Czy tylko mi Rybie wnętrzności nie zadziałały po zakupie w IS i relogu?
To nie działa jak rękawica, musisz z dozo IS-u wyciągnąć i założyć.
Czy tylko mi Rybie wnętrzności nie zadziałały po zakupie w IS i relogu?
To nie działa jak rękawica, musisz z dozo IS-u wyciągnąć i założyć.
a oficjalne forum to na co jest?!
Co 15 min TE RUDY no ileż można czekać. Raz że spóźnione, dwa że ich nie ma.
Santonia szybciej proszę bo ileż można czekać
MASAKRA
Co to ma być? Santonia znowu Ci coś nie wyszło?
Brak mi słów, aby to w ogóle wyrazić.
Ascoran mam prośbę wpisz proszę ten event na tablicy zaznacz na czerwono - tak aby jednak ludzie to zauważyli. Albo taki kolor co się rzuca w oczy.
W sumie jak usuniesz wcześniejsze daty to już będzie dobrze wyglądać.
Display MoreNie wiem gdzie wiec pisze tutaj.....
Ostatnimi czasy nurtuje mnie pytanie czy GameForage cos zmienil w platformie bo klikajac na zebatke kolo nazwy konta nie odpala mi sie strona metina w zadnej przegladarce. A to uniemozliwia mi wygenerowanie kodu usuniecia postaci a wlasnie mam taka potrzebe. I tu to pytanie, czy ktos jeszcze tak ma? Co zrobic?
Powiem ze probowalem restart kompa, przegladarek, jak i samej platformy. Probowalem tez odpalac gre na laptopie ale tez mam to samo.
Rozmawialem z kolega z gildii i u niego normalnie startuje podstrona metin2 i on ma mozliwosc ja natomiast nie. Co z tym zrobiec?
Wskazowki mile widziane. Z gory wielkie dzieki
Może chodzi o reklamy? Jeśli masz blokadę to niestety nie będzie chciało się odpalić. Niektóre strony tak mają, może i ta.
A takie pytanko bo logowanie się jakieś tragiczne. Wybierasz postać okno logowania dziś po kilka razy. A już jak wybierzesz inną jak tą co masz pierwszą to w ogóle masakra.
I niby tu i tam przyspieszamy ale logować się nie można
SUPER zmiana Art
Misje z inwazji naprawione, dało tygodniową (z tego tygodnia) i podliczyło miesięczną. Natomiast co z tygodniową z tamtego tygodnia i z dziennymy? Panie Art będzie zwrot nagród które przepadły?
Nie będzie
Informacje związane z Aktualizacją 26.0 - Ogłoszenia - Metin2 Polska
Ale wy jesteście smutni, wiecie ze metin to wiecej niz wasz gowniany serwer Polska? Mam wrazenie ze ludzie tu myślą że serwer Polska to powinien byc priorytet dla GF i tak dalej. No chyba że wy myslicie ze wszystkie serwery na wszystkich klastrach sa takie😂 gf robi malo z botami, bo to problem jednego serwera. Pozdrawiam płaczki z Polski.
to nie jest problem jednego serwera, poczytaj inne forum to może coś będziesz wiedział
Nie no, na goblinie te duoblony co na glebie leżą będą w końcu wyzbierane. Prawda Art ?![]()
Rejestracje na meley znikają w nieznanych okolicznościach.
Masz na myśli to, że zarejestrowałeś przed północą, a wstając rano jej nie ma? Serwery padły. W takiej sytuacji rejestracja znika.
Ascoran co to są Cęgi Czasu + ????
Jest to wymienione jako nagroda za udział w evencie na forum.
Czy to błąd?
Pustynia albo łowienie ryb.
Platforma nie działa, odinstalowałam klienta, teraz nie mogę zainstalować. Wczesniej nie mogłam odpalic drugiego konta, bo zamiast okienka gf miałam niebieski prostokąt. Widać dziś zaczęli aktualizację
U mnie od wczoraj otwiera się platforma i jest okno ładowania interfejsu oraz okno właściwe, puste. Dzięki koledze mogłam w ogóle wejść na grę.
Mając te dwa okna otwieram menadżer zadań i wyłączam platformę i niżej w ukrytych proces lauchera. Po prostu gf. I próbuję otworzyć ponownie. Tym razem wskakuje normalna platforma ale config jest w języku tureckim.
Ot skutek eksperymentu, Bloom.
- Teraz po opuszczeniu gildii musicie odczekać 7 dni, zanim będziecie mogli dołączyć do nowej gildii lub też założyć swoją własną gildię.
7 dni czekania po opuszczeniu lub usunięciu gildii, katastrofa
Ale nie musisz już opuszczać gildii, aby oddać ekspa. Nowy przycisk Ci to umożliwi.
Bawicie się tylko w cenzurę, tyle widać Waszej "pracy"
Zamknij mi kolejny post bo przecież serwera nie umiecie!