Posts by Vealey
-
-
-
-
-
Każdy wie że konrad to sprzedawczyk i osoba z której warto doić siano bo jedyna jego „zaleta” to jego desperacja do kupowania znajomych za przepłacanie za itemy xD
słabe informacje masz
polecam otwierać drzwi moze ktoś ci udzieli prawidlowe info
Weźcie najpierw ustalcie wspólną wersje na ts xD
-
ja swoja flaszke wczoraj wykorzystałem
jak mówiłem komuś ze Vealey to zlotowka to nie chcieli mi wierzyć xD
Pisze to gość co od kilku lat lata hydre pod zarobek , buduje dom za wony a znajomym sprzedaje itemy po 200% ceny ( Konradek i kolczyki rubinowe za 8k , wachlarz zodiaku dla sheri ) xDDDDDDDD
-
Sprawa jest bardzo prosta. Kiedyś miałaś 40 osób chętnych do bicia się i zawsze tych 15-20 było zalogowanych, a teraz od nas 3 osoby od nich 3 i nie ma się co dziwić, że się trzeba ustawiać. Zadymy wyginęły śmiercią naturalną i do fuzji nic tego nie wskrzesi. Dwie osoby odpadają i już nie ma się komu bić.
Pamiętaj tylko to co napisałeś jak u nas będzie taka sama sytuacja.
A Pani Moira po co usuwa zaczepki? Chyba trochę o to chodzi żeby się zaczepiać nie? Ja widzę, że ciągle pojawiają się tutaj posty dwóch zablokowanych dzbanów i ich nikt nie usuwa
U was taka sytuacja jest od 8miesięcy xD
-
przecież reszta to u was słupy na melej xD
przecież to wy do tej pory na nic innego nie chodzicie niż hydra meley
-
Przecież i tak będziesz na respie.
mam sam czy we 2 wyjsc na dym ? [ciach]
Moderator Moira:
Usunęłam zaczepkę -
Jakoś wcale mnie to nie dziwi.
Co cię nie dziwi ? Proponowaliśmy tą zadymę sporo wcześniej i była cisza a teraz nagle w 2 dni wy chcecie dym i myślicie że każdy wszystko rzuci i poleci się bić bo wy w końcu od 8 miesięcy chcecie wyjść z nory
-
Bardzo chętnie ale od poniedziałku nam pasuje. Może jakoś środek tygodnia lub koniec następnego ?
-
Sam sobie odpowiedz ile osób stawi sie na taka zabawę xD nie jojcze ale wyjdzie 10 osób co ma eq reszta tylko rzucać rozpro lub w eq z meley...
Co wieczór lub na stałe powinni dodać plac boju czy jak się nazywała ta mapa bez opcji jazdy na kucykach xd
Wystarczy się ugadać na brak wierzchowców ale sam dobrze wiesz ze osoby od ciebie nie są w stanie tego spełnić
-
dobre dymy w śmieć eq z yohary bez absu xD
Dlatego Jaskrowy proponował zadyme na neutralnym gruncie. Arixan wstawił film z yohary to dostał taką samą odpowiedź
-
przykre jest to ze jak juz wyjde to Ty wiecznie na glebie jestes
tak swoja drogą to chyba macie troche tego inta w glowie i robicie te nowe bronie pod pvm ? bo pvp juz nie istnieje w tej grze xd
sam juz przestałem przedłużać kostiumy
PS : 3.6k duchowe ?
Jak ty dostajesz po 8.5k hit bez Kd to nie dziwie się że nie chcesz wyjść na dym , leć na hyderke i doklej eq na szpony bo jak włoże kd to będziemy rekordy bić xD
-
Jeśli wylogowywanie = lanie to chyba mamy inne spojrzenie na te grę
Po prostu minęło już pare miesięcy i on przeinacza fakty , oni zawsze wyszczekani na forum a w grze to mogą sobie co najwyżej hyderke iść
-
Przeciez twoich 2 kumpli szamanów dostało lanie w dt . Jaskier tez tam był 😀
Jaskier był w DT ? xD pokaż chociażby screena
-
za pół roku jak zrobicie z tym smiesznym mentalem bronie aby zadac jakiekolwiek DMG
7miesięcy a wy nadal do własnego m1 boicie się wejść , to jest po prostu przykre.
Odkąd Jaskrowy zrobił szamana to boisz się wyjść więc nie wiem co ty w jego strone piszesz xD
-
To kiedy ta zadyma?
pogram do końca roku i jak dalej będzie taka stypa to eq na sell
Przecież sami się nie chcecie bić od pół roku z nory nie wychodzicie
-
-
Ty wyjesz do Mnie [ciach]
musicie troszke potrenowac jeszcze w giereczce aby dojsc do mojego poziomu
bo jak mam z kims rywalizowac to chce z takim co nie pada na dymach
po co mam schodzic z TOP poziomu do jakis sredniakow
Weź się nie napinaj bo widze ze wysokie temperatury ci nie służą … Jaki ty masz „top” poziom? Weź idz sobie poklikaj szafirki/onyksy bo nadal masz tam wyborno-przejrzysta - czyli bez podjazdu do Jaskra czy Gido a piszesz o „top” poziomie xD
Moderator Moira:
Usunęłam zaczepkę z cytatu -
od Tygodnia nie bije melejek xD
a Ty przestaniesz kiedys glebic na zadymkach ?
Czy Syndrom Gnido Ci sie udziela ?
Zapomniałeś dopisać ze od tygodnia nie bijesz ale na ch8 ,skończ już płakać na tym forum i szykuj się na dym po wakacjach może jakiś szafirek dobry wykręcisz do tego czasu bo wstyd wyjsc takim szamanem do Gido/Jaskra xD
-
jak on z Gnido nie wychodza poza shinsoo i bazar xd
Byles tak bity pod meley ze zmieniłeś CH xD latałeś ch8 a od tygodnia cię tam nie widze a ty nadal wyjesz na forum xDD
-
będą zadymki pod nowym smokiem? 😆 gra tu ktos jeszcze?
Jak wy z m1 własnego nie możecie wyjsc to tu mówić o jakimś smoku xD
-
A 0bcy dalej bez DMG.
Może WojteG da mu poradnik jak złożyć mentala aby miał dmg
-
Padłem? Nie xD do włączenia setki jeszcze dużo brakowało xD
Ty padles? Tak xD
Wszystko w temacie. Chcieliście zabłysnąć w m1 u nas a dropki was zabiły xD Taka topka z shinsoo, wasz lider 3 hitów nie ustał jak na kryciu wleciał xD
Pokaż mi film gdzie padłem xD Byłem dopiero na końcówke zadymy , pobiłem się z 20minut i uciekliście z własnego m1