jak masz wp z wyborna alchemią to nw czy ci eq potrzebne ..
Posts by Afro4MenS9
-
-
to i tak dziwne ze bana dostales, myslalem ze sie nie da xD
-
czy jest ktos w stanie pomóc mi jak ustawić filtr łupu pod dropienie w instancji ? bo jest ona tak zrobiona ze szkoda gadac
-
czy tylko ja nie widze profitu z tego eventu ?
-
a na Kirin beda ?
-
ja tworze na kirn konta .. na hh za 20 zł blik mam konto które po wyexpieniu 5x 50 i miesiacu klikania ze tak powiem wychodzi na 0 jeżeli chodzi o to otwarcie ... wiadomo zarobek przyjdzie z czasem no trudno skala bedzie robic won i tyle trzeba sie z tym pogodzić
-
na kirin znalezienie spota w v3 bez blasków jest ciezkie a na blaskach tylko z postacią pvp
dropił ktos blaski w dt na 75 ? na metkach morderstwa ?
-
razadora to odrzucam od razu bez sensu dung z tymi przepustkami 8w na 25 dungów to smiech wole cory dropic

-
Mam pytanie do ludzi co grają już jakiś czas, doszedłem do etapu ze drop z metków na mapach 105 jest mało dochodowy jeżeli chodzi o poprawe eq ale zbicie meley samodzielnie lub nawet na 2 swoje postacie jeszcze odpada, co robić ? jak zarabiac ? mam mentala 105 bodego 115 szamenke 100 lvl i konto z 5x ninja dager 1 ma 100 lvl reszta 4x 85 i nie wiem ... moge latac razadora na zmiane ale czy to sie w ogole oplaca przy cenach na Kirin, myśle o niebieskim smoku ale nigdzie nie moge znaleźć jasnej odpowiedzi ile razy można ten dung zrobić w ciągu dnia, nie wiem w jakim kierunku robić eq czy błyski, ogien czy lód
Pytanie mam też o te dungi PB o co to chodzi ? jakaś grota PB ? oplaca sie tam robic eq na te błyski i wchodzić ? nic nie moge znaleźć na forum o tym ani yt
-
Powiem wam ciekawą rzecz, mialem konta kiedyś na metinie duzo.. potem weszyły platformy wszystkie konta mi sie scaliły w całość konta gf ale na tej samej poczcie co te konta miałem też steam... po wejsciu steam i metina tam i pobraniu go moge logować sie na to samo konto co mam na steam i na platformie
bug jakich mało i nie wiem co z tym zrobic .. pisać na suport to jeszcze bana dostane 
-
Witam, zaczynam gre na metinie przez steam, w powodu takiego że mam tam sporo kasy na wydanie i bede mógl załadować sm. Pytanie czy grając przez steam jakos bede inaczej traktowany ? czy ten sam asortyment is jest na steam i platformie ?
-
Dobra, ok mialem to wczoraj, i fakt uzywam dużej ilości róznych platform, ale to co mam zrobić jak mam postacie na różnych platformach i róznych emailach ? mam konta pokasowac czy sprzedac na aledrogo ?:) o co chodzi w ogóle ? po 2 nie da sie przestawić przedmiotu w eq ani nic ... nie czaje co jest grane
-
Ja wczoraj zrobilem konto nowe 5x postac do v3 55 lvlem w 10h wbilem 5x 61 lvl Plus minus kupilem pd na 1 dzien i starczylo za kupon 50 sm zobaczymy jak to bedzie szło

-
Witam serdecznie
kolejny raz po jakiejś przerwie planuję powrót do gry, pewnie część osób kojarzy mnie z Tasmanii, moje pytanie brzmi tak, GDZIE ? jaki serwer wybrać do gry, gdzie jest najwięcej osób ? Ciężko to tak ocenić przez zalogowanie się bo kazdy serwer ma swoje lepsze i gorsze dni, no i mamy weekend -
Chcę pogratulować społeczności metin2, za dobrnięcie chyba już do ostatniej fazy gry metin2.PL bo chyba nic poza tym łączeniem nie czeka tej spoleczności, wnioskuje to po 10 latach grania. Miłej zabawy
-
za 70w na tasmani kupisz dobra trute i maskę na 100lvl jak już ja znajdziesz i zdążysz kupić przed ludźmi którzy zarabiają na prawdę duże kwoty i zgarniaja wszystkie fajne itemy z rynku to wtedy będzie ci brakować jakiś 200w żeby dokupić jeszcze reszta eq żeby mieć w miarę "pro", gdy to zrob8sz dojdzie do cb że mentalem zarobisz szybciej na pomarańczowym niż w grze xd
-
Czyli przeciwnicy tego ułatwienia nie mają sensu podnosić larum, bo przecież te mixy i tak odejdą, nie zabierają nic nikomu i nikogo nie krzywdzą:)
za bardzo generalizujesz
tu nawet nie mowa o nowych graczasz tylko o ludziach doexpiajacych sobie tak postacie i zarabiajacych na tym krocie
nawet na pierscieniach antyexpa wejdz na tasmanie do lasu
wszędzie stoją autolowy ( chwilowo brak kostiiumów troche przerzedził ) -
expiac postac w zakletym na autolowach z wayane moozna od 95 do 115 z 50 pasów lekko dropnąc do tego yang i mitrili .. to lepsze niz boty na okeyki w m1 ...
-
Jedni expili na gienkach inni na meley jeszcze inni dzięki żywiołom. W tym temacie nie mam nic do dodania. No chyba, że w niedalekiej przyszłości uszczuplą. Nie tak jak teraz, że 60% starcza żeby spokojnie bez buffa ustać cały spot.
Tak ale eq na meley też trzeba było jakieś zrobić, zeby ustać te 3 gienki czy wiecej też trzeba było coś w tym eq miec teraz wystarczy kupic talik + drewniane eq z m1 po 1 wonie za item dodać hp kosztem max 4 zmianek i kupic autolowy i kostiumy ;>
-
Problem żywiołów to problem najbardziej widoczny na tasmanii gdzie, ludzie ledwo co wymiksowali perfy eq pod lasy/ grote itp mówie tu o itemach 15 magia + grota i inne a tu nagle szamanki z bambusach 9 expia tam gdzie ja musialem wydać kupe kasy zeby ustać jeszcze nie dawno co pozdrawiam

-
oby nie kolejny balans i ich nowe pomysly
-
dodał fakt ale w miejscu nie widocznym do każdego bo nie kazdy o nim wie szkoda że do kalendarza nie do dali no ale nic, zainteresowani widzieli
-
odpowiedź jest prosta xd tak, o ile beda dropic xd
-
a tam na wyższym lvlu ta rękawica jest moim zdaniem nie potrzebna bijąc meley nemery itp to rękawica jest zbędna:)
-
po co w is daja znizki i wogle opcje kupienia pierscienia jezyka jak chyba wszyscy dawno wbili jezyki na maksa olsnijcie mnie ktos z teamu
gram na tasmani 120 lvl nie mam i korzystam cały czas z pierścienia:) na pytanie czemu?bo mi się nie chce