Co z tą siłą tygrysa działa nie działa będzie działać czy jak??
Działa na serwerze Sol, dropi na pozostałych.
Serwery Yohara Boost – informacje szczegółowe i FAQ - Ogłoszenia - Metin2 Polska (gameforge.com)
Co z tą siłą tygrysa działa nie działa będzie działać czy jak??
Działa na serwerze Sol, dropi na pozostałych.
Serwery Yohara Boost – informacje szczegółowe i FAQ - Ogłoszenia - Metin2 Polska (gameforge.com)
Co do rękawicy wiem na 100% że jeśli chodzi o drop z metinów i bossów to jej brak a drop się ma. Szczególnie jeśli chodzi o rękawice z IS-u. Odpowiedni lvl postaci do zbijanego metina i masz efekty. Możecie się nawet o to kłócić.
Rozmarzył się
Jak co roku w ostatnich latach start tomboli bożonarodzeniowej 25 grudnia
Ale tylko po 0.5h
Dokładnie. Dobra alternatywa dla tych co ze szkat ucznia nie będą tego mieć czy skończyła się z rytuału.
200 rękawica z ISa
100 ubrana rękawica
50 rękawica w rogu z ucznia/rytułału krwi
i trzeba dodać że 50% rękawica jest także z żelaznych szkat albo rybaków
Jeszcze jest coś dziwnego. Wskakujesz na Manu, schodzisz i nie ma pieczęci w eq. Od razu piszę że nie, nie skończyła się !
Nie tylko mnie to się zdarzyło.
Art naprawdę mam zapchać support obecnymi problemami?
Powinno być coś na forum, temat, cokolwiek gdzie ludzie chętniej zgłaszali by swoje problemy.
Zresztą obecnie strach robić wojnę gildy bo się może zbugować i trwać do dziś.
To ile Ty masz tych postek pod cory ? (pytam z ciekawości)
Idź na bazar, na pewno na którymś kanale jest. Ale siedź wygodnie
Jak już wspominali samo stanie przy alchemiku nie jest żadnym dowodem xD
Stanie? A kto mówił że one stoją? Odbiera od trenera skille, włączy aurę i biegnie przez ściany. Nikt mi nie powie że to nie bot.
Przydałby się taki GM na Polsce co banuje oporowo, niestety gracz Polski nie może być też GM na tym samym serwie... ale korci żeby ustawić tylko postać GM przy alchemiku na każdym ch i nagłe połowę serwera nie będzie
Proponuję nie przy alchemiku ale przy trenerze mocy, 5 lvl co chwilkę więc byłoby co robić. GM widmo aby nie wykrywał go program botów. Ech, pomarzyć fajnie jest
Do około 9, czyli +- nie wiadomo kiedy skończą.
Jakoś mimo próśb w zeszłym roku nie zamknęli. Szkat okey było tyle że....