Hejo. Co u was słychać? Rok już jak nie gram. Żona zmienia człowieka🤣
Posts by NowyZielony
-
-
Z mojej strony napiszę tylko, że podziwiam wszystkich sympatyków gry, którzy są w stanie wytrzymać w aktualnych warunkach na serwerze.
Dziękujemy za pozdrowienia^^ na 95+ lvlu da się grać nie widząc botów
-
Wywołała wylka z lasu. Tak!!!
Nexylia ?
-
-
-
Przepustka Bojowa XP 150 SM za sztukę
05.04.2023 - 04.07.2023
Czy ktoś może mi wytłumaczyć o co z tym chodzi? To jest wykupienie zwykłego dostępu do tych zadań? Czy jednorazowe czy jak? Bo premium to wiadomo o co chodzi.
Tak na oko to zamiast robić zadania to dodaje Ci te 150 expa. Więc możesz kupić premium + te xp i zrobić w dzień całość. Nie chce mi się przeliczać kosztów^^
-
-
-
boty mają teraz opcje nietykalność
Nie. Jak chcesz to badziewie ubić to musisz celować tam gdzie to się znajdzie a nie tam gdzie jest... Swoją drogą Art moglibyście olać system zgłoszeń. Tylko od czasu do czasu wbić, pozwiedzać takie mapy jak M1, M2, Dolina, Świątynia - Deski. I pobanować te boty. To jest plaga... Zgłaszać każdego z osobna to syzyfowa praca i wasze maile zapchane przy okazji.
-
ja tam zrezygnowalem z berka calkowicie na nisko levelowym dropku mam aura wir i 3str to zwupelnosci wystarcza a 3str sie bardziej przyda zeby szybko wybic reszte spota przy metku jak zejdzie sie z chabety
Po co schodzić z konia przy metku? W obecnych czasach odpalony body(aura berek alchemia) low lvl ubija wszystko w kilka sekund.
-
tak jak up pisał, ogarnij jedną postke najlepiej 61lv żeby była tarcza z nno, eq pod ogień i w pt exp w v3, na bonusie expa które był wczoraj wyexpiłem 14 postaci w 2h liderki +
55lvl też starczy dobrze ubrany z alchemią.
-
A mi jakoś nie przeszkadza że duch gaśnie n wierzchu. Od tego masz pelki żeby z nich korzystać. A exp bmem z buta sprawdza się tylko na auto.
-
Ogólnie rzecz biorąc najszybciej odłamki się dropi w dt, wiem z doświadczenia. Nigdy w dt odłamków nie dropiłem poniżej 60 lvl ponieważ czas dojazdu mijał sie z celem, mam postac (62 lvl woj body) i zazwyczaj na drugiej pieczęci mam juz komplet corów, największym minusem jeśli chodzi o dt to jest liczba graczy która tam dropi, wolne 1 piętro jest cieżko znaleźć, a znalezienie metka by się tepnąć wyżej... cóż też czasem kilka minut trzeba szukac po kanałach (zawsze w kontekście DT wszyscy piszą że drop odłamków zajmuje 10 minut i to półprawda jest bo często traci się czas na znalezienie wolnego 1piętra/lub metka by iść wyżej) oraz to że pelerynki męstwa baaardzo ułatwiają życie tam.
minusy DT
-wypada mieć pelki
-miejsce oblegane przez graczy
-poniżej 60 lvl ochodzi dojazd (chyba ze chcesz się bawić z małżeństwem postaci)
-dosyć drogie eq silny na trupy+odp na strzały, na wyższych piętrach jak masz słabsze eq to wypada mieć alchemie nawet legendarną
plusy DT
+ od 60 lvl masz tp pod same drzwi
+możliwość wejścia wyżej gdzie nikt Ci nie będzie przeszkadzać
+dodatkowy drop (ku, klejnoty demona, pamiątki po demonie, nieznane leki, języki żab, nieznane talizmany+)
Chyba najwygodniejszą opcją jest DC, praktycznie o kazdej porze znajdziesz wolny spot (wyjątkiem są okeyki itp w tedy jest wszystko zajęte) a czasowo? 15min góra 20 min na 5 corów i to tylko z rękawiczką z isa i red lasu. Pelek nie musisz mieć bo moby agresywne, eq to samo co na dt i dodatkowo nie musisz mieć odp na strzały. Oczywiście też są minusy DC- żeby wejsć do DC musisz postacią zrobic całe DT wraz z RIPem (ale można go w pt z kimś zbijać), oraz że jak wejdziesz doDC i jakimś przypadkiem zapomnisz misji na cory to niestety masz 30min przerwę pomiedzy wejściami.
