Posts by Nickowsky

nie liczy się ilość tylko jakość. Byłem ostatnio współtwórcą sukcesu gdzie 5 osób z jednej gildii z chunjo rozmotnowało 13 z jinno. Więc nie wyolbrzymiam a raczej Ty to robisz. Nie tacy sami mocarze w tym jinno ;> Myślę, że 2 najlmocniejsze gildie w chunjo (liczące po 8 graczy + ) zbijają tego Twojego może może Yotuna na MEGA LUZIE :D więc tu akurat nie strzeliłeś :P A co do psioczenia. Wystarczy wyjść u Was na rynek i bić jedną gildie to inne piszą na PW (klep ich) a jak bijesz kolejną gildie to sytuacja z PW się powtarza ze strony innej także nie zazdroszczę =)

Nie nie nie, zadna tu mowa o mocarzach ... Nie wiem z jaka to gildia sie biles ale odnosnie niektorych z Jinno wiem mniej nawet niz Ty bo nigdy nie mialem okazji zmierzyc sie z co niektorymi ... Chce powiedziec, ze to psioczenie jak to nazwales ktore jest pomiedzy gildiami w Jinno wplywa na ... dajmy przykladem Demony Wojny jak zeszloroczny snieg. Co nas ma obchodzic zdanie kogos, kto stoi w miescie i ma czas na oczernianie drugiej gildii(...) :) .
    Osobiscie powiem ze moja gildia jest samowystarczalna, a jezeli cos milego slyszales o nas z ust wirtualnych postaci to wielka dla nas chluba :D
    Powiem Ci szczerze, ze jezeli wciaz potraficie jednak zebrac sie w te 5 osob chociaz i walczyc z innymi gildiami to ja mam nadzieje ze nastepnym razem trafimy to my na siebie. Malo jest zadym spowodowanych tym, ze nie ma sie z kim bic, wiec uwierz mi wykorzystaj to o czym mowilem, ze u Was nikt reki na druga gildie nie podniesie, zmobilizuj wszystkich Obelixow swojego krolestwa i badz wspoltworca kolejnej zadymy, tym razem chetnie my zawalczymy . Wiesz gdzie nas szukac :thumbsup:

Dalej Nas mało i bronimy się przed Cesarstwem rzymskim :D dobrze że jest magiczny wywar i kilku Obelixów którzy do niego wpadli za małolata i teraz mają nadludzką moc :D Trzymamy się jak Galowie z komiksu. U nas przynajmniej gildie na siebie nie psioczą :D Ps. ostatnio w katakumbach się spóźniłeś :) akurat kończyliśmy więc na groźbach się skończyło :D

Nikt was nie atakuje przeciez, aczkolwiek nie my :D. A co do tych Obelixow, nie wyolbrzymiaj :P
    U was przeciez w Chunjo, zbior tych wszystkich gildi rowny jest jednej w Jinno, wiec ciezko tutaj psioczyc na jakis temat, jezeli horyzonty kończą sie na ( moze moze Jotunie ) . Poki co to wasze gildie musza siedziec cichutkooo w stosunku siebie bo w przeciwnym razie nie miałby kto bronic wspolnie miasta. Oczywiscie bez urazy bo nie w tym rzecz. U nas to wiesz :P Kazda gildia mam nadzieje jest samowystarczalna i malo mnie obchodza jakies plotki i pogloski na temat innych ... ;:p

Spokojnie Cannabisher, takie wypady jak z bronkiem i fajką juz były ... Nawet były z kolacją ... A odnosnie tego czasu, to jest jaki jest . Uwierz mi, że były pewne błędy i mozna bylo podkrecic go na lepszy. Z mojej strony odnosnie tego wyniku to tyle, ss umieszczony na forum jest tylko dla picu, czas mozna przeciez zobaczyc u NPC.

A tak w skrócie odnosnie ludzi w gildi, to nie do konca jest tak jak mowisz Bailey, ze naplyw imigrantów. Rzeczą naturalna chyba jest, ze ktos do gildi przychodzi prawda? Spojrz na to tez z innej strony ze rowniez i nasze szerokie progi opuscilo kilka osob :) A to, ze ktos w swojej poprzedniej gildi nie czul sie zbyt dobrze lub wrecz fatalnie to chyba normalka, ze bez gildi latac nie musi i do Demonow dostac by sie chcial. Wiec teraz i Ty Bailey przeczytaj ze zrozumieniem ...
    A skoro juz tak mowa to jak tam w Chunjo z gildiami stoicie ? ?(