a największym trolem by było zastawienie teleportera na każdym ch, tak aby nikt nie mógł się przez niego teleportowac, i każdy musiałby latać przez inne lokacje ;D
Zdecydowanie mniej kont do odpalenia

Rozmowy konTROLLowane Tasmania
-
- Tasmania
- Ascoran
- Closed
-
-
niby tak, ale można przejść zawsze skillem przez blokadę.
za niedługo postaram się wymyślić coś extra. -
Jak tam życie mija na Tasmanii?
-
Po malutku do przodu:D
-
Pierwsza Hydra na Tasmanii
Ekipa: Keira24 PIETERRR CrazyTaboret Emanuela Eagal Ayren -
Nazwaliśmy statuę specjalnie dla najlepszego likana na Tasmanii xD
-
Nazwaliśmy statuę specjalnie dla najlepszego likana na Tasmanii xD
Czyli jak bo screena robiłeś chyba suszarką której używał Mojżesz do wysuszenia łoniaków XD
-
Karban6800
-
Eh Ja tam wszystko widzę więc nie wiem w czym masz problem a jak używasz monitora CRT 14 calowego o rozdzielczości 640x480 to nie moja wina że nie widzisz xD
-
1920x1080 mam każdego screena spoko było widać a ten jakiś dziwny
-
Ten też jest w 1920x1080
PS. Jak na niego klikniesz to masz możliwość go powiększyć i wtedy widać jeszcze lepiej
-
Czyli jak bo screena robiłeś chyba suszarką której używał Mojżesz do wysuszenia łoniaków XD
Dobrze widać, nie wiem w czym problem
- GRATULACJE, zarobek też widać z niej jest dobry!
-
Przeinstalowałem sterownik graficzny i fajnie widać teraz, nie obrazisz się chyba za tą suszarkę XD ??
-
Trochę się tam was nazbierało na ten statek widzę , no ładnie
-
Nie wiem jak wy, ale ja odnoszę wrażenie, że Tasmania obecnie przeżywa swoją drugą młodość i rozważam wraz z małżonką nad powrotem na ten serwer. Sporo sklepików ostatnio się pojawiło. Dobry pomysł? Czy może lepiej czekać na fuzję?
PS. Dla mnie to była totalna żenada i mam nadzieję, że tym dzieciaczkom z takimi "pomysłami" wkrótce przypomni się wrzesień i nastanie spokój. -
Przeinstalowałem sterownik graficzny i fajnie widać teraz, nie obrazisz się chyba za tą suszarkę XD ??
Przyjąłem to bardziej z uśmiechem na twarzy aniżeli coś obraźliwego
-
na tasmani coraz wiecej ludzi
===================================
jak to wkoncu jest z tymi postami, co trzeba zrobic zeby moc zakladac nowy temat w dziale marketu?Moderator Reverse:
Połączyłem posty. Następnym razem użyj opcji "Edytuj". -
-
Kto to jest ta Lequer?
WIDZĘ Mein bardzo Ci się nudzi xd
Jak chcesz graj na samosie i Drop mi odłamki smoczych kamienii -
Wy mówicie że mu się nudzi, jak on poeta i spaniałe wiersze boże tworzy ugułem.
-
idz troluj gdzie indziej
-
Kto to jest ta Lequer?
Ninja z Tasmanii
-
Czas powrotów na Tasmanie
-
Tasmania powoli odżywa
-
Odżywa graczami, czy graczami i botami (serio się pytam, andros jest tak martwy, że serio chcę zmienić serwer i waham się między tasmanią a... e, nieważne, jawa nie jest wyborem)?