Mam pytanie w związku z tym ogłoszeniem:
Szanowni Gracze,
Jak już wiecie, po ostatniej aktualizacji są problemy ze Sklepami Premium (uniemożliwienie odzyskania przedmiotów po upływie czasu trwania sklepu).
Gameforge z Webzen pracują już nad rozwiązaniem problemu.
Prawdopodobnie zajmie to około 1 - 2 tygodni.
W międzyczasie, jeśli nie chcecie czekać, będziecie mogli kupić 1D Premium Shop w ItemShopie za 10 SZ do 5 razy na konto.
Wasz Zespół Metin2 Dlaczego na niewszystkie konta moge kupic to za SZ? na wiekszosci kont mam tą opcje, ale na około 3-4 nie ma.Pech chciał ,że wlasnie na koncie na ktorym mam nie wyciągnięte przedmioty, nie mogę kupić sklepiku za SZ. Druga sprawa: wczoraj na dwa maile dostalem wiadomość od GF ,że w związku z nową aktualizacją dostępne są darmowe rzecy w IS.Niestety dokladnie nie przytoczę,gdyż usunełem te maile, ale kilka rzeczy do odebrania, można odebrać do 18.06 w tym na pewno było: mrożny khan,jakiś tam wierzchowiec, autopoty red i blue i coś tam jeszcze.Dostaliście też takie wiadomości? Dodam na dwa adresy e-mail dostałem to, na trzeci adres nic takiego nie przyszło.Zasięgając języka, np koleżanka moja nic nie dostała.Ktoś coś na ten temat wie?