Jak w tytule
KT:60W
Jak w tytule
KT:60W
Jeżeli pytasz o sprawy sercowe to kiepsko
ja gram
Kontaktowałem się już kiedyś z supportem gameforge oni napisali mi, ze z powodów bezpieczeństwa otrzymuję taką blokadę i zebym spróbował za kilka godzin ponownie zalogować się do gry xd
Mam również problem z tworzeniem nowych kont. Od ponad tygodnia na swoim komputerze nie mogę stworzyć nowego konta xd
Grając na serwerze Polska nie spotkałem jeszcze żadnego bota. Myślę, że większość graczy myli autolowy premium z botami
A ja nie mam i mieć raczej nie będę mieć.
P.S: Rym do słowa "Kmieciak"?
ja też gram
nie ma na to sposobu sam wielokrotnie pisałem do suportu i brednie odpisują loguje sie przez internet z telefonu wszystko śmiga bez problemu zaloguje sie przez internet ze światłowodu i po 12 kontach wyskakuje komunikat i tak jak powiedziałeś trzeba odczekać kilka godzin choć suport tez nie odpisął mi jaki konkretnie jest czas jest taka stronka gdzie sprawdzisz swojego dostawcę i tam jak coś jest na czerwono czyli server to i komunikat będzie ci wyskakiwał. Link do strony https://scamalytics.com/
Mam internet domowy z Orange. Wszystko jest u mnie na zielono a wynik oszustwa wynosi 20.
ale brzydki jesteś
i dlatego nigdy nie będę mieć dziewczyny.
Lorint*, tak to ja - mam zieloną glinkę na twarzy.
Jak można rozwiązać ten problem? Dodam tylko, że po odczekaniu nie wiem 2-3h mogę normalnie zalogować się do gry.
Z nudów napisałem do jakieś random osoby na GG i jakie ja mam szanse u 18latki, skoro nawet randomy nie chcą ze mną pisać.
Treść wiadomości:
* 🐢
- ?
* 🐢 - żółwik - 👊 xd
- Ok i?
*Powitać się chciałem
- Się?
*Yup
- Po &&& więc piszesz do innej osoby, skoro to "się" chciałeś powitać?
*Nie rozumiem
------------
Legenda
* Ja
- rozmówca
& demoralizujące słowo
Jak alchemia stanieje to łatwiej będzie ubrać postać pod meley/hydrę xd
Wywalić cor'y z misji dziennych. Swoją drogą kto normalny tworzy 1k postaci i jedyne co robi to oddaje misje przez 5h co dzień ? To już nie jest granie tylko fanatyzm...
Np. DrMein tak robi
Tak jak kolega napisał, popyt niski podaż wysoka. Za tak niską cenę alchemii winić możemy boty jak również osoby, które tworzą tzw. koparki corów i masowo wykonują dzienne misje za które otrzymują cor draconis. Sam posiadam takową koparkę corów składającą się z ok. 600 postaci 50lvl, oddanie all misji zajmuje mi około 4h ale ilość antyków, które posiadam ten czas znacząco rekompensuje.
Meh, chyba muszę pogodzić się z tym, że 18latce nie dorastam do pięt co za tym idzie, nie mam u niej szans.
Z anatomii człowieka byłem akurat kiepski ;c
No sory Lorint. samą miłością się żyć nie da, jeść też trzeba 😅
Jak to mówią: Przez żołądek do serca xd
jajka dużo cholesterolu mają