Zwierzę - lama
Posts by Bies
-
-
Państwo - Libia
-
już nie jedna osoba ładowała przez przelewy24 i czekali 24h i płatność nadal nie była zatwierdzona więc nie wiem, lepiej napisać i po kilku minutach są SM'y.
Jeśli skraca to oczekiwanie z kilku godzin do paru minut no to pewnie
-
Za większą kwotę przychodzi z opóźnieniem (parę h), nic nie trzeba pisać
-
Czasami na aukcjach się pojawia na 30 dni
-
Pewnie jest jakieś prawdopodobieństwo na wypadnięcie dwóch oz
-
Chyba magiczne i pisankę
-
-
Tak, skumuluje się czas
-
Amulet,czy kamień?
Jeśli kamień, to przypisany z tomboli miałem na 7 dni
-
Jak już masz użyty sklepik premium (ikonke w lewym górnym rogu) bierzesz tobołek lub szpulę kaszmiru i wystawiasz zwyczajnie sklep na mapie bazar.
-
Są dostępne na stałe skrzynki z shopami premium.
Dodawałeś item do sklepu będąc na bazarze?
-
Trzeba po prostu wiedzieć jak się respi ten boss (gdzie i co ile). Po tym evencie na dziesięciolecie metka miałem coś około 100 podręczników uzbieranych, więc moim zdaniem warto jeśli ma się eq do ulepszania.
A reszta rzeczy u tego handlarza to zwykłe zapychacze.
-
Miesiąc temu robiłem te misje do egzo i dało się przekładać
-
I tak to powinno wyglądać. Skoro można w taki sposób okantować ludzi, nie powinno być możliwości kupna przez szkło,a jedynie sprawdzenia cen / wyszukania sklepu z itemem. Tak jak działa szkło detekcji
-
Niedawno przerobiłem cory zbierane przez niecały miesiąc na 5 kont po 5-10 postaci. Wyszło z antyków coś ponad 40 won. Jak masz cierpliwość to tak naprawdę żadnym kosztem parę won Ci wpadnie od czasu do czasu.
-
Jeśli masz to udokumentowane to wyślij do nich filmik, sprawdz sam jak do tego się odniosą.
Nic Cię to nie kosztuje
Nie dokumentuję gry. A pytanie było raczej retoryczne.
-
Gdzieś tu się przewinął temat odnośnie reklamacji i zwrotów..
Czy jeśli już trzy razy dzisiaj wywaliło mnie z hydry, nie z powodu mojego błędu,a błędów typu zawisła postać w eterze między kolejnymi etapami hydry / "metin2 przestał działać" ( a następnie ta gra jest dla Ciebie niedostępna) / kolejny etap hydry pojawił się w sekundę z mobami już przy maszcie to mogę liczyć na zwrot kosztów choćby przepustek?
-
Za kupno 50 SM dodało mi 9 SM do wydanych dla tych bonusów
-
Może faktycznie to prawda z tych wsiadaniem na konia podczas łowienia, ja tak robiłam, a dostałam bana nie wiem za co. Czy jest to niedozwolone? Czy też nie, ale jakiś program to odczytuje jako cheaty? I jeśli jest niedozwolone to niby dlaczego? Hm... W każdym razie ja dostałam bana na wszystkie konta na jednym mailu, a łowiłam tylko 2 postaciami, więc nie wiem czy to mógłby być powód...
EDIT: ale wtedy jako powód bana powinno być podane wsiadanie na konia podczas łowienia a nie używanie programu zewnętrznego...
Za coś takiego byłby ban za skracanie animacji / używanie błędu gry, a nie niedozwolonego oprogramowania.
Poza tym nie znam nikogo kto by tego nie używał
to jak kiedyś z windą w dt. Każdy korzystał, a nie słyszałem żeby ktoś za to dostał bana.
-
Wiedźmę możesz bić bodym
-
Musieliby wprowadzić jakiś odstęp czasowy od poprzedniej hydry.
-
-
Jeśli ta przerwa dotyczy tylko fuzji , to faktycznie jutro może być zwykły restart jeszcze dodatkowo
-
Art miała być nowa edycja eventu okey a na stole są nagrody ze starej edycji srebrnych szkat od 300pkt, to jak to wkońcu jest? coś nowego czy jak?
Moderator Canhide:
Przeniosłem do odpowiedniego tematu."Rozszerzona" edycja to ta z magicznymi kamieniami, a "zwykła" ta z pierścieniami. Nic nowego