Jeżeli sytuacja na naszym "konTROLLowane" może mieć taki stan jak dzisiejsza wymiana zdań nie mam nic przeciwko Twojej pracy/zadaniu. Bardziej mnie denerwuje to, że posty, które nie zawsze kogoś mają obrazić czy też są nie na temat ( sorry tutaj są luźne tematy więc... ) są usuwane. Nie chciałbym brnąć w specyfikę tematu, który ciągnie się od kilku stron na Wetar'ze. Nie ukrywajmy jest problem. Problem tkwi w tym, że w tematach "poświęconych" dla różnorodności opinii, zdań itp serwera jest "cenzura" nie mówienia o czym innym niż Metin.
Wczoraj to podkreślałem na Wetar. Dziś zrobie to tutaj. Nie każdy chce się bawić w Hydepark'u. Jeżeli mamy możliwość wymiany zdań na różne tematy to czemu to blokujecie... Czemu znająca bądź kojarząca się społeczności nie może sobie tutaj wymienić zdań nie tylko na temat gry? Skoro tutejszy regulamin to obejmuje?
Mam nadzieje Panie [b]Beldwik,że rozumie Pan główne przyczyny nie jednej ciszy na serwerze. Jeżeli nie możesz pisać swobodnie to o czym masz pisać...