Ja to jeszcze pamiętam jak Demon był po stronie Jędrzeja007, który to chciał zepsuć rangę Heranedowi.
10 X 2018 rok
Heraned godzinę temu
Forum, forum, forum lepiej mieć trute+3 niż w dzień w dzień wypisywać jaki to się nie jest megaloman i gz gz gz smoki, topka numer 1 do wylotu. Tak samo jak siedzenie z kimś na tsie wołanie o pomoc a później niby w pt na baronke bo ranga przyjazna, łatwo zjechać i próbować dorabiać się na czyimś eq.Przez twoje demonie pajacowanie moje dane dali tutaj a teraz masz problem nawet cześć napisać i długi spłacić, już nie mam osobiście nic do Ciebie i Twojego teamu nic, zupełnie nic, nawet szacunku dobrze w sumie nazwali tylko inaczej bym napisał to PazeraTeam. PaZERAteam albo ZobaZeraTeam bardziej by pasowało. No tak ItjusAGame, yangi, pliki, wony a 20kk weź Daro pożycz heheszki
zawołaj teraz swoją bande marionetek, nieskalanych i czystych jak łza i pokaz klase w pomysłach bo większość wypowiedzi z forum które miały głębszy sens to przepisałeś to co powiedziałem na tsie ale nie o to chodzi. Umiecie się śmiać jedynie z kogoś a może teraz z siebie powinniście się nauczyć zatem. Pewnego dnia w chunjo stojąc koło swojej gildii dostałem taką wiadomość
Jędrzej007
Jędrzej007:siema, a mogę sobie z Tobą pt bo na baronke potrzebuje xD?
Thunderous:tam masz gildie, eq mam przywiazane takze nawet jak range zjedziesz to wypadną poty
Jedrzej007:hehe, nawet czesc nie odpiszesz?
Thunderous:akurat nie przywiazalem do tego uwagi, ale racja o cześć zapomniałem
Jedrzej007:nie milo, no ale trudno. Bywaj :)!
Thunderous:tym razem nie zapomne.Cześć 3m sie milej gry Jędrzeju
P.S Miło, ze nie szliście w zaparte jak wmawianie ludziom, ze nie widzieli tego co widzieli. 5 zdrówka! zgłoście kolejny post jak ostatnio, później na FB napisz dlaczego "dlaczemu" , czemu i co napisałem prawde