Posts by YumiSan

Jest tu ktoś z czasów świetności Monastyr 2007-2010? Mam ochotę z sentymentu wrócić do tej gry, ale jak przypomnę sobie o staniu na spocie i waleniu z konia to tak odpycha trochę, tyle godzin... Tyle lat, rozmów, łez i potu, do tego te wspaniałe emotki na forum ;| Okradziona dwa razy z eq, raz z konta i tak nie wiem, kurczaczki nie wiem czy warto wrócić, boję się, że w depresję popadnę z tęsknoty do starych czasów. Przede wszystkim, czy się opłaca (tutaj mam na myśli, że można znaleźć ludzi do wspólnej gry, kiedyś to nie było problemem, bo wiadomo, ale teraz...)? :]

Śliczne prace, sygnaturki podobają mi się. Co do "rysunków", można by było stworzyć z nich grę, sumiennie. Nawet podobne klimatycznie z grą... Uciekła mi nazwa >.< Wracając do sygnaturek, najbardziej spodobały mi się: "Secret garden" oraz Twoja obecna w podpisie (niebieska). Uwielbiam takie kolory :)

Ile to czasu minęło. Już myślałam, że Monastyr 'upadł', bo co weszłam to nikogo na liście znajomych nie było online...
    Byłam w DA, niezbyt długo, ale jednak. Na pewno mogę polecić to gildię, bardzo ładna prezentacja.
    Jedynie kto mi tak troszku nie pasuje to Hootei. Pamiętam jeszcze, jak byłaś w Shinsoo [w gildii Przyjaciele lub Phoenix], stałam przy DT i biłaś się z Pandemią lub jakąś gildią z Jinno [luki w pamięci ;p], zaczęłaś bić mnie. I były jakieś głupie komentarze/odzywki z Twojej strony, ale było to jakieś 3+ lat temu [jak ten czas leci], więc olać to. Było, minęło.

Jeszcze raz: POLECAM ^^