Na pomoc przychodzi niezawodny IS z pierścionkiem antyexpa. Nie po to on powstał, żeby go teraz omijać
Posts by Złomiorz
-
-
Hej,
o co chodzi, że tylke raków na rynku? był jakiś event ktoś coś wie skąd tego tyle, że hej?
zbliża się kolejna fala banów, bociarze mają wtyki w gf i o tym wiedzą (identycznie jak z nagłym zamknięciem serwera), dlatego wyprzedają naprędce alchemie i raki, ostatnio było tak samo
-
Czy ten serwer będzie stały, tzn. nie zniknie po 3 miesiącach? Ewentualnie kiedyś tam zrobią fuzję z innymi serwerami. Pytam, bo nie chcę zaczynać na serwerze, który po kilku miesiącach zniknie.
Zniknąć nie zniknie ale po max pół roku będzie martwy i potem fuzja. To jest 1:1 serwer drakon
-
Myślę, że po samym mailu raczej nie da się komuś ukraść konta.
Jesli nie ma 2fa to się da, gf po tylu latach nadal nie ma zadnych zabezpieczen przed brute forcem. Wystarczy login lub mail.
-
a z innej beczki to wie ktos kiedy bedzie w is?
czasem co 3 tyg, czasem co 5 tyg, ostatnio byla miesiac temu
-
Zaraz i tak będzie płatny 3 i 4 slot, są już od dawna testowane, tak że odpowiedzi "za" trochę nie na czasie
-
System kart potwora według mnie jest nieźle zbugowany...
Ponad 3.5roku robię dzień w dzień te moby do 6 poziomu zebrałem po 4-5 gwiazdek z myślą że będę miał z tego 100 wartości a okazało się że tylko za 3 gwiazdki dostałem wartość,choć jeszcze 2 gwiazdki niby są odblokowane .Nie mam pojęcia o co chodzi może ktoś by mnie oświecił jak się lepiej zna
bonusy sie nie stakują i nie łączą. Mozesz miec jednoczesnie aktywny jeden z kolekcji swiata + jeden z kolekcji lochow.
-
Czy w kartach potwora jak mam odblokowane osiągnięcie na jedną gwiazdkę i odblokuję na dwie gwiazdki to one się sumują czy będzie "włączone" tylko to lepsze?
Nie da się sumować, możesz mieć włączony jeden bonus z jednej zakładki i jeden z drugiej
-
Ja rozumiem jakby truta do miecza zadiaku byłaby porównywana ale do glewii? Tam wartość jest kosmiczna w porównaniu do truty. A każdy pisze że truta w porównaniu z mieczem zodiaku to ok 15% średnich.
No takie sa fakty, że generalnie srednie duzo daja, u mentala roznice sa mniejsze.
Jeżeli przeciwnik (np metin lub większośc mobów) ma mało defa, lepsze są wysokie średnie. Wynika to z tego jak w metinie obliczany jest dmg, najpierw od wartości ataku odejmowany jest def, a dopiero potem dodawane sa bonusy ze srednich. Algorytm można obejrzeć na zagranicznych wiki, stąd (oraz z testów) mówi się, że różnica miedzy mieczem to około 15%, dla glewii pewnie z 10-11% -
W tym temacie od czasów tego filmu niewiele się zmieniło. Zwłaszcza grając bodziakiem lepiej kupić trute z wysokimi średnimi które są promowane przez aure. niż miecz/glewie zodiaku.
Glewia dodaje ~450, miecz ~370, a truta 250 ataku, mając do wyboru te dodatkowe 200 ataku lub 20 średnich w 95% przypadków wybiorę średnie.
A ceny zodiakow sa wywindowane jak ceny mieszkan w Warszawie - nieproporcjonalnie drogie w stosunku do tego, co oferują xD
-
Dzieki za info, moze uda sie coś ogarnąć.
Myślałem ze jak bede miec 100% blyski to dam rade na maxi maxi ale chyba wroce na presuba
Na maxi trzeba szybko wybijac bo co z tego skoro stoisz jak czolg skoro kumulują ci się łuki i magistraty i expisz wolniej niż na słabszych spotach, ubrać abs to zaden wyczyn
-
Powinni z hydry usunąć, zamiast dodawać kolejne. Pod dozorcą w jinno/chunjo można lać kogo popadnie, niech im tak zrobią koło, zamiast promowania botów na hydre ktore tam stoja 24/7
-
-
- Phobos 24.09.2009
- Kronos 2.03.2010
- Tortuga 16.04.2014
-
-
-
Takie informacje powinny być podawane od razu, a nie w wyniku ankiety która MOŻE zostanie założona i MOŻE jej wyniki zostaną przeczytane i MOŻE się do nih odniosą xD
-
-
-
-
-
-
-
-