Duchowe uderzenie i walnięcie też nie zdaje dmg w moby.
Posts by Inwiksss
-
-
Wiem jesteś najlepszy.
-
Tak pamiętam 15 minut. Tak chcesz być w centrum uwagi i dajesz tutaj jakieś docinki każdemu, tylko każdy ma cie za klauna. Powtarzam za klauna nie wroga, bo nic tu nie znaczysz.
-
Dropiłem wtedy cory na postaci nie można? xD Nic nie muszę śledzić wystarczy tu wejść na Diumarowe i wiecznie szukasz atencji
Napisałeś w zabawnych ile sekund metka bijesz.
metin w 3-4 minuty bez deda
po co latac 21 lvlem po m2 jak mozna w dolinie lepiej sobie radzicJednak 3-4 minuty przedobrzyłem.
-
-
Masz racje ciebie wszędzie pełno
Tak raz wysyłałem kropkę i już gadasz, że cały czas xD Taaaaaak wiem ubiłeś metka cienia w 21 sekund brawo.
Nic nie śledzę tylko widze na diumarowych jak beczysz ile kto gra, a jak się napisze ile ty grasz to wymówka "bo mam dostęp" "bo moge kiedy chce", inni nie mogą ?
-
Po prostu bawi jak piszesz o kimś, że gra tyle i tyle a sam siedzisz. Kto w ogóle szuka atencji? Raczej ty bo nawet nie masz związku z nikim w żadnej sprawie tu poruszanej, a komentujesz coś czego na oczy nie widziałeś. Ten screen nie jest z przed kilku miesięcy.
Nikt cie tu nie ma za wroga, bo co możesz zrobić tym czymś? Klaunie
-
-
-
https://pl-wiki.metin2.gameforge.com/index.php/Best._Młody_Truj._Pająk
Bon na zwierzęta działa na małpach.
-
Bon na zwierzęta nie działa w v3.
-
To się śmiej
Jedni robią filmy drudzy ss. Taki aauaaa potem nie wmówi jaki dmg kogo jest, który wstawi jakiś ss z m1 i myśli, że ktoś nawet alchemie włączy na jakiegoś lura
-
Zakaz jest?
-
Aauaaa w samej broni jak już Ci pokazywałem na ss bez niczego 13k
Masz wczorajsza zadyma
Chcesz mi wmówić, że jesteś od nich lepszy na 35 lvlu?????
-
Zawsze wbije 1% nawet jak nie maxy i nie trzeba było wbijać żeby to wiedzieć
-
zapisz sobie moj grafik na scianie bedziesz wiedzial kiedy jestem kiedy nie
to co w koncu w nno w tarczy papa?Już sam masz grafiki kilku osób skoro wypisujesz tutaj kto ile gra.
-
Wiem bo ostatnio jak pisałeś w jinno, że idziesz do roboty za 20 min to 3h później dalej w m1 biegałeś i szczekałeś do ludzi.
Nie rozliczaj kogoś z czasu gry tylko popatrz na siebie -
nie masz racji, inwiksus mi bije 13k z duchowego przy 45% tylko ze mam 35 lvl moze dlatego
13k z wyłączoną alchemia i zdjętym eq i jeszcze na 75% absie tylko ty lubisz przekłamywać prawdę. Kto by sie ubierał na jakiś 35 lvl na strzała????????????
Ale tak wiem jesteś lepszy dużo od nich bo na 35 mniej łapiesz z matową alchemią.
W dodatku piszesz o czasie gry siedząc na grze nawet w pracy "bo masz dostęp" xD
https://ibb.co/VLXwT0X -
Pozycja trzecia MIX
-
Ta jasneeeeeeee, chodz powtórzymy komisyjnie
Niech ci będzie aulala to gratuluje ekwipunku masz lepsze niz xPurpose z Heiganem bo na to samo wychodzi.
Moderator Patriae:
Zmieniono sposób wyświetlania zdjęć -
-
-
Wiesz dlaczego mam ss? Bo prawda jest po mojej stronie, a ty ich nie masz bo oboje wiemy właśnie, że nic nie bijesz
O chciałem pvp dropami to odjechałeś
Nagrać nie chcesz bo też wiemy jak to się skończy. Gdzie pisałem, że bije Heigana 100+? xD Ty duchowego nie ustoisz, a chcesz kogoś innego teraz mi tu wcisnąć? Chcesz sprawić żeby Heigan się tutaj odezwał o którym wcale nie pisałem od ostatniego razu? xD -
Znowu chcesz przekłamać prawde aulala xD Czekałeś 5min, a proponowałem ci pvp dropem to wsiadłeś na konia i pojechaleś. Duchowe 14k? Nagraj film i pokaż. Nigdy skila ustać nie możesz i wyjesz, chodź to pvp dropami xD
-
Znowu chcesz zlurać publiczność tym lurem?
Daj spokój znowu pójdziesz z podkulonym ogonem aulala