Rada działa tylko na 2 pierwsze, na mistrza niestety nie działa sprawdzone kilka razy
Posts by Belf
-
-
No jak zwykle, tłumaczymy się że dopiero zaczęliśmy... skoro jesteś na forum to czy widzisz zakładkę WIKI ??? proste, łatwe i nie trzeba się prosić.
Skoro jest na forum, i nie ma wiedzy o czymś to jak najbardziej może zrobić temat i zadać pytanie, chyba od tego jest ten dział "pytania i wskazówki..."
-
a nie da się tego jakoś zwiększyć do 100%?
A te suple to duże muszą byc?
Nie da się max. 70% przy użyciu silnych suplementów.
-
Witam
Które statystyki wymasować żeby zwiększyć jak najwięcej DMG na Poli, mam full wital i tu pytanie czy int zwiększa DMG na Poli czy pakować wszystko w zre i siłę, gram szamanem smokiem.
-
-
Przerwa techniczna, jest informacja od wczoraj
-
No nieźle, z 2k dmg w moby w grocie bez kryta zrobiło się 1k, ztego co widze to bonus na diabły nie działa 60% a 0% ten sam dmg.
-
Proszę zapoznać się z tematem => https://pl-wiki.metin2.gamefor…dex.php/Gildia#Informacje
A gdzie tam jest odpowiedź na moje pytanie bo ja nigdzie nie widzę?
-
Witam
Od czego zależy liczba osób w gildii, mam 20lvl i mogę mieć max 72 osoby a widzę że inne gildie maja ten sam lvl i mogą mieć ich 90, co wpływa na to?
-
Po prawie 7 latach przerwy wróciłem do gry na PL myśląc że coś zmieniło się na lepsze odnośnie botów ale jednak nie, ku mojemu zaskoczeniu po wejściu do lochu pająków okazało się że na każdym ch lata po 7/8 botów co niestety zmusiło mnie do zakończenia exp . Czyli jedyna zmiana to taka że oprócz m1/m2 można je już spotkać na wyższych mapkach, siedem lat masa nowych map, systemów, broni a boty jak były tak dalej są.
-
A od jakiego lvl postaci można odbierać medale i robić wpłaty codziennie?
-
Ostatnią broń bohatera masz na 70lvl na 80 nie masz juz chyba że po prostu ja sobie zostawiles
-
Kupił ktoś teraz pakiet kostiumów w ofercie błyskawicznej? Kupiłem z damskiej postaci a dostałem męskie nie wiem czy to błąd czy pisało że to tylko męskie
-
Będą dziś aukcje błyskawiczne może? Wie ktoś coś?
-
Miałem WP 42 z ostrzem i strachem na P, hp na bigu prawie wgl mi nie schodzilo bez strachu też dawałem radę miałem koło matowej alchemia na nim oczywiście bez bufa bilem
-
Ja tak miałem jak odpalalem neta przez vpn,jak laczylem się bezpośrednio od mojego dostawcy internetu było wszystko w porządku
-
Tak w kolcach i bransolecie
-
Dzięki za info, jeszcze się wstrzymam startuje event halloween to pojawia się jaja razadora może się wykluje jakiś perf
-
Witam wszystkich powiedzcie mi ile % na potwory da mi bashido 4 stopień, gram na Rubinium i narazie na nic lepszego nie mam co liczyć
-
Witam mam pytanie posiadając pełne koło alchemi mitycznej matowej wszystkie kamyki muszą być +4 czy mogą być jakieś +0 żeby dostać pełny bonus?
-
Sporo chodziłem na baronowne 55lvl zabiłem multum królowych i nie droplem ani jednego jadu jakk dla mniee nie dropi na tym lvl,ja dropilem pozniej dropkiem 75lvl i z co drugiej leciał
-
-
im wiecej tym lepiej,talizman mroku wbij na +1/2 i juz ci da fajnego kopa
-
ja mam na m6 bufy,poza tym musisz miec jakas postac 75lvl zeby przenosila cie wyzej
-
wbijasz 25odp na mrok do talizmanu plus matowy onyks ma chyba 5% i stoisz z bufem na spokojnie,ja przy 530defa bodym zbijalem na luzie caly spot