minusy DC
-od 75 lvl (dodatkowo każdą postacią musisz przejśc całe dt i ubić RIPa)
-praktycznie brak dodatkowego dropu (wyjątkiem są bodzie)
-potwory trują/spowalniają/omdlewają
plusy DC
+szybkie dropienie odłamków nawet na tylko 200% dropu
+zawsze znajdziesz spot wolny do dropu
+wystarczy samo eq na trupy i trochę % absorbcji do hp
+moby są agresywne wiec nie musisz mieć pelek
W DT na wyższych piętrach robotę robi odp na mrok w taliku. Więcej Ci nie trzeba żeby stać w miarę stabilnie. W DC też to działa. A 60 na trupy + silny mrok w broni starcza żeby postacią 55 do kowala dojść.
-
Konkluzja jedna: wszyscy zaczynacie od przysłowiowego "zera".
Zaczynamy?:D Będziemy expić razem?;p I dropać?:D przygarniesz pod swe skrzydła niewinnego bma?
-
Najszybciej i tak w katakumbach leci na 75lvlu. Armia sur WP i do max 15 min 5 corów na postać. Ale każdą postacią w DC sobie poradzisz. A drop na DT to już lepiej postacią 55 i to idąc do pieczęci. Brak tp na 55 lvlu możesz nadrobić zwojami powrotu. Na 61 to już na pieczęciach się dropi.
-
Heja u mnie w sumie nic nie słuchać, oby do Wiosny A co u Ciebie Greenek, opowiadaj
A u mnie cały czas do przodu Co tak za wiosną Nexia wzdychasz? Trzeba korzystać z resztek zimy - jakieś narty, snowboard etc.
Zawsze jest dobra pora na rosołek
Greenek Misiaczek to już przeszłość teraz jest Misiaczek[kropeczka]
Aleee że jak to? oO Misiaczek zaginął?
-
sezon na grype uważam za otwarty
Łączę się z Tobą w bólu noska, gardła itd
Rosołek postawi was na nogi
Hejo!
Czy każda z nas dostanie "Białego misia"?
Co słychać, a jakoś życie leci do przodu
A dla Pani taki oto duży słodki misiaczek Albo Misiaczek
-
Myślicie, że skoro zmienili zasadę dropu czekoladek itd, to zmienili tez trochę drop?
Jest w opisie że drop bez zmian z czekoladek i róż.
-
mialam na mysli graczy co sa w posiadaniu postaci czyli tylko typowe dropki 35 lub 55 lv i nic wiecej to sa własnie gracze eventowi
A to takim to się ksuje etc
-
-
Nie dziwne ze tak robia jak gracze zatrzymuja sie na dropkach i wchodza tylko na eventy a wyzszych lv nie robia i nie inwestuja . Bardzo dobrze niech wszystkie eventy beda od 90 lv wtedy dopiero sie okaze kto tak naprawde gra.
A co powiesz na fakt że wiele osób ma dropki 90+ m.in pod mapy 90 czy alchemię na lemurach? Więc nadal niektórzy na dropkach będą siedzieć
Zwłaszcza że każdy ogarnięty gracz ma dropki w przedziale 35-95. W zależności od eventu siedzi na tym dropie na którym najwięcej zysku będzie miał.
-
Niech robią nawet do jutra byle tylko żeby wszystko poprawnie śmigało.
Nie widziałem jeszcze żeby im się udało zrobić tak że było wszystko cacy od razu po dłuższej przerwie
-
-
to dziś do 19stej nie ma co liczyć że będą sewery właczne?
A kto ich tam wie. Dobrze że mam 2gie zmiany
Ale przy fuzjach często im się zdażały takie przerwy z czego pamiętam.
-
Ah, tak też myślałem, ale w każdym razie z Mroczną Ochronką chyba sobie poradzi pod względem defensywnym.
Przy 80 na wiatr i odpalonej ochro bm stoi pewnie na niszczycielach^^ jeżeli o zaklęty chodzi