Niedawno była już na ten temat rozmowa. Zmienił się tylko opis skrzynek, drop pozostał ten sam.
Posts by Bies
-
-
W opisie w is jest już napisane, że 15%
-
Ubij metka na szmaragdowych kolcach dających 4 sr, potem tego samego metka bez kolców na pieczonym węgorzu (żeby wyrównać siłę z kolców) + rosce na wartość ataku 90 i będziesz miał różnicę
-
Hej, nadal tam jest lecz nieaktywny. Możesz go ponownie aktywować kiedy zechcesz
-
-
Ja ładując jakiś czas temu za 500 czekałem jakieś 15 sekund
No to ciekawe, dlaczego niektórzy zawsze kilka godzin muszą czekać a inni mają po chwili
-
Czasami czeka się trochę dłużej, a w przypadku doładowania za 500 zawsze
-
Po prostu są roszczeniowi ludzie którzy chcieliby wszystko dostać na gotowca, bez włożonej w to pracy
-
Zestaw aktualnych kostiumów z petem i medalem
-
Sęk w tym, że gra jest na tyle prosta, że ta wyborna mityczna nie jest koniecznością
-
Ze 2kk za 200
-
Bronie około 4kk (za +4)
Za stack 200 sztuk - Pokrzywy 35-40, bez 25-30, brzoskwinie 5-10
-
Roślinki są teraz sporo warte
-
U mnie "metin2 przestał działać" występuje na win. 8 i drugim laptopie z win.7. Natomiast czarnego ekranu po użyciu pierścienia teleportacji nie przypominam sobie. Za to zdarza się zawiśnięcie postaci w trakcie próby teleportacji do innej lokalizacji i tylko menadżerem można go zamknąć.
Sprawdzę jak to będzie u mnie wyglądało na win.10.
-
U każdego w Twojej gildii występuje ten błąd? Ciekaw jestem czy jest jakaś zależność.
Dzisiaj u mnie na 10 wypadów na hydrę 5 razy wywaliło w ten sposób którąś postać.
Kolejny z bugów który regularnie się przytrafia to wywalanie wszystkich postaci na początek przylądka, po ubiciu ostatniego łba. I brak możliwości powrotu po nagrodę.
-
Czy ktoś jeszcze ma uporczywy problem z ciągłym wyłączaniem się clienta z komunikatem "metin2 przestał działać" ? Dzieje się to gdy włącza się pasek logowania przy przenoszeniu między lokacjami (lub np etapami na hydrze).
Jakiś pomysł gdzie szukać źródła problemu?
-
Oferta w IS związana z ramadanem nie powinna trwać przypadkiem do końca eventu? (tj. 15.05)
-
co do bonusu niska ranga to daje okolo 2k na hicie
Raczej z 0,5 k na hicie
-
Chodzi mi o to, że wiele osób czeka z zegarkami i zna dokładną minute respu metinów wielkanocnych na ch1 ch2 ch3 ch4 ch5 ch6 ch7 ch8 ch9. Każde ch ma inną minute. Zna ktoś z was to dokładnie co do sekundy lub minuty?
Godziny respów różnią się także między mapami. A także dwa metki mogą się respić o danej godzinie, a dwa kolejne parę minut później. Tylko konkurent z którym rywalizujesz na danej mapie może znać dokładne godziny respów, których Ci z oczywistych względów nie zdradzi. Musisz poznać sam
-
imię - Janina
-
zwierzę - uchatka
-
rzeka - Lena
to teraz U
-
Jak najbardziej
-
kolor - lazurowy
-
Można później, ale jeśli dobrze pamiętam po evencie nie aktywujesz już odpału z kwiatków