Podoba mi się jak GF "walczy" z botami xDDDD
Ooooooooo zmiana jak najbardziej na + w końcu przeklikam all cory w którym czasie xd
Podoba mi się jak GF "walczy" z botami xDDDD
Ooooooooo zmiana jak najbardziej na + w końcu przeklikam all cory w którym czasie xd
Jak może GF wygra wojne z botami ( chociaż wątpię ) to fajnie by bylo gdyby jakoś uprościli tworzenie alchemii żeby uwolnić od ekranu fanatyków klikania corów na tysiące postaci czyli Lorinta , Vajzera i innych którzy siedzą dziennie po 10h albo więcej i klikają cory
Czy Umarły Rozpruwacz posiada stopień BOSS?
(O/X)
Klikanie nowych corów na serwerze Polska przestało się opłacać. Corów już tam klikać nie będę może powrócę tam jak cena alchemii pójdzie do góry. Niech zrobią serwer Polska za SMy (podobna zasada jak na Kirin) i problem botów zniknie.
Lorint zamiast hasła ma rozprawkę chyba jakąś wpisaną xD
A tak to Lorint. samo przejdzie, a jak nie to wywal wszystko co związane z metinem i platformą z procesów i skasuj Gameforge4d folder i odpal na nowo, często pomaga na ten błąd i czerwony pasek.
__
Ja z rana przed pracą spróbowałem zalogować się do klienta i problem ten sam xd
Prześwietlają cie Lorint czy nie handlowałeś wonami.
Ja na żadnej platformie nie mogę się zalogować XD nie tylko na Lorincie.

Ktoś też ma taki problem?
Lorint zaczął spamić i prosić ludzi żeby mnie bili i serwer padł xD
GF go to attack StormRagee xd

XD - spokojnie to tylko AI
jak klikałem łuk zodiaku to jak dobrze pamiętam żywioł w broni nie znikał. Z zestawami może jest tak samo
kacapy już macie, przygotujcie się
kaCZAPKI ty lubisz nosić czapki xd
jest jakaś przerwa techniczna? Bo mi metin nie działa
nie
Witam was,
Jak mija niedziela?
ja pamiętam xd
1.Na jednym nagraniu (mental) bijesz metka wierzchowcem, który nie daje bonusu silny przeciwko potworom.
Na drugim nagraniu (bodziak) bijesz metka wierzchowcem, który daje bonus przeciwko potworom 15%.
2. Różnica 10lvl im wyższy lvl tym większe dmg zadajesz
3. Body bije +- 200 więcej.
4. MonsterMIXXD to niezły żartowniś.
Cześć,
Jak myślicie czy nowa aktualizacja spowoduje napływ graczy?