Posts by Lorint.

Wiadomo , nowe przedmioty , nowe mapy , lvl ,rózne aktualizacje itd . Po takim czyms jest mnóstwo błędów . Według mnie gra idzie w dobrym kierunku .Ale to juz jest 2014r wiec pasowało by zmienić grafikę która jest z Początków XXI wieku ...
    Powinno też być wprowadzona mozliwosc promocji taka jak była rok temu . grasz w gry na smartfonie lub tablecie i za jakis tam okreslony lvl dostajesz kod na SM.

Przy następnej przerwie technicznej zróbcie tak żeby można było łączyć : [wiki]Odłamek Smoczego Kamienia[/wiki]

Z tego co się orientuję, to była odpowiedź na żale graczy co do słabego dropu amorów, a do wierzchowców w tej wypowiedzi nie było nawiązania :/

Drop wierzchowców jest słaby ponieważ : kiedys wierzchowiec chodził 59SM o ile sie nie mylę teraz chodzi 100SM .
    Wiec drop jest w przybliżeniu 2x gorszy niż byl wczesniej . A cena wierzchowców poszła w górę ze względu na wysokie zapotrzebowania graczy na ten przedmiot .

Napisze jeszcze raz : Nigdy nie uzywalem zwoju boga smokow , tylko 1 raz do tego riby . A ja sie opieralem na opini innych graczy .

Mam w depo z 25 metali i ich nie uzywam narazie - bo czekam na opinie dokladne tych zwoi

Najważniejszym itemkiem będą magiczne metale [...]

Spotkałem sie z ludzmi którzy mowia ze bodzio lepszy od zwoju boga smokow . Teorytycznie zwoj ulepsza identycznie jak kowal tylko ze zwoj bierze tyle samo yang co bodzio . Ludzie mowia ze lepiej wola ulepszac zwyklym bodziem niz zwojem boga smokow .

[wiki]Odłamek Smoczego Kamienia[/wiki] Powinny byc łączone i powinna byc nieograniczony limit czasowy . Przeciez wiecie jak trudno uzbierac 10 kawałkow jesli np brakuje miejsca w eq : a jeszcze jak czas uplynie to lipa .
    Kolejny element : chodzi o

[wiki]Smoczy Onyks[/wiki], [wiki]Smoczy Diament[/wiki],[wiki]Smoczy Rubin[/wiki], [wiki]Smoczy Jadeit[/wiki], [wiki]Smoczy Szafir[/wiki], oraz [wiki]Smoczy Granat[/wiki] powinny byc bez limitu czasowego . Albo powinien byc jakis itemek ktory usuwa czas z itemku . Wiecie przeciez jak trudno zrobic maxymalny poziom np onyksu . A jak juz ma sie na maxa to ten efekt tych bonusów jest tylko przez : 16h o ile pamietam

Wiec prosze o zmiane w grze :P

Pozdrawiam Lorint :P

Wystarczy zamienić magiczne jajo na koszyk z jajkami i każdy bedzie zadowolony .

Według mnie Event z jajkami jest dobry tylko ze :
    - Za duzo smieci wychodzi ktorych nie da sie sellnac : Magiczny Metal , Zwoj korekcji

A co do twojego pomyslu Shirt z tym koszykiem : To jest to bardzo dobry pomysł

Zmiany które powinny wejść w życie do Metin2 ( według mnie )
    1. Aby za punkty miłosne był jakiś bonus
    2. Postacie z 5 skilami powinny miec 6
    3. Mozliwosc posiadania kd +5
    4. Lepsza grafika w metin2
    5. Aby z metków w red lesie wychodziły bossy ( tak jak było dawniej )
    6. Automatyczna zmiana CH bez ponownego logowania

Narazie to tyle :)

Klasa Postaci: Wojownik Body
    Poziom postaci: 81lvl
    Ekwipunek (EQ):
    Broń - truciak +6 sr 37
    Zbroja - stal +6 2kpz z kd defa +4
    Hełm - Zelazny+9 5xb 20 grota 10 unik strzal 12 reg pz
    Tarcza - sokol +9 nno 10 grota
    Bransoleta - miedziana 1,5kpz
    Buty - ekstazy +7 1,5kpz
    Kolczyki - Ebo+9 5xb 20 grota 10 strzaly