegłym
I HH 70% też?
wszystkiego dobrego w 2026, oby rekompensaty były bardziej obfite niż w roku ubiegłym
I HH 70% też?
To jest wstyd dla Was. Najlepszy okres w grze, czyli eventy grudniowe, a Wy macie to gdzieś.. Wielu graczy wraca tylko pod koniec roku, żeby pograć podczas tych wszystkich wydarzeń, a tu takie coś.
Za pieniądze to juz jakby mniejszy wstyd.
Art jakie kroki GF planuje podjąć wobec botów i mało sympatycznej sytuacji na serwerze Polska?
Co by nie było to i tak warto cokolwiek z tą sprawą robić, pazerność i podejście tej firmy do gracza... no i ten Coma agent Niemiecki ...
Artek już po 10tym także będzie jeszcze ciężej go uświadczyć.
To co się dzieje jest żenujące.
Boty biją się o spoty dropią sobie rękawice złodzieja w red lesie także gratulacje team oby tak dalej.
Art to jest jak ten system zgłaszania botów.
Przepraszam, co mam?
GF tak łaskawy nie jest, aby nas opłacać. Dostajemy wyłącznie profity z IS na prywatne konto, jeśli gramy w Metina. Jeśli nie gramy w Metina to kupony, które można wykorzystać w innych grach, które wydaje GF.
To przyznam, że szału nie ma.
Z tym ze gracz nie ma opcji wejsc na miejsce alchemika, chyba ze wezmie z nim slub i sie teleportuje do niego. Boty nie przejmuja sie takimi pierdołami jak ściana czy npc.
Boty może I nie ale te wyłudzacze co stawiają sklep jako handlarka czy ta obstawa depozytu jest nieco uciążliwa.
Ja kupiłem jakoś z miecha temu Alastora 1 typ z 1k nabity dniami za 130w i włożyłem 1 zmianke i wleciał 6 typ którego sellnalem za 500w
Czasem się uda, ale i bywa to problematyczne.
Kurde no to juz jest absurd. Kupilem ostatnie SMy w swoim zyciu. Mam to gdzies. Otworzylem wlasnie 28 skrzyn szczeniaka i NIE WYPADL ZADEN PET!!!! Ksiegi lidera, zwoje blogoslawienstwa i inny syf. Niestety ale ja mam dosc. 1092 SMy ZMARNOWANE TOTALNIE!!!!
Mój rekord to 87 skrzynek ![]()
Ja mam takie pytanie, czy te aukcje nie mają sztucznie malejącego licznika?
Obserwowałem jak łowca potworów schodził od samego początku. Nie uwierzę, że to zeszło w tak dużym nakładzie za tak dużą cenę.
100% jest tam ingerencja w każdy produkt.
Serwery nie wytrzymują napływu tych nowych graczy ![]()
Ten event jest w sumie tylko po te łapki, jeżeli ktoś liczy na coś ciekawego z tego koła to musi mieć albo "mega farta" albo set tysięcy tych duszyczek i to też nie gwarantuje trafienia czy cęg czy mixa peta.
niedociągnięcia małe w komunikacji ![]()
No i gdzie ten exp 75%?
Jeżeli nie jest aktywny to trzeba dać się wyspać Administratorowi i na pewno go włączy.
85 flaszek i 15 sztuk, do 4 tys. 3 sztuki.
Na polsce nie ma botów mylicie boty z autołowami.
Chyba te premium +
Ja wygrałem, ale co to jeszcze nie wiem
Gratulacje, jak będziesz wiedział co to pochwal się ![]()
Przy poprzednim evencie na + - 12 tysięcy dusz rękawiczek było sztuk 14 u mnie.
Chyba jedyna możliwość na te łapki to ten event, i w miarę fajnie to nawet idzie wykręcić.
Zapomniałam wczoraj dodać, że kilka zgłosiłam takich. Z tym że najpierw je ubijam a potem czekam aż wstanie i ukaże się w ten sposób jego nick. Oj jestem uparta jeśli chodzi o boty. Fishbota tak długo śledzę aż mogę go zgłosić.
I widzisz masz zajęcie w grze ![]()
Porządny obywatel Metina który dba o popyt na alchemię![]()
Co do gildi i medali jeżeli nie masz pokaźnego zastawu w wonach, może być ci ciężko się przebić, są inni którzy już mają zaufanie wśród ludzi.
Najlepsze jest to że GF później przenosi te boty na główny serwer
Póki zgadza się hajs to problemu nie widać