Posts by Afro4MenS9

ja tworze na kirn konta .. na hh za 20 zł blik mam konto które po wyexpieniu 5x 50 i miesiacu klikania ze tak powiem wychodzi na 0 jeżeli chodzi o to otwarcie ... wiadomo zarobek przyjdzie z czasem no trudno skala bedzie robic won i tyle trzeba sie z tym pogodzić

Mam pytanie do ludzi co grają już jakiś czas, doszedłem do etapu ze drop z metków na mapach 105 jest mało dochodowy jeżeli chodzi o poprawe eq ale zbicie meley samodzielnie lub nawet na 2 swoje postacie jeszcze odpada, co robić ? jak zarabiac ? mam mentala 105 bodego 115 szamenke 100 lvl i konto z 5x ninja dager 1 ma 100 lvl reszta 4x 85 i nie wiem ... moge latac razadora na zmiane ale czy to sie w ogole oplaca przy cenach na Kirin, myśle o niebieskim smoku ale nigdzie nie moge znaleźć jasnej odpowiedzi ile razy można ten dung zrobić w ciągu dnia, nie wiem w jakim kierunku robić eq czy błyski, ogien czy lód

Pytanie mam też o te dungi PB o co to chodzi ? jakaś grota PB ? oplaca sie tam robic eq na te błyski i wchodzić ? nic nie moge znaleźć na forum o tym ani yt

Powiem wam ciekawą rzecz, mialem konta kiedyś na metinie duzo.. potem weszyły platformy wszystkie konta mi sie scaliły w całość konta gf ale na tej samej poczcie co te konta miałem też steam... po wejsciu steam i metina tam i pobraniu go moge logować sie na to samo konto co mam na steam i na platformie :) bug jakich mało i nie wiem co z tym zrobic .. pisać na suport to jeszcze bana dostane :)

Witam, zaczynam gre na metinie przez steam, w powodu takiego że mam tam sporo kasy na wydanie i bede mógl załadować sm. Pytanie czy grając przez steam jakos bede inaczej traktowany ? czy ten sam asortyment is jest na steam i platformie ?

Dobra, ok mialem to wczoraj, i fakt uzywam dużej ilości róznych platform, ale to co mam zrobić jak mam postacie na różnych platformach i róznych emailach ? mam konta pokasowac czy sprzedac na aledrogo ?:) o co chodzi w ogóle ? po 2 nie da sie przestawić przedmiotu w eq ani nic ... nie czaje co jest grane

Witam serdecznie ^^ kolejny raz po jakiejś przerwie planuję powrót do gry, pewnie część osób kojarzy mnie z Tasmanii, moje pytanie brzmi tak, GDZIE ? jaki serwer wybrać do gry, gdzie jest najwięcej osób ? Ciężko to tak ocenić przez zalogowanie się bo kazdy serwer ma swoje lepsze i gorsze dni, no i mamy weekend

za 70w na tasmani kupisz dobra trute i maskę na 100lvl jak już ja znajdziesz i zdążysz kupić przed ludźmi którzy zarabiają na prawdę duże kwoty i zgarniaja wszystkie fajne itemy z rynku to wtedy będzie ci brakować jakiś 200w żeby dokupić jeszcze reszta eq żeby mieć w miarę "pro", gdy to zrob8sz dojdzie do cb że mentalem zarobisz szybciej na pomarańczowym niż w grze xd

Czyli przeciwnicy tego ułatwienia nie mają sensu podnosić larum, bo przecież te mixy i tak odejdą, nie zabierają nic nikomu i nikogo nie krzywdzą:)

za bardzo generalizujesz :) tu nawet nie mowa o nowych graczasz tylko o ludziach doexpiajacych sobie tak postacie i zarabiajacych na tym krocie :) nawet na pierscieniach antyexpa wejdz na tasmanie do lasu :P wszędzie stoją autolowy ( chwilowo brak kostiiumów troche przerzedził )

Jedni expili na gienkach inni na meley jeszcze inni dzięki żywiołom. W tym temacie nie mam nic do dodania. No chyba, że w niedalekiej przyszłości uszczuplą. Nie tak jak teraz, że 60% starcza żeby spokojnie bez buffa ustać cały spot.

Tak ale eq na meley też trzeba było jakieś zrobić, zeby ustać te 3 gienki czy wiecej też trzeba było coś w tym eq miec teraz wystarczy kupic talik + drewniane eq z m1 po 1 wonie za item dodać hp kosztem max 4 zmianek i kupic autolowy i kostiumy ;>

Problem żywiołów to problem najbardziej widoczny na tasmanii gdzie, ludzie ledwo co wymiksowali perfy eq pod lasy/ grote itp mówie tu o itemach 15 magia + grota i inne a tu nagle szamanki z bambusach 9 expia tam gdzie ja musialem wydać kupe kasy zeby ustać jeszcze nie dawno co pozdrawiam :P