skończyłem gre około rok temu tu też o to pytałeś xd widze dużo rzeczy sie nie zmieniło ...
Posts by WujekDiumar
-
-
KliczeK dlaczego wypisujesz, że wszedłem na jednego smoka na pięć skoro wchodziłem na tylko jednego (tego co wbiłem)? Dwa razy napisałeś do mnie kropkę z datą jaki to ty kozak nie jesteś to ci pokazałem raz, a porządnie jak wchodzi pazerateam. Naucz się wchodzić
Ps. Sklep nie mój, więc dlaczego oskarżasz mnie o droższe szkaty? Sam sklep taki wystawiasz i wielki kozak, bo zrzuca wine na innych. Sklep jest czerwony, ja chunjo na diumar, więc to twój sklep na 100%. Z tego co wiem to WujekDiumar skupuje eq na smoka i bije wiedźmy to musicie jakoś szybciej zarobić.
co ja bije xd ? Co ja skupuje ? Xd lecz się xd
-
Nie będę się spierał czy działa czy nie na trio bo może coś zostało zmienione . Ale dropiac okeyki sprawdzałem to na przestrzeni 20h dropu i różnicy absolutnie nie widziałem .
Moze na next evencie zobaczę i ocenie
-
40na drop nie działa tak że z 1moba poleca ci 2karty mordeczko
może ci polecieć np potka +broń
-
Szanowni Gracze,
w ramach rekompensaty przygotujemy dla Was:
- Event Skrzynek Blasku księżyca z potworów jutro, tj. w sobotę w godzinach 10:00-14:00
- W ItemShop (wersja 1h) jest dostępny Manni za darmo do niedzieli, 25 sierpnia 23:59 (można go odebrać raz na konto - nie jest dostępny dla nowo założonych kont)
Dziękujemy za wyrozumiałość,
Wasz Zespół Metin2
szkoda że blaski nie rozdzielone po 2h na rano i wieczór
-
No jest to przypał sam mam zasyfione konta i na jednym mam tak dużo tego gniotu że musiał bym skasować dropka 55 xd
-
Dobrze wiesz o czym mówię, tu 80% nie przyzna się do realnego stanu rzeczy, zawsze jest wygrana , nawet jak dostaje duże liczby napisze że tak nie było, na arene odpowie masz klasowe eq, zarabia bóg wie ile xd
metin jest cały zakłamany od graczy a co dopiero od suppoirtu/wydawcy xdd
itp itd dużo wymieniać xdNie mierz ludzi swoją miarą xd nie zgodzę się że 80% ludzi w tej grze jest zakłamana
chyba że w twoim środowisku tak jest ... No to współczuję .
Jak mi ktoś kiedyś uderzył 15k i napisał że dostałem 15k to jakoś nie miałem problemu się z tym zgodzić xd bo mam dystans ogromny do siebie i do gry jeszcze większygrunt to dobrze się bawić i choć sprzedając Eq w zimę mówiłem nigdy więcej na poważnie to znów powoli ubieram postać [ciach] jestem zakłamany
wtopa
Moderator Ascoran:
Usunąłem niestosowne wyrażenie. -
ok podaj fb na pw pokaż jak to wygrywasz życie
raczej ktoś ładuje 10k a potem ma wywalone jajca utrzymuje postać na strojach no ale spoko
uważasz się za przyzwoitą postać pokaż jak wygrywasz życie xDKażdy ma swoją definicję "wygrania życia"
Dla jednego to mieszkanie w bloku i 4k pensji a dla innego duży dom i dobrze płatna pracaJeszcze inny wygrywa życie mając koks postać ( i nic nikomu do tego )
Grunt żeby ktoś sie czuł wygranym i zadowolonym z własnego życia a nie sugerowanie się tym czego wymaga od nas ktoś inny lub tym że jego "wygrana" to co innegoStawianie wszystkich w koło standardów społeczeństwa i nie akceptowanie odmiennego stylu życia to takie hm.. słabe ?
-
Im mniej yang na serwerach tym lepiej . Póki co za zaczyna iść wszystko do stanu z przed kilku lat . Wywalanie yang z serwerów to normalny zabieg normowania gospodarki .
Dla przykładu czemu Polska nie drukuje sobie paru miliardów tygodniowo ? Choć by po to żebyś za chleb nie musiał płacić stówka
yang przybywa więcej niż ubywa
-
To co piszesz to swoją drogą . Ale na pewno nikt z GF nie przewidział obejścia ulepszania szkat z brązu . Czyli mamy to co chcieli ale bez straty yangow takiej jak zakładali
-
Celowe było tylko wrzucenie do złotych szkat takich nagród za które warto ulepszyć skrzynkę z brązu do złota
. Na tym się calowosc tego eventu kończy .
-
-
Od długiego czasu co dwa dni była promocja w is średnio od startu rubinum jest codziennie .
Co do kuponów i szczeniaków . To dobrze gracze tego oczekują ci grający bez ładowania. Jest to jak plus
-
Te czasy kiedy za kamola dostałem fms +9 i smierte xd
-
Przy podziaku w v3 najważniejsze to zabijac pająki na 2/3hity .
Pewnie defa ma w rubinie i to nie matowym :p 20/30do pz plus odzyskanie . Na takiego dropka genialny jest wyborny jadeit odzyskanie plus do pz .
-
To że nie jest w tabelce nie znaczy że nie jest lepszy :p musi być i tyle . Przy takich samych rękawicach przy takim samym DMG on ma x kart ja mam y . Bijemy tak samo więc coś jest na rzeczy
Tak czy siak i tak karty lecą dobrze wiec nie ma co narzekać . Wolę grać na diumarze /etolinie i mieć 8tali na h niż na jawie :p
-
Dokładnie na starych serwerach uzbieranie 7/8,tali na h jest bardzo dobrym wynikiem
-
Hmmm item na 115lv a odłamek na 105lv chyba ktoś coś tutaj pokręciłjak dodawałem bony do runika tez się zdziwiłem . Oczywiście wpierw kupiłem odłamki a później sprawdziłem xd
-
Szkatki będą sporo warte ale za kilka miesięcy bo obstawiam że next trio albo nie będzie wql albo drop będzie znerfiony (odpal is po 1/2 sztuki )
-
Warto dla satysfakcji .
-
mozliwe ze Jawa dziala lepiej niz Etolin i Diumar, ale z tymi kamieniami to jakis zart xD
moze może
Co do kamieni to masz pecha . Bo powiedział bym że lecą duuzo lepiej niż z okeyek (to tylko fart) ale mam też wrazenie że jakieś magiczne to one są faktycznie xd niecały tydzień czasu minął a już 3itemki +9 w tym tytanka i 2bransolety klasowe :phatgrin:
-
A ja moge powiedziec ze u mnie dziala dokladnie tak jak wczesniej. Troche mnie to dziwi. Wszyscy narzekaja a u mnie jest ok, kompy po 10k podobno macie a 3 metkow nie mozecie odpalic, a ja nawet na swoim starym kompie wczoraj odpalilem 4 metki i dalo sie normalnie grac, troche to dziwne. Z tymi szkatami trio tez dziwne jakies, piszecie ze nie wiadomo ile magicznych kamieni wam leci, a mi z jakich 50-70zlotych i kilku srebrnych nawet jeden nie polecial xD
Jak czytam twój post to chyba w inną giereczke gramy . Może dlatego ci nie lecą :phatgrin:
Odpalić nawet 8metinow się da . Co z tego jak to co się dzieje z procesorem itd sygnalizuje że coś się lekko mówiąc zdupczylo
-
Wy się nie znacie na technologii xd ... To nowy system anty botowy xd :phatgrin: teraz boty mają problem z farmieniem na 20kont jednocześnie
-
30zlotych
80atakow 40inteligencji 3x skrzynia z 11corami 2x cor z antykiem 3karty potwora i chyba tyle z ciekawych a no i 5xkamien
-