Jak robisz transmutacje za yang musisz go włożyć w okno na dole i zamiast 50kk pokaże 0.
Posts by Satomi
-
-
Włóż sb to bd widzieć 😂
Nie będę szpecić broni
-
ArixanBogiem można gdzieś zobaczyć jak wygląda żywioł na wachlarzu?
-
Masz mapę iluzji jedź tam
-3 dodatkowe cory, oraz ogólnie lepiej lecą, bo odpowiedniki metków 100 mają tam 125lv
-brak ludzi,
-w każdej chwilo możesz wejść i wyjść.
Nie trzeba tam przepustek (tych innych)?
-
MAm pytanie jak działa liderka? Jak założę ta co daje 100% i mam 2 osoby w pt to bd dzielić mi po 50 % czy 1 i 2 oosba dostają po 100 %
Każdy w pt dostanie po 100%, jak masz 2 osoby czy 8 to każda ma tyle samo, czyli 100%.
-
Jak masz dropka 42 lv to powinieneś od 18 wbić czarowanie ostrze potem na 35 strach a potem lecieć w czarowaną
A nie lepiej będzie czarowana a potem strach? Nie lepiej jak najwięcej defa?
-
A na dropka 42 z średnim eq co będzie lepsze: strach czy czarowana? Głownie drop na dt, żaby, świątynia i dolina.
-
3skile, typ5 to i tak perf wartosci skilli
Wiem, tylko te statystyki są tak tragiczne, że mniej chyba się mieć nie da i zaczęłam się zastanawiać nad 2-skillowcem.
-
Lepszy baashidoś z typem 5 i 3 skillami ale mega słabym pż i obroną czy typem 6 i 2 skillami?
-
Art Ingolf Zróbcie coś z tym "wjechaniem" postacią w ścianę. Non stop jak nie ktoś na cięciu wepchanie postać w ścianę w zaklętym lesie to sama wjedzie na mamucie, albo władca ją wepchnie. To już naprawdę jest irytujące...
Coś o tym odliczaniu 100 razy od 10 sekund wiadomo? Już dawno powinno zostać zmienione na stałe 3 sekundy niezależne od ataku potworów.
-
Fasole nie do handlu i nie da się jeszcze włożyć do dozorcy... Super
-
Możesz śmiało opuścić gildię, medale nie przepadają.
-
W gildii musisz codziennie logować po 70 postaci żeby dostać 13 (max). Jak najedziesz myszką na drugi prostokąt na dole po lewej to masz ikonkę "nagroda za uczestnictwo" i tam pokazuje ile medali otrzymasz. W zakładce "członkowie" pod exp pokazuje która postać odebrała medal a która nie.
-
Może mieć typ 6, ale dopiero zaczął expić i ma losowe skoki do 40 lvl
-
Te fryzurki
-
Działa.
-
bry ;d
Jak działa to Boska Odżywka? Sprawa wygląda tak, że miałem nowego peta - 24 dni - no i spóźniłem się dzisiaj 30/60min z przedłużeniem jego żywotności. Czy Boska Odżywka jakoś może cofnąć ten czas czy lepiej czekać od nowa te 30 dni żeby móc przerobić itp?
Z tego co się orientuję to jedna odżywka zwraca 10 dni życia peta
-
Patrząc na mojego peta i spisując przyrosty jednoznacznie mogę stwierdzić ,że czekanie 100 dni jak i że co 100 zwiększają sie przyrosty można w bajki wsadzić .
Zarówno na 100 , 200 i 300 dni statystyki nie drgnęły nawet o 0,1%.
Mieszanie zwierzaka ma tylko i wyłącznie sens gdy będzie miał 105 lvl i wsadzone 3 skile - wtedy PŻ może się zwiększyć..
Jaki typ?
-
Dziękuję Ci Fusia, tyle razy był ten temat poruszany, że już sama nie wiedziałam która wersja jest prawidłowa.
-
Witam, mam takie pytanie - ktoś wystawił na sklepie przedmioty w dużej ilości w bardzo niskiej cenie, a ja je kupiłam. Może być to bot, albo ktoś nie znający cen i teraz moje pytanie dotyczy tego czy mogą mnie czekać jakieś ograniczenia na koncie lub ban za taki zakup? W końcu jak już wspomniałam nie wiem czy jest to bot czy nie, a szkoda nie skorzystać z okazji.
-
Zróbcie coś z tym loganiem, ciągłe odliczanie od 10 sekund i tak po kilka razy bo wciąż akcja anulowana... Art kiedyś coś wspominałeś, że przekazałeś propozycję, coś się w końcu zmieni? To samo z przełączaniem kont na platformie, każde z osobna trzeba włączyć i wyłączyć, włączyć i wyłączyć, wymyślcie coś (nawet ponownie Art twoja propozycja padła) z tym przełączaniem z konta na konto.
Jeszcze dajcie możliwość zmiany e-mail na kontach - przypisałam jak leciało, a teraz chciałabym te ponad 50 kont rozpisać od nowa a nie mogę.
-
Dodajcie jakieś nowe fryzury lub stare kostiumowe na stałe, albo poprawcie te stare kanciaki, bo po 10 latach już się opatrzyły. Ewentualnie dodajcie możliwość transmutacji fryzur kostiumowych.
-
W tym roku te będą maski na 24 godziny?
-
Wygląda na to że defender jest nadgorliwy, znalazłam na zagranicznym forum ten sam problem u innych, a teraz nic nie wykryło. Jeśli sytuacja się powtórzy napiszę do Ciebie na PW
-
Jedynie telefon, a jak zrobić skan tym virustotal - jakie piliki wybrać?
Skanuje defenderem.