Display More
Bys dal tego smoka tez komus innemu ubić xD
Display More
Bys dal tego smoka tez komus innemu ubić xD
Wy nie macie ciekawszych zajęć niż kłócić sie z " górą" o eventy?
Dostaliscie wiecej smów przy kupowaniu to macie za to że jestesmy oszutami i okradamy firme dlatego musimy kupic teraz smy a GF jest tak dobrą firmą ze dorzucą nam jeszcze troche w gratisie
To wszystko zalezy od szczęscia ja raz zrobiłem talie z czterech spotów w v3 bo posypało bardzo a czasem bijesz bijesz a nie idzie. Czasem 0 kart czasem 10
Mi przed aktualizacją odpalal sie do 3 sekund po uruchomieniu teraz jest to do 30sekund xD
Średnio w najlepszej lokacji dropi maksymalnie 5/6 talii na godzinę zrobienie 80 dziennie to wydatek czasowy 16 godzin do tego dochodzą tez karty na podpowiedzi
nie ściemniaj
Jezeli Ty dropisz 6 talii na godzine to nie znaczy ze kazdy dropi tyle co Ty. Napisalem Ci ze ja jestem od ukladania tylko. Jak dalej nie rozumiesz to elo mordo i bez odzewu
Otóż to. Bo ukladanie 80 talii dziennie nudzi troche
haha kolega up ma racje xD wchodzisz rano, bo masz wolna chwile i zajete big spoty w v3 kazde ch.. wchodzisz wieczorem po ciezkim dniu cos dropnac i nadal te same osoby biją na spotach ..
to juz nie jest normalne, to jest juz nalog i Wy sie ludzie leczcie juz i nie ma co sie smiac, bo ja bym sie bał o Wasze zycie.. Rozumiem, ze dobry event i idzie duzo zarobic, ale wszystko w granicach rozsądku
A zaraz Ci odpiszą że lepiej 15 dni dropic nom stop a potem rok w m1 stać xD
Kolego, a skąd mam wiedzieć kiedyś jesteś dostępny w grze i pod jakim nickiem postaci
wystarczyloby zamieścić tak mało, a jednak istotną informacje
Ęee przypuszczalem ze duzo osob mnie tu kojarzy ale jezeli nie to starczy wejsc w profil na forum. Ja ciagle jestem
Ponawiam swoją prośbę
o dropnięcie rękawicy z lasu, bo chętni tylko na forum, a odzewu zero ....
No weź nie przesadzaj. Ty cos potrzebujesz to chyba Ty powienies sie odezwać w grze. Może Cie jeszcze do tego red lasu zawieziemy...
Moge se dać rękę urżnąć, że w v3 na Diumarze o 9:50 nie bedzie wolnego spota tylko wszystko zajęte na każdym czanelu
Mogli wam uj... dać to byście przynajmniej nie płakali, że złe godziny... Nawet jakby Wam od razu wrzucili do dozo po 1000 blasków to i takby pewnie płakali bo oni dropia 2000 i są stratni pozdro xD
No to gratuluje tym potężnym informatyką włączenie jednego metka zajmuje po aktualizacji około 50sekund i nie, nie mam kompa z drewna pozdro
Panowie i Panie, wydropilby mi ktoś rękawice złodzieja z lasu? Oczywiście zapłacę, niestety w grze zero odezwu. I nie nie kupię z IS
gdyby ktoś był chętny to proszę o PW z racji pracy mogę być dostępny w grze o różnych godzinach.
Jeżeli do jutra Ci jej ktos nie dropnie to mozesz odezwac sie do mnie bo jutro z v3 wychodzę sam rączek nadropic
Teraz sobie pomyślcie ile bedzie nowych bugów po tylu godzinach ich " pracy"
Ja widziałem że Art napisał dzisiaj że sprawnie idzie z aktualizacją a jak narazie to 6.5h robią. Widocznie każdy ma inne wyczucie danego słowa xD
To niezle 12min temu została dodana informacja o przerwie technicznej ktora ma odbyc sie o 8:00 . Chcialbym przypomniec ze jest 9:42
Działają Wam serwery? Bo żadnego info o technicznej nie widzę xD
Taaa a potem se nowego dropa zrób jak się rękawice skończą xD
Są wakacje jest spokój ludzie chillują na dworze a nie przy kompie
A co jesli ktos jest daltonistą i ma jeszcze trudniej?
To wszystko jasne jak tam drop jest większy. Bo ja mam 3 rękawice i tak mi nie lecą a mam jeszcze niższy poziom bo mam 40lvl a bije w v3 na bigu i dookoła wszystko tłucze a takich wyników nie mam w taliach jak on xD
Włączasz program do nagrywania
Nagrywasz wskazówkę ( kosztuje 3 karty )
Wyłączasz nagrywanie
Odpalasz film
Mozesz zmniejszyć prędkośc o połowe
Układasz na spokojnie
Masz złotą szkate
Możesz ulepszyć na vipa
Nic tylko urlop brać a jak nie to L4! I dropic 24h/7 chłopie nie wiem na co czekasz...
złote:
buty wiatru x2
bodzio x2
obrona smoka 20 sztuk x 2
zielona fasola do chemii x1
zmianka+ x1
agat x1
sok co 2k hp leczy 5 sztuk x2
autopota red x1
autopota blue x1
Tak wiem mam dużo szczęścia XD