Posts by Złomiorz

w m1 wiekszosc tego co biega to chyba nie sa boty tylko postaci na auto lowach dropiace okeyki? Oczywiscie nie mowie ze botow nie ma, ale teraz wyjatkowo trudno odroznic od graczy

Jak trudno odroznic skoro wiadomo ze czlowiek stawia ninję z lukiem, a turas stawia bota tak jak na kazdy inny event. Boty nie zniknely wystarczy sprawdzic m2, pustynie, sohan, pieklo, doline, las i grote. Z reszta w m1 tez je widzialem robiac karty potwora

Może 10 lat temu to był wyczyn, obecnie branie spota w v2 to zaden wyznacznik. Ba, branie najwiekszych spotów ponizej 120lv potrafi kazdy ze skilami na M1 bo to zalezy od eq, a nie postaci.

"Każda postac jest dobra" - tak, ale to zalezy od budzetu. A tu juz rozpietosc jest ogromna i taki likan potrzebuje najwiecej pieniedzy zeby robic to co wp robi za 1 yang

Grota 75-95, od 95-110 zaklety las (wejscie przez swiatynie ochao, poczytaj), od 110 wchodzisz w pt na szczeline czasu zaklety las do 120lv. Opcja tansza acz wolniejsza to95-120 zaklety las

Do tej pory każdy sensowny zarobek dla low lv dominuja dropki high lv, dlaczego teraz mialoby byc inaczej xD

Biorąc pod uwage ze cala topka handluje wonami, na każdego jest paragraf, kwestia dowodów. Już trzęsą portkami bo są umoczeni to robią z siebie ofiary i budują narrację, że to bany za kupno kluczy od rzekomych botów:D Wystarczy zobaczyć kto masowo wyprzedaje eq żeby wypłacić wony przed banem. Budowa oblężonej twierdzy: czas start.

Rożnica w dropie to 15 lv (tak samo w kwestii zaliczania mobow do misji codziennych). Eventowy to w ogóle niższy. Z metkow 95 bedzie drop.
    Dokladnie, zeby wejsc na szczeline potrzebujesz 2 postaci 110lv w pt, obie muszą mieć zegarek od handlarki na iluzji (kosztuje grosze). Po wejsciu drugą postke mozna lognąć. Z lasu samoistnie wyrzuci cie po 60minutach, lub gdy padniesz i kliniesz Miasto, a czasem jak po prostu zrobisz reloga. Wiec albo masz 2 postke albo ktos cie musi wpuszczać.

Na 105 to ona jest +0, nie warto jej takiej nosić, daje malo defa (powiedzmy ze pomijalny na wp) i 2% na moby, wymagany poziom wzrasta z ulepszeniem. Imo samemu nie oplaca sie jej kuc, taniej kupic gotową i tam wlozyc 6/7..A w 6/7 poza wartościa ataku nie ma sensownego bonu dopoki nie chodzisz na bosy - bo mozna tam wbic abs na bosy wlasnie. A i tak wbicie perfa atak+bosy jest mega malo prwadopodobne.

Zastanow sie jaki lv chcesz miec, wg mnie 110 to takie minimum zeby robic ametysty ze szczeliny, to oznacza zbroje +5, zrobisz 6 i musisz wbic 111 zeby ja nosic, a to oznacza brak dropu z metkow 95.

Witam cieplutko, niektóre osoby moooże mnie jeszcze pamiętają :)a jak nie, to od nowa poznają. Żeby nie zakładać nowego wątku, zapytam się w skrócie. Gdzie jest serwer Etolin i moja postać, jeżeli jeszcze nie przepadła? Wróciłam po dość dobrych 5 latach i widzę, że trochę się pozmieniało i jakieś "transfery" były i inne zmiany. Nie mogę się aktualnie zalogować na swoje konto, czy oby dlatego, że nie było mnie podczas całego transferu i zmian zachodzących w serwerach, przez co konto przepadło? Może ktoś pomóc w tej sprawie, proszę?

Najpierw tworzysz konto na platformie gameforge (mail moze byc inny niz stare konto). Po zalogowaniu klikasz dodaj konto i tam wpisujesz swoj stary login i haslo. Aktualnie wszystkie stare serwery sa polączone w jeden, Polska, wiec tam bedzie postac. eq w magazynie is

Atak dla Smoka,Healer'a,Ninjy,Mentala,BM

Obrona dla Bodego i Wilka chyba tylko się przydaje

Pż to tylko jak masz duży atak i dobrze stoisz a masz mało HP

WP to chyba bez tego biloga to i tak czołg:) złodziej zycia w ostrzu robi robote także Atak by jeszcze więcej napierniczać no chyba że masz słabe EQ to obrona może zrobić robote np na instancji czy wiezy.Zalezy też do czego budujesz postać np BM,Healer,Smok bijący tylko wyłącznie ze Skilli nie potrzebuje wartośći ataku i wtedy lepiej dać Obrone ale np Ninja bijący Hydre,Meley potrzebuje ataku

Porady i myślenie sprzed 10 lat. Teraz nie ma czegoś takiego jak za dużo ataku. On się przydaje w 99% przypadkow. HP i def nadrobisz na milion sposobów, ataku nie., dlatego sie go bierze.