Za to boty spamujące wiedzą kiedy pisać xD Przecież nie ma nikogo z teamu, ech.
Posts by KwiatSuri
-
-
problem w porozmawiaj o metin 2 jest opisany
-
A może Art ma dziś wolne, no ale chyba ktoś go zastępuje w nagłych przypadkach?! Czy ktoś ma DC?? Napiszcie tam nawet po angielsku jak da radę
to nie jest normalne że świeże postacie da się zalogować.
-
Powiem tak Art zrób coś To już jest mało śmieszne. Zablokowało postacie i nic nie daje się z tym zrobić. Inne da się pojawić czy coś, no ale te które były na ch2 albo rlg właśnie robiły nie mogą się zalogować. Nic nie pomaga, nawet restarty komputerów itp
-
Na ch2 mam logowanie, natomiast na innych ch tego konta że jest podłączone. Postacie którym zmieniłam postać nadal mogę pojawić. No tak... HH i problemy totalne
-
Jeśli nie masz 25% (czyli ze starego) bo np postać stoi i pada gdzieś tam, to eksp na szczelinie np leci. Ale tylko ten stary. Proszę sobie to sprawdzić jeśli masz wyłączony komunikat doś czy też yang. Włącz protokół wiadomości i popatrz.
Faktycznie dla 9 skilla potrzebujesz doświadczenie z Yohary.
Teraz pytanie co czytasz?
-
-
Wspaniałe przygodowe eventy w październiku - Eventy i konkursy - Metin2 Polska
Znowu północ się nie zgadza Art Eksp miał być do końca miesiąca, mamy 31 listopad i jakimś cudem znikł.
-
Nie,
-
Tak,
-
Jest całkiem niezła.
A tak żeby nie było zbyt pozytywnie...
To jest taki absurd, że nie wiem. Chciałbym poznać proces myślowy towarzyszący decyzji o tym limicie. Ogólnie jak zobaczyłem, że ma wejść nowy panel społeczności, to liczyłem np. na wiadomości offline czy blokowanie na całą platformę. Tymczasem nie mogę nawet nikogo dodać do znajomych ani zablokować, bo nagle mam fulla. System ma potencjał, ale na ten moment to ten stary lepiej się sprawdzał.
A o dodaniu do znajomych i śmiesznym limicie pisałam już. Aż niestety usunęłam z 30 znajomych...system nie działał nawet gdy już było 46 postaci. Dopiero po pierwszej poprawce albo drugiej dodało mi.
Tylko wciąż nie mogę pojąć że w gildy można mieć 90 a tu tylko 50 xD Art weź im napisz że przesadzili z tym limitem
-
-
Nie,
-
Wątpliwe aby podczas przerwy która jest na jutro zaplanowana cokolwiek naprawiali czy też postacie przenosili.
-
POPRAWKA mam 46 obecnie a nadal to "COŚ" uważa że nie mogę dodać więcej bo maks. jest 50
I zaś informacja o restarcie spóźniona.... tragedia z Wami. Tak wiem, pisał ktoś wyżej. No ale chyba to należy do tego Pana.... co jest zatrudniony w zasadzie w tej firmie.
I jeszcze nie będzie to pełna naprawa tylko załagodzenie sytuacji aby nie wybuchło w weekend
Moderator Dua:
Połączyłem posty -
-
Zmiana rozdzielczości na jednym kliencie na min, po czym robienie drugiego klienta z inną rozdzielczością. Do tego momentu działa. Wracam do tego minimalnego, wystawiam zwykły sklep. Po czym odpalenie kolejnego klienta gry kończy się minimalnym choć już jest inny rozmiar. Zazwyczaj to działało. Pomyślałam że może domyślnie zmieniło bo używałam chwilę tego najmniejszego ale że tak ujmę przebywanie na tym większym nie powoduje zmiany na większy xD
W każdym bądź razie nie rozumiem dlaczego samo sobie zmienia rozdzielczość.
Art a może Ingolf dopiszcie do listy problemów.... niekończącej się listy xD
-
U Ruskich już działa
A stronę tą znam, spokojnie. Tylko drażni mnie DC
-
Możesz powiedzieć co tam napisali? Ile ta przerwa ma trwać?
Pisali że na discordzie info na wołaj w grze. Wchodzę tu i szukam informacji stąd to co napisałam.
-
Są też informację na forum: 15.10.2024 (Hotfix)
Jak przeglądałam nim napisałam NIE BYŁO, nie wciskaj mi kitu.
-
Pff jak zwykle na discordzie dało się poinformować a forum to bieda... To zlikwidować forum, po co to komu?
-
Na 1 laptopie wylogowałam się i włogawym i jest ok.
U mnie też wróciło wszystko do normy.
-
-
Nie można ustawić wysokości i dodać scrolla ?
Jak znam tutaj ludzi, mało że im się nie chce wchodzić na forum to nie ogarną że scroll jest
-