@Smarki, @ROCKY666 jutro 20 shinso m2 ch2?
Kwestia biletów jest mi obojętna co ma być to będzie. Wielu obiecywało a póki co wszystko pokazuje że to tylko obietnice. Dowiedz się lepiej kiedy mają być bilety. Bo nie wiem ile jeszcze będziecie szukać wymówek.
Czekałem na niego również parę dni później i na Ciebie czekam od miesięcy. Poza tym zapomniałeś, że dzień wcześniej sam się nie zjawiłeś na parę pvp?
Boisz się walczyć i tyle w temacie.
A co tak ustawiam to pvp? Ciekawi mnie wynik skoro twierdzisz, że w shinsoo znaczysz coś tylko Ty i Darek a tu ktoś Ci rzuca rękawice a Ty się boisz ją przyjąć.
Rozumiem, że jak nie poszliście się tarzać na matę to o 20 @Smarki będzie walczył?
Chyba niedługo skończą się wymówki dla @Smarki
@Smarki kiedy znajdziesz czas? Szybkie pvp strzelisz i po problemie?
Jak zmieniłeś już gacie możemy wyjść zawalczyć. Dziś o 20 arena?
Widzę, że Twoje wpływy sięgają bardzo daleko. Skoro potrafisz wystawiać tak daleko, to może bliżej, tutaj na Etolinie dasz radę wystawić kogoś przeciwko Fedelissimie? Tylko takiego/taką która umówi się i ... przyjdzie?
Możesz się zwracać do mnie bezpośrednio, tutaj Cię nie ugryzę ani nie uderzę. Przeczytaj jeszcze raz moje wezwanie, tym razem ze zrozumieniem. "Kto szuka odpowiedź ten znajdzie".
Ale żeby nie przeciągać zabawy słowami zwróć uwagę, że wezwanie nie dotyczy Ciebie, tylko kogoś z Twoich gildii/nadgildii/podgildii kogo wystawisz i okaże się poważniejszy od Ciebie i ... przyjdzie. Ty już ze mną przegrałeś ... marnie bo marnie, walkowerem, ale jednak. W swoim poście chełpisz się jak to daleko sięgają Twoje wpływy, a więc zapytałem o wpływy w Twoich gildiach trochę bliżej. Tylko tyle i aż tyle.
Hipotetycznie, jesli ten ktoś pokona Fedelissimę lub chociaż nawiąże walkę, to być może i lider dostanie jeszcze szansę? Kto wie?
Czy ja przeoczyłem odpowiedź @Mordetis To Schizofrenik, wodza nieskończonej fali gildii/nadgildii/podgildii? Czy może @Reverse maczał w tym palce i usunął coś zanim przeczytałem?
No nie wierzę
Te cytaty powyżej, to tylko z tego miesiąca jego szczucie, przechwałki, wywyższanie się etc. Słyszałem, że na Samosie ta fala trwała miesiacami i latami (Lexio podobno był molestwany rok czasu :D). I co teraz panie Mordetis?
Nie masz jaj nikogo wystawić?
Czy w takiej masie kilkudziesięciu, baaa, kilkuset topowych postaci nie jestes w stanie wytypować jednej, która zawalczy z helerką z Androsa?
Na Diumarze jesteś w stanie wystawiać, a tutaj, na Etolinie Twoja władza nie sięga?
Czyli jednak przechwałki tylko, puste słowa, wcale nie jesteś lepszy od Smarka, on to przynajmniej nie przechwala się, że w pvp coś znaczy.
No dobra. Skoro potwierdzasz, że nie ma nikogo kto z Twoich band stanie naprzeciwko Fedelissimie, to rzucam Ci "prosto w twarz rękawicę" i daję możliwość ratowania resztek honoru.
Niedziela, 20:00 Arena niebieskich
Masz ostatnia szansę mnie pokonać
Jak do soboty nie potwierdzisz, to mam inne plany na niedzielę, ale jak starczy Ci odwagi, to dla Ciebie jestem w stanie wykroić te kilkanaście minut.
Strzała wodzu 
Moderator Reverse:
Wstawiłem cytaty w spoiler.