Posts by WujekDiumar

KliczeK dlaczego wypisujesz, że wszedłem na jednego smoka na pięć skoro wchodziłem na tylko jednego (tego co wbiłem)? Dwa razy napisałeś do mnie kropkę z datą jaki to ty kozak nie jesteś to ci pokazałem raz, a porządnie jak wchodzi pazerateam. Naucz się wchodzić <3

Ps. Sklep nie mój, więc dlaczego oskarżasz mnie o droższe szkaty? Sam sklep taki wystawiasz i wielki kozak, bo zrzuca wine na innych. Sklep jest czerwony, ja chunjo na diumar, więc to twój sklep na 100%. Z tego co wiem to WujekDiumar skupuje eq na smoka i bije wiedźmy to musicie jakoś szybciej zarobić.

co ja bije xd ? Co ja skupuje ? Xd lecz się xd

szkoda że blaski nie rozdzielone po 2h na rano i wieczór :)

Dobrze wiesz o czym mówię, tu 80% nie przyzna się do realnego stanu rzeczy, zawsze jest wygrana , nawet jak dostaje duże liczby napisze że tak nie było, na arene odpowie masz klasowe eq, zarabia bóg wie ile xd
    metin jest cały zakłamany od graczy a co dopiero od suppoirtu/wydawcy xdd
    itp itd dużo wymieniać xd

Nie mierz ludzi swoją miarą xd nie zgodzę się że 80% ludzi w tej grze jest zakłamana :thumbsup: chyba że w twoim środowisku tak jest ... No to współczuję .
    Jak mi ktoś kiedyś uderzył 15k i napisał że dostałem 15k to jakoś nie miałem problemu się z tym zgodzić xd bo mam dystans ogromny do siebie i do gry jeszcze większy :D grunt to dobrze się bawić i choć sprzedając Eq w zimę mówiłem nigdy więcej na poważnie to znów powoli ubieram postać [ciach] jestem zakłamany :cursing: wtopa

Moderator Ascoran:
    Usunąłem niestosowne wyrażenie.

ok podaj fb na pw pokaż jak to wygrywasz życie :thumbsup:

raczej ktoś ładuje 10k a potem ma wywalone jajca utrzymuje postać na strojach no ale spoko
    uważasz się za przyzwoitą postać pokaż jak wygrywasz życie xD

Każdy ma swoją definicję "wygrania życia"
    Dla jednego to mieszkanie w bloku i 4k pensji a dla innego duży dom i dobrze płatna praca :mkay:

Jeszcze inny wygrywa życie mając koks postać ( i nic nikomu do tego )
    Grunt żeby ktoś sie czuł wygranym i zadowolonym z własnego życia a nie sugerowanie się tym czego wymaga od nas ktoś inny lub tym że jego "wygrana" to co innego :thumbsup:

Stawianie wszystkich w koło standardów społeczeństwa i nie akceptowanie odmiennego stylu życia to takie hm.. słabe ?

Im mniej yang na serwerach tym lepiej . Póki co za zaczyna iść wszystko do stanu z przed kilku lat . Wywalanie yang z serwerów to normalny zabieg normowania gospodarki .

Dla przykładu czemu Polska nie drukuje sobie paru miliardów tygodniowo ? Choć by po to żebyś za chleb nie musiał płacić stówka :mkay: yang przybywa więcej niż ubywa :thumbsup:

To że nie jest w tabelce nie znaczy że nie jest lepszy :p musi być i tyle . Przy takich samych rękawicach przy takim samym DMG on ma x kart ja mam y . Bijemy tak samo więc coś jest na rzeczy :thumbup:

Tak czy siak i tak karty lecą dobrze wiec nie ma co narzekać . Wolę grać na diumarze /etolinie i mieć 8tali na h niż na jawie :p

mozliwe ze Jawa dziala lepiej niz Etolin i Diumar, ale z tymi kamieniami to jakis zart xD

moze może :D

Co do kamieni to masz pecha . Bo powiedział bym że lecą duuzo lepiej niż z okeyek (to tylko fart) ale mam też wrazenie że jakieś magiczne to one są faktycznie xd niecały tydzień czasu minął a już 3itemki +9 w tym tytanka i 2bransolety klasowe :phatgrin:

A ja moge powiedziec ze u mnie dziala dokladnie tak jak wczesniej. Troche mnie to dziwi. Wszyscy narzekaja a u mnie jest ok, kompy po 10k podobno macie a 3 metkow nie mozecie odpalic, a ja nawet na swoim starym kompie wczoraj odpalilem 4 metki i dalo sie normalnie grac, troche to dziwne. Z tymi szkatami trio tez dziwne jakies, piszecie ze nie wiadomo ile magicznych kamieni wam leci, a mi z jakich 50-70zlotych i kilku srebrnych nawet jeden nie polecial xD

Jak czytam twój post to chyba w inną giereczke gramy . Może dlatego ci nie lecą :phatgrin:

Odpalić nawet 8metinow się da . Co z tego jak to co się dzieje z procesorem itd sygnalizuje że coś się lekko mówiąc zdupczylo :mkay: