Domine
-
- Polska
- berseketsura
- Closed
-
-
gorąco polecam sam jestem członkiem i jest mi tutaj wspaniale
-
Moderator Beldwik:
Zgodnie z Regulaminem działu Gidlie, temat zamykam z powodu braku aktualizacji prezentacji od 3 miesięcy.Przywrócono na prośbę autora -
Zapraszamy do oglądania
Zapraszamy serdecznie do odwiedzenia naszego kanału na YouTube, mam nadzieję że się wam spodoba.
-
Zapraszamy do oglądania filmików z kanału PonceDeeLeon-a
PonceDeeLeon YouTubeZapraszamy do nowo dodanych filmów które mogą was zainteresować
Strażnica Meley w 3 osoby czyli "Ich Troje"
Oraz otwierania dropu z Schronienia Meley
Serdecznie zapraszamy do oglądania i śledzenia kanału
-
Nowe Filmy na kanale GlabroDOMINE
Zapraszam do oglądaniaOstatni film zostanie wstawiony na kanał w godzinach wieczornych
jestem pewien że każdego on zainteresuje
zapraszam do śledzenia kanału, a napewno każdy znajdzie coś dla siebie
Pozdrawiam Bersu -
Nowy Film Gildi Domine. Nowy rekord na Polskim metku. Zapraszam do oglądania.
Nowy Rekord na Etolinie -
Kolejny Nowy Film Gildi Domine. PonceDeeLeon vs Jotun Zapraszam do oglądania.
Jotun vs PonceDeeLeon -
Nie polecam. Wręcz z całego serca odradzam. Jak czytam te słodkości to mnie mdli. Może już czas na pare słów prawdy. Tylko pewnie z etolina nikt sie nie odważy. To co piszą w prezentacji to jedna wielka ściema. Chamstwo, wywyższanie się, zerowa pomoc, izolowane nowych członków to jest to czego doświadczyłam będąc tam. Ciągłe spiny z Disturbed co najmniej jakby po jednej i po drugiej stronie były 5- latki a nie dorośli ludzie. Najgorsza gilda w jakiej kiedykolwiek bylam. A razi to tym bardziej że mają sie za takich, cudownych, pomocnych a przede wszystkim lepszych od innych.
-
Nie tylko autor jest nieaktywny ponad 3 miesiące, to temat jest nieaktualizowany od ponad 5. Zamykam. W razie przywrócenia prezentacji - zapraszam na pw.
-
Otwieram na prośbę autora, bawcie się dobrze!
-
DOMINE jeszcze istnieje?
-
DOMINE jeszcze istnieje?
Nie ludzie z tej gildi przeszli do 50Groszy, 5OGroszY i do 50lGroszy
-
Otwieram na prośbę autora, bawcie się dobrze!
Nie ludzie z tej gildi przeszli do 50Groszy, 5OGroszY i do 50lGroszy
W takim razie powinniście zmienić nazwę prezentacji.
-
Ja jestem autorem postu, a gildia DOMINE nadal istnieje.
-
Prezentacja gildii jest nieaktualizowana, a dodatkowo jej autor nie wypowiada się w tym temacie, dlatego zamykam.
W celu ponownego otwarcia tematu zapraszam na pw