Posts by KwiatSuri

A to, to fakt, działa gorzej od nazara, nawet na klasach magicznych xD

dokładnie, nazar wymusza na tobie granie 24/7 żeby się odpał nie marnował, dlatego przeciętny gracz go nie potrzebuje

Dlatego zaznaczyłem, że chodzi o poważne przedmioty. Cęgi nie dość, że są do zdobycia w eventach, to od paru lat nikt ich nie kupuje

Jak nie kupuje? Znam kilka osób które po setnej szkacie proroka po prostu kupili je na aukcji. Dostęp taki że masz może 0,01 % szansy na niej.

Podobnie z ruletką, nawet jak kupisz sporą ilość cennej ofiary krwi, nie masz gwarancji na ich wylosowanie. Cęgi + wciąż lepiej kupić na aukcji. Wcześniej za 2400 sm schodziły a teraz za 3200 czyli potrzeba raczej wzrosła jak zmalała.

Zaczepia mnie dziś postać, którą znałam z widzenia i jej gildię. Na 100% była z Chunjo, a widzę ją z tą samą gildią ale jest z Shinsoo. Pyta mi się jak to możliwe że przelogowała z ch1 na ch3 i jest w innym królestwie. Niestety nie odpisała mi czy gra na innym serwerze.

Ale widzę że takie błędy to mogą być normalne. Cóż zrobić jak IS-a nie da się odpalić. I to w najważniejszym momencie gdy dano nazara. SUPER

Gratulować Ci Art bo już nie wiem co o tym myśleć.

Coraz więcej błędów.

Nim ogłoszono, że będzie aktualizacja klikasz na rudę i nagle widzisz jak postać idzie tak po prostu gdzieś poza obrębem tego co widzisz. Poza kamerę, nawet do tyłu. Idzie pozbierać coś co ktoś wydropił. Spory kawałek od rudy. To nie jest pojedynczy przypadek. Nawet kamera skierowana od góry nie pomaga. Podobnie jest na bazarze, klikasz na sklep a postać idzie do tyłu bo ktoś coś wyrzucił na glebę. To tak jakby klikanie myszą nie działało idealnie.

Czy zgłosiłam? Widząc co tu się wyprawia doszłam do wniosku że szkoda mojego czasu.

Autołowy nie zapisuje, albo nie wczytuje medali.

Ale na odłamki Energi są też takie boty co mają funkcje jak skill "Krycie się" u Daggera tylko z tą różnicą że jak Skill trwa powiedzmy 2 min to używając tego na bocie masz nielimitowany czas:) Sam nieraz się na takiego natknąłem nie raz nie dwa że stała postać pod handlarzem i tam była jakby niewidzialna ściana a na wolnym jak się zaczęło bić to bota zbijales :)

Zapomniałam wczoraj dodać, że kilka zgłosiłam takich. Z tym że najpierw je ubijam a potem czekam aż wstanie i ukaże się w ten sposób jego nick. Oj jestem uparta jeśli chodzi o boty. Fishbota tak długo śledzę aż mogę go zgłosić. :evil:

Raczej jest tylko jest na niewitce tzn fizycznie jest ale nikt go nie widzi że jest :D Tak jest coś takiego bo nieraz widziałem ukryte boty które przerabiały tak Odłamki Energii

O nie masz racji. Odłamki energii to inne boty, jeszcze ostatnio natknęłam się na bezczelnego - chunjo handlarz broni stoi chwilę, idzie dwa kroki w stronę wózka i cofa się od razu. Nawet nie podchodzi do alchemika i kupuje kolejne bronie.

A wracając do leżących surowych, widziałam takiego bota. Spadło a on poszedł dalej. I nie wrócił.

Te 3 sek między jednym kliknięciem małej wpłaty to nic. A teraz gdy nagle wyskakuje Ci czerwony pasek i w odpowiedzi otrzymujesz że za dużo kont logujesz, do tego musisz się tłumaczyć po co Ci te konta, czy są Twoje i tym podobne.

To dopiero jest coś co nie przeskoczysz. Czasem blokada trwa dobę ale też i dłużej.

Są jeszcze jedne boty. Zauważyłam w m2, gdy przybliżyłam się do dozo znikł, przelogowałam i znowu znikł. Typowe zachowanie bota który na widok postaci znika. Poza tym na co komu postać 80lvl + w m2 przy skrzynce pocztowej? A z m2 można się teleportować bezpośrednio pod grotę - tak jak amuletem boga smoków. Te dropią złom.

Jestem pewna że bot bo jeden z nicków jest mi znany, natknęłam się na niego w m1 na wyspie. Nawet nie zdąrzyłam kliknąć, a że potem pojawił się o podobnym nicku nie było sensu zgłaszać, aby nie pomylić się. Wcześniej stała sobie ninja i dawała mu bengala, w miejscu gdzie się pojawiają w Chunjo postacie poraz pierwszy.

I jeszcze jeden bezczelny, który jakimś cudem idzie od handlarza broniami do jego wózka - obok stoi taki z bronią, cofa się, stoi chwilę przy handlarzu po czym znowu robi tą samą trasę. Trwa to chwilę. Ten robi odłamki energii. Zgłoszony 2 dni temu, robi je nadal :cursing:

Czy komuś wywaliło błąd podczas wylogowywania platformy i client z uporem maniaka próbuje się od nowa instalować zamiast po prostu włączyć ? (a nie może bo metiny chodzą które odpaliłem wcześniej)

Ciekawe jest to że każdy ma inaczej. Mnie dopiero dziś po odpaleniu komputera wyskoczyła instalacja. Na szczęście, bo też nie chciałabym wyłączyć tego co było aktywne, bo komuś się nie chciało wgrywać aktualizacji podczas dzisiejszej przerwy